Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pariwana Hostel Lima

  • Av. Larco 189, Miraflores (Al frente del ovalo del parque Kennedy, Lima, Peru

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 2887 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 2887 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Ekwador, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Lip 2017
9.1

Great staff! Always willing to give you a hand like Perlha and Allison who were really helpful to me, thanks guys! Nice atmosphere on the roof, definitely would go back there.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • melaniewil
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2017
10.0

Sehr sauber und trotz lage kann man gut schlafen

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lip 2017
9.7

Excellent hostel, well situated in miraflores, nice rooftop, good food, animation, clean and hot water Very friendly and helpful staff (with a special thanks to tania) Only negative point : a bit noisy in the dorms But i would still recommand it

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2017
10.0

excelente!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2017
9.7

Excelente ambiente, grandiosa ubicación, muy amables todos en especial el Barman Michael reyes, recomendado al 100 Lo que sería un problema es el internet que casi no llega a las habitaciones, pero pues el punto es conocer y relacionarse con todo el mudo que viene aquí al hostel. 🙌🏽👍🏼

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lip 2017
9.1

Really cool hostel in a good location with nice social atmosphere. Super comfy beds, very helpful staff and decent food. Only thing was our room was right next to terrace/ bar / common area and it was so loud at night but it is quite a party hostel so it was to be expected. Would recommend. Great toilets and showers, hot and clean!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lip 2017
10.0

Great place to have fun with very friendly and fun staff! I had a great time :) would definitely recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • levisch
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
10 Lip 2017
9.1

Clean and good Organized hostel with friendly staff and good equipment, the lockers have sockets for safe loading of your electronic equipment which is great . The drinks are quiet expensive and the free breakfast is missing water or juice

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lip 2017
8.0

Comfortable beds and a really pleasant atmosphere. Reception staff are a little curt and it is as expensive a hostel as you will find in Peru but otherwise great fun. Food unexceptional

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear Guest:Thanks for your review, sounds good you enjoyed the atmosphere, about reception we will work to improve that situation, we look all time for the comfort of our guests, in the hostel we have all facilities and the price included the breakfast, wifi in the all common areas, free kitchen, free tv room, we are working to have variety in our restaurant. We appreciate your time. Best Regards. Head of Front Desk & Reservations

  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 29 Recenzje
8 Lip 2017
9.4

Un Party Hostel grand luxe. Des lits ultra confortables. Vous pouvez très bien dormir sans être dérangé par la fête. Seul bémol, la note peut-être très salé à la fin de votre séjour.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.