Hostelworld.com

Pariwana Hostel Cusco

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 2,903 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 2,903 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 9.0
Pariwana Hostel Cusco Located at Meson de la estrella 136, , Cusco.
Pariwana Hostel Cusco
Peru
Cusco Cusco Cusc 01 Meson de la estrella 136
91% 2903
-13.5195483 -71.9805657
Pariwana Hostel Cusco
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
30 Kwi 2016
9.7

Good wifi, clean, decent bar, very close to the centre. Good times.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank You for your comment, we are glad that you had a good time with us, we always try to get even better to give better service to all of our guests, hope to see you again, Kind Regards Front Desk Manager.

  • Fran_fran
  • Makau, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2016
7.1

8個女孩一間房,空氣差,休息室太吵,如果要住一定要住6人房

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
25 Kwi 2016
8.3

An sich ein gutes hostel. Nur war an einem Tag die Mitarbeiter Besprechung. Dadurch war das Restaurant den ganzen Nachmittag geschlossen. Schlimmer war abery dass danach alle Mitarbeiter mehr oder weniger betrunken waren.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
10.0

Ótimo atendimento localização, conforto e limpeza.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
20 Kwi 2016
7.4

Party hostel with a nice atmosphere Two annoyances: Hostel staff cheated at beer pong tournament Inhouse travel agency charged a ridiculous premium on Cusco --> La Paz bus tickets (105 for a 60 PEN bus ticket, 75% price premium???!!!), furthermore the bus company was not recommendable (old bus that broke down on the way to La Paz)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Kwi 2016
9.1

Very big hostel with a lot of activities! Easy to meet people. The only annoying thing was that the bathroom was upstairs (not cool if you want to go to the toilet during the night)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your comment, we are glad that your enjoy your stay, as the bathrooms we always keep on seeing what to improve on and we'll keep on doing so, hope to see you again. Kind regards, Management.

  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2016
10.0

I had such a lovely time at the Pariwana Hostel. The staff were incredibly helpful and energetic! I also loved the location and the building!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • antdecastro6887
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
9.7

Very nice place for backpackers!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your comment, we are glad that your enjoy your stay,hope to see you again. Kind regards, Management.

  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
3.1

O ambiente pode ser maravilhoso para pessoas jovens e sem compromissos com horários e disponíveis para festa e falta de luxo. Eu estava me preparando para fazer a trilha Inca de 4 dias, precisava dormir cedo, porém o barulho de festa e de pessoas falando ate as 4 da manhã nos corredores tornou minha noite nada agradável. As tomadas do quarto com problemas e não carregavam o celular, chuveiro péssimo, toalhas velhas e secas, tudo muito simples para o valor da diária. Não goste!!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
15 Kwi 2016
10.0

Buen lugar!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas Gracias por su comentario, nos alegra que su estadía haya sido de su agrado y la haya pasado bien, lo esperamos pronto. Saludos Cordiales Jefe de Recepción.

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.