Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pariwana Hostel Cusco

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 3970 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 3970 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Cze 2017
9.7

Stayed in a private double with ensuite, room was huge and clean. Towels, soap and water provided. Very clean and comfortable. Private wifi connection which was unexpected! Hostel activities on every day and nigh, good atmosphere in bar. Only downside is the breakfast which was really average compared to most places we've stayed in South America, no cheese, ham, eggs or fruit included.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
17 Cze 2017
9.7

This place was so cool! Especially Samier made me feel welcome here! He was super open and social with us! Great place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Cze 2017
9.4

Instalações ótimas, banheiro com água quente, limpeza diária no quarto, comida do bar é ok e com um preço ok também, mais barato que em vários outros lugares. A internet no quarto mais distante que fiquei não pegava. Em quartos próximos a áreas comuns pega muito bem. Não aconselho ficar em um quarto perto do bar se você quiser descansar. Diariamente tem festas e atividades, muito legal! Só fiquei irritada porque demoraram e reclamaram quando pedi meu comprovante de pagamento. De resto, ótimo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Cze 2017
10.0

This is my 2nd stay at Pariwana. Still wonderful experience at here. They provide breakfast box 'cause I have an early tour. And the staff also help to contact the tour guide to pick me up. It really help me a lot.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Cze 2017
10.0

Excelente Hostel. Cama e chuveiro ótimos, equipe eficiente e atenciosa, astral fantástico, localização perfeita!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Cze 2017
9.7

One of the best hostel experiences I've ever had. Their operation is impeccable. Keep in mind this hostel hosts mainly a younger crowd.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2017
8.6

Las habitaciones estanbien y las camas son super cómodas. El personal es excelente, en concreto, Federico nos trató super bien, estuvo muy pendiente de nosotras, incluso me prestó un gorro. La parte social esta muy cuidada con muchas actividades, no así, la parte del descanso. La musica en el patio siempre esta muy alta, y aunque el bar esta insonorisado, los huespedes que estan en las fiestas no y hacen muchos ruido. Quise cenar y el volumen de la musica era insoportable. No hay wifi en habita.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • mklaus956558
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2017
10.0

It was a very nice stay in here, we really enjoyed the time!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • gdondici
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Cze 2017
10.0

Gostei bastante! Nao fiquei em quartos compartilhados, mas fiquei em 2 privados e foram otimos el todos os quesitos! Os funcionarios nos ajudaram bastante com alguns problemas que tivemos na viagem! Sem falar que a construcao e bem bonita!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Cze 2017
9.1

Good restaurant and varied breakfast plus a takeaway breakfast if leaving early. Clean hot showers. Lockers for each bed with plugs in-though in one room the plugs didn't work. Luggage store was locked and bags tagged. It is a party hostel but many dorms are away from the bar so it can be easy to sleep still. It is very big so feels less personal than many hostels. Well equipped kitchen but very small and gets dirty very quickly. Tour agency has lots of options but there are better.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.