Hostelworld.com

Party Train

Ceny
mapa
Recenzje
7.1
Bardzo dobry 104 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 6.1
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.1
Bardzo dobry 104 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 6.1
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 7.2
Party Train Located at Ligovsky 50, korp 1, St Petersburg.
Party Train
Russia
St Petersburg St. Petersburg 191040 Ligovsky 50, korp 1
71% 104
59.9252268 30.3627347
Party Train
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Wrz 2015
4.3
Przetłumaczone przez Google

Byłem jedynym zagranicznym podróżnik tutaj. Wszyscy wydawało się być tam mieszka długoterminowych. Nie jest łatwo znaleźć, jak to jest w dół ciemnej uliczce, a do dzielnicy przemysłowej (głośno). Personel mówił świetnie po angielsku, ale byli świadomi, że to miejsce nie jest plecakiem nieba .... Nieprzyjemny zapach w pokoju i nie wiele prywatności. Jeśli chcesz tylko łóżko na noc przed połowu pociągiem to miejsce jest OK, ale nie polecam dla solowych kobiet podróżujących, jak czułem się naprawdę nieswojo przez cały czas.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
18 Sie 2015
8.0

Great location, above average facilities, and staff who are generally super keen and therefore make all the difference. A little lacking in atmosphere, just like most hostels in Russia, as they all seem to be occupied primarily by locals

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
18 Sie 2015
4.0

The stay was a nightmare. The staff didn't speak English, location was bad, blanket was dirty, showers weren't in a good condition.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
30 Lip 2015
8.9

Such a cool hostel with real friendly and helpful people at the Rezeption.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2015
7.4

The location of the hostel is both good and bad. It's located right next to the Moskovsky train station (which I took) and it literally took about 5-10 minutes just to walk to the hostel from there. Furthermore, the hostel is exactly in downtown! You can go to some great malls, restaurants, and sight seeing places easily. However, the hostel location itself was in a poor, shabby looking area with some creepy people. The staff are kind, but do not speak English.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • mette_thybo8050
  • Dania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Lip 2015
6.9

I loved my stay there. BUT i found a bed bug in my bed and have now bits everywhere

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
19 Cze 2015
8.6

Party Train hostel is a decent hostel in a very good location, being very close to Nevsky Prospekt and only a very few minutes walk from the main train station. The outside appearance of the hostel looks a bit dingy and it is in a shabby backalley, but inside it is surprisingly large, nice and well organised. Staff and all very friendly and happy to chat with you. Large kitchen and TV area which is nice, and a free light breakfast is given which is always big plus. Happy to stay there again :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • leon_ilha
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
16 Maj 2015
3.1

toilets aways dirty... the old guy who works in reception was visible drunk and watching porn when I arrived... He mades me pay 4euros overprice because I didn't know how the currency was... I hope and guess the manager was in holiday for the place be in that way.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2015
8.6

Great place, with a good price. I will use again. Nice staff too)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2015
8.0

Party train hostel is really well located, close to the subway, the train station and the main street. Atmosphere there was enjoyable, friendly staff. Ideal for a short stay in the city.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.