Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Passenger Ship Avanti

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 779 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 779 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.7
Passenger Ship Avanti Located at Oosterdok , Jetty 2, , Amsterdam.
Passenger Ship Avanti
Netherlands
Amsterdam 1506 EB Oosterdok , Jetty 2
91% 779
52.3742368 4.9108242
Passenger Ship Avanti
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
10.0

Annie and Dave are terrific. First day, Annie got out a map and showed us where to go for different things. They are very approachable and conversational. The boat was clean and secure. I was amazed at how they used the space. We had more than enough room for 2 people in the room. The location was great as it was an easy walk to see the sites, catch a train, bus, or boat. I will definitely stay with them again and recommend Passenger Ship Avanti to everyone!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2016
9.4

Bien situe très gentils très cool comme chez soi Cabine très étroite mais salle à manger trop sympa À conseiller vivement Bravo Dave et Annie

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2016
10.0

Estuvimos hospedados dos noches y todo fue perfecto, muy buenas vistas desde el barco, el personal muy atento. Y sobretodo la Limpieza de las instalaciones todo siempre limpio. Sin duda si volvemos, repetiremos la experiencia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Mar 2016
10.0

Cool boat! Captain Dave and Anni were great hosts, they gave us great recommendations. I would stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2016
9.1

The Avanti was a great place to stay. Unfortunately we only had one night there but in such a short time the staff gave excellent recommendations or where to visit in the city and showed amazing hospitality. The stay was a bit more than we are used to and quiet small but it is to be expected in a major European city.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sty 2016
8.0
Przetłumaczone przez Google

Dave i Annie były bardzo miłe! Spanie w łodzi jest to piękne i inusual doświadczenie, polecam !! Dobre śniadanie i Beautiful People :) Będziemy na pewno wrócimy!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Gru 2015
8.0
Przetłumaczone przez Google

nie należy się spodziewać hotel, jego dużo schronisko, gdzie trzeba myć swoje rzeczy i nie ma miejsca jednym systemie. Hotel jest mały, ale "to jest w pobliżu dworca kolejowego i NEMO. właściciele są dwie wielkie chłopaki! bardzo przyjazny i zawsze dostępny, w sumie mieliśmy wspaniały czas. noata tylko nieco obolały są pokoje, które są około 2 metrów x3, bardzo małe (i są podwójne łóżka piętrowe), ale przez 4-5 dni w Amsterdamie, które możesz zrobić. zalecany dla chłopców

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Gru 2015
9.7

Dave es una persona muy amable y divertido , nos ayudo en todo momento con nuestras dudas y nos recomendo lugares para visitar. La ubicación del hostel es muy buena y el desayuno es increible. Felicitaciones a dave y anne por el lugar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.