Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Parthenon Hostel

  • 310 S. Halsted Street, GreyHound Amtrak Stations, Chicago, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 1,213 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 1,213 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.6
Parthenon Hostel Located at 310 S. Halsted Street, GreyHound Amtrak Stations, Chicago.
Parthenon Hostel
USA
Chicago Illinois 60661 310 S. Halsted Street, GreyHound Amtrak Stations
83% 1213
41.8774436 -87.6474114
Parthenon Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lis 2016
10.0

Staff are really helpful and friendly. It was really clean and close to downtown

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lis 2016
9.7

I recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Paź 2016
10.0

Oh my We so enjoyed our stay. My 10 year old Grandaughter and I came to Chicago to volunteer for the Hot Chocolate Run we chose this location cause it was close to the event. The staff help with great direction. The room was cozy and CLEAN. We are already making plans to go back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Paź 2016
8.3

Nice staffs, convenient location which is just one minute to blue train.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Paź 2016
8.6

Good value for money. However, bed was extremely uncomfortable and the vent made funny tinkling noises throughout the night so I literally got zero sleep that night. Also, my room had no place to hang my coat and suit, and the only source of light was a single bedside lamp- the ceiling light seemed to be out/broken. Will likely stay here again because of the proximity to Union station and the price, but will have to check if I can get a room that has a quieter vent and room to hang my coat...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Paź 2016
9.7

Excelente en limpieza y comodidad a 20 m del centro caminndo Me ayudaron en cada consulta en especial katrina Es el hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Paź 2016
7.4

Solid hostel with a good free breakfast. Excellent location, ten minutes from Amtrak and two from the subway. Nice common space. Second floor female bathroom had no working locks in stalls. Never been charged by a hostel for holding bags for a day though so that wasn't awesome.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Paź 2016
8.9

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Prive kamers prima grootte. Goede locatie.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Paź 2016
7.4

Staff are helpful & kind. Clean & neat living atmosphere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Wrz 2016
8.6

Me hospede solo una noche, pero puedo decir que el lugar me parecio agradable y confortable para ser un hostel. Tienen lockers para guardar las cosas de valor.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.