Hostelworld.com

Parthenon Hostel

  • 310 S. Halsted Street, GreyHound Amtrak Stations, Chicago, USA
Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1,112 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1,112 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.9
Parthenon Hostel Located at 310 S. Halsted Street, GreyHound Amtrak Stations, Chicago.
Parthenon Hostel
USA
Chicago Illinois 60661 310 S. Halsted Street, GreyHound Amtrak Stations
86% 1112
41.8774436 -87.6474114
Parthenon Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • bernarddugue8748
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Kwi 2016
9.1

Rapport qualité prix excellent pour Chicago. Calme et très bien situé. Petit déjeuner à améliorer...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
10.0

位置很好,离芝加哥艺术博物馆,伊利诺伊大学都很近。旁边有一家pizza店很好吃。另外,早餐挺丰富的。总体来说很不错。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2016
6.6

위치는 정말 더할나위 없이 좋아요. 다운타운에서 가깝고 유니언역도 정말 가까워요. 대신 시설이나 분위기는 기대하시면 안될것같아요. 조식도 부실한 편이고, 특히 제가 갔을땐 페인트칠 하는 중이라 온 사방에 페인트 냄새가 났어요. 겨울에 가실분은 꼭 창가베드 피하세요! 정말 추워요ㅠㅠ 다음날 아침일찍 기차타셔야 하는 분에게 좋은 숙소같아요. 저는 만족했어요!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
26 Mar 2016
9.1

When we arrived the staff was very friendly, everything was good! The building and the furniture inside was kind of oldfashioned, but it was very clean. Also it was only a 20 minutes walk to places like the Millenniumpark in downtown Chicago.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2016
10.0

Great location! Not a far walk from the train station. The staff was friendly and even let us eat breakfast the day of arrival since we were early

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Mar 2016
9.7

great place, great location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lut 2016
7.7

A bit of a walk from the downtown area. Buses are nearby ao that was great. Showers are gross and the breakfast is even worse. But overall the beds are nice and good for the price.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2016
8.6

Very good location next to the blue line and multiple buses. Got a private room with 2 beds and it was small but cozy. Bathrooms were clean. They let us borrow towels and provided free breakfast next door, although we didn't eat there. There's no elevator and it's a bit old, but can't complain for the price and what we needed it for.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • DRPEEYUSHRANJAN
  • Indie, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2016
8.6

The hostel was located in a very accessible place and was walkable to local train transit as well as union station . Multiple bus routes were a minute away . The staff was very helpful and he did an early accommodation for me as requested . The only downside I noted was that the kitchen was in a different building . The price are reasonable and its a value for money place . Housekeeping made sure that the place was clean . Need hangers in private rooms .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
12 Lut 2016
9.7

Stayed in an 8 bad female. The bathrooms were always immaculate. Great complementary breakfast available. The wifi was patchy in some places. You can store your luggage at the front desk on checkout day from $2.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.