Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pariwana Hostel Lima

  • Av. Larco 189, Miraflores (Al frente del ovalo del parque Kennedy, Lima, Peru

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 2691 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 2691 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2017
8.3

Muy lindo hostel, ideal para viajeros jóvenes, muchas actividades para hacer, limpio y excelente ubicación.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • lostinthesupermarketjs2554
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
15 Kwi 2017
9.1

Stayed here when I first got to Peru. I arranged for a transfer and the driver was really nice. My room was under the bar so it was a bit noisy at times, but they give you ear plugs. The staff were lovely.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2017
10.0

excelente lugar!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2017
9.4

Muy buena estancia. Solamente un tema. Perdí Mi cargador. Lo había dejado conectado y cuando vuelvo a mi habitación, ya no estaba. Como tuve que ir muy temprano, no lo encontré. Como o uedo saber si fue reportado después? Gracias.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
10.0

Really had no complaints at this hostel. It was only the second hostel I've ever stayed in, yet I could tell from a few simple things that this hostel knows how to do it to really make backpackers stays the most rewarding. The experience at this hostel proves why it's the highest rated hostel in Lima, Peru on Hostelworld.com.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2017
8.0

Much more of a party atmosphere hostel in Lima compared to other Peru hostels. Private room had air conditioning and a nice bathroom. Some staff members were helpful and some were kind of clueless. Decent breakfast spread. Room was right on a major street and was quite noisy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2017
10.0

Es mi primer experiencia en hostales, pero con la recepción de pariwana hostal volveria hacerlo cada que pueda sin duda alguna, 2 dias estuvimos hospedados ahi y en general la gente del bar ALAN MICHAEL Y JOSIMAR son las personas con la mejor actitud que te hacen sentir en casa pero desde PERU

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Kwi 2017
10.0

Really good location over looking a small park and the hostel also provides a nice place to chill out. The restaurant there serves really tasty dishes for a very reasonable price. When we were leaving, our taxi driver was late who we arranged with the hostel. They were really helpful with this and arranged another to come asap and offered us discount. Definitely recommend if you're staying in Lima.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
11 Kwi 2017
9.7

Very clean. Comfy beds. Wifi is slow... Good to party :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
8 Kwi 2017
9.1

Had a great couple of nights stay at Pariwana, location is perfect! Bar is great, and outside roof terrace is a really nice social area. Facilities were good, with powerful and hot showers and wifi was quick.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.