Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Parthenon Hostel

  • 310 S. Halsted Street, GreyHound Amtrak Stations, Chicago, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 1,190 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 1,190 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.5
Parthenon Hostel Located at 310 S. Halsted Street, GreyHound Amtrak Stations, Chicago.
Parthenon Hostel
USA
Chicago Illinois 60661 310 S. Halsted Street, GreyHound Amtrak Stations
82% 1190
41.8774436 -87.6474114
Parthenon Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
19 Wrz 2016
7.7

Wenn man bedenkt, dass es sich nicht um ein Hotel der Oberklasse handelt, sondern um ein Hostel mit gehobenem Standard, dann muss man sagen, dass es eine durchaus gute Unterkunft ist. Da man bei den meisten Hotels Abstriche bzgl. der Sauberkeit machen muss, ist das der einzige wirkliche Kritikpunkt, der aber in erster Linie in der Verantwortung der Gäste liegt. Billig und dem Komfort von vier Sternen gibt es nunmal nicht. Ansonsten kann man das Haus wirklich empfehlen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2016
8.9

Good convenient location. Hard to find a better breakfast provided by a hostel anywhere. Laundry facilities at a reasonable price too.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Wrz 2016
6.3

Bien placé, chambres propres. Le breakfast est bien ! Par contre l ambiance n est absolument pas friendly. Et la wifi marche très mal.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
14 Wrz 2016
7.4

You get what you pay for: a good location, clean and functional (if slightly worn) facilities in a good location, for a reasonable price (Chicago is expensive).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Wrz 2016
9.4

Excelente ubicación y servicio! El personal es muy amable y algunos hablan español. En general es aseado y cómodo y el wifi funciona muy bien

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2016
6.0

Personnel très désagréable à notre arrivée mais plutôt sympa par la suite. Pas satisfait de louer une chambre avec salle de bain privée et constater qu'on nous donne une chambre où la salle de bain n'est pas attenante et qu'il faut sortir de la chambre et donc manipuler plusieurs clés à chaque fois qu'on va aux toilettes. EXTRÊMEMENT INSATISFAIT d'avoir à payer les taxes alors qu'elles étaient incluses dans le prix. La personne a rejeté la faute sur HostelWorld. Petits déj très sympas.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Wrz 2016
8.6

性价比超高的旅店,位置很好,如果是短期旅游的话十分推荐,虽然设施比较简单,但是这个价格就不要有太高的要求拉,就是空调太冷了!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
1 Wrz 2016
8.0

Excellent location - especially if you're coming from the Greyhound! Nice big rooms. Kitchen in another building so essentially it doesn't have one. Main issue was that the old guy in charge of breakfast was the most unpleasant person I've come across in all my years of staying in hostels (or eating breakfast!) and his awful energy put a total damper on the mornings - he is the reason I won't stay there again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2016
5.1

The situation is allright, three blocks from Union Station and five to the Loop. BUT. Wifi does not work AT ALL. There are too many beds for those few toilets and showers, which also were not as clean as they should have been. And then, they wanted to charge me for leaving my hand baggage there for a couple hours.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sie 2016
6.0

Unfortunately the wifi does not work at this hostel. At all. The hostel is an easy 2km walk from most things one would do when visiting the city, and has shops/coffee and limited restaurants really close by. Breakfast was average, and access to full kitchen is only by request. The room was very very loud on a Saturday night due to bars nearby.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.