Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pariwana Hostel Cusco

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 3,202 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 3,202 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 9.0
Pariwana Hostel Cusco Located at Meson de la estrella 136, , Cusco.
Pariwana Hostel Cusco
Peru
Cusco Cusco Cusc 01 Meson de la estrella 136
90% 3202
-13.5195483 -71.9805657
Pariwana Hostel Cusco
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2016
10.0

Un hostel ideal con muy buen ambiente y buen trato. Se organizan actividades diarias con el fin de conocer gente. Estupendo lugar en caso de viajar en solitario

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2016
9.4

Pariwana fica bem no centro histórico de cuscobe isto facilita bastante a locomoção, a equipe te ajuda para os passeios que precisa fazer e também quando precisa de taxi, eles sempre pedem para você e já tem precos tabelados o que é bom para que taxistas não tente enganar extrangeiros. Ruim é o sinal de internet que só pega em alguns pontos, então se você esta cansado e precisando utilizar internet, não pode ir para o seu quarto e os banheiros também ficam muito distante de alguns quartos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • larissaazevedo
  • Brazylia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
10.0

Com certeza o melhor hostel em Cusco! Ambiente acolhedor, ótimas instalações e localização. Se quer conhecer pessoas novas, existe uma boa interação entre os hóspedes e staff, com muitas atividades e ambientes propícios para todos se interagirem. Marcos, Martim, Johanna e Max, foram simplesmente incriveis com toda hospitalidade e energia!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
10.0

Espectacular la estadía!!! Recomendado 100%!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2016
9.7

Excelente todo, muy divertido siempre actividades para hacer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias por su comentario, nos agrada ser parte de su experiencia en su viaje, saludos Jefe de Recepción.

  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Sie 2016
10.0

Ótimo lugar...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you so much for your comment, we are glad that you had a great time with us, We are happy that we could make your visit to cusco a one to remember, hope to see you soon. Kind Regards, Front Desk Manager.

15 Sie 2016
10.0

Beautiful hostile such a sense of community and relaxing vibes. Love the Decour and lay out. Never felt crowded and everything was well kept up and clean. Easy counter to book tours from. All the staff is so sweet and friendly

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sie 2016
9.7

Best hostel I've been to! AMAZING atmosphere, great restaurant and bar, helpful staff and travel agency. Many optional social activities 7 days a week, HIGHLY recommend the horseback riding activity. ATM on site and wifi is great in designated areas and bar restaurant but does not work in rooms. Was happy to sacrifice wifi in bed for this amazing hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you so much for your comment, we are glad that you had a great time with us, We are happy that we could make your visit to cusco a one to remember, hope to see you soon. Kind Regards, Front Desk Manager.

  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Sie 2016
9.4

Hostel muy bien organizado que atiende a la perfección las necesidades de viajeros en general, y mochileros en particular. Lavandería, agencia de viajes, bar, restaurante... Todo en orden.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias por su comentario, nos agrada ser parte de su experiencia en su viaje, saludos Jefe de Recepcion.

  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
9.7

Adorei ficar neste hostel, que tem um ambiente muito agradável e despojado. Os quartos são espaçosos, banheiro com água bem quentinha, festas ótimas principalmente o karaokê 😁 e a comida também é muito boa, fui muito bem recebida pelos funcionários principalmente pelo Marcos Augusto, Agustin e Jhoana que foram muito carinhosos, acolhedores e solícitos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.