Hostelworld.com

Pariwana Hostel Cusco

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 2,947 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 2,947 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 9.0
Pariwana Hostel Cusco Located at Meson de la estrella 136, , Cusco.
Pariwana Hostel Cusco
Peru
Cusco Cusco Cusc 01 Meson de la estrella 136
90% 2947
-13.5195483 -71.9805657
Pariwana Hostel Cusco
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
19 Maj 2016
9.1

Probably the best hostel in Cuzco

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Maj 2016
9.1

Bon service de stockage pour 2 semaines max, ambiance de party, déjeuné standard de pain + confiture ou beurre avec des céréales. Lit confortable. On a trouver des prix pour des sortie au Machu picchu + tamboplata plus intéressant dans une autre agence que celle qu'il propose, permet quand même d'avoir un bon aperçu des options.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
9.7

beautiful hostel, well maintained and a central location. friendly staff and fun, daily events. wifi is spotty in the rooms but works well in common areas. great lockers with stowed away outlets for storage and charging of electronics while stowing things away. would definitely return and recommend to a friend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
9.4

Hotel lindo, con zonas compartidas muy cómodas, pero definitivamente si queres hacer excursiones al día siguiente no es un buen lugar por el ruido!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola muchas gracias por su comentario, nos alegra que le haya gustado nuestro Hostel, nosotros siempre estamos renovándonos para mejorar y darle a todos un ambiente donde puedan descansar y divertirse. Saludos, Jefe de Recepción.

15 Maj 2016
9.4

The hostel is really nice and has great amenities. If you are planning to use the amenities (bar, tours, etc) it is definitely worth it, but if you just want a bed to sleep in it is overpriced.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
9.7

It's a good hostel because it offers many activities every day, which is great when you want to take it easy before Machu Picchu or if the altitude/cold temperatures make it hard to enjoy the city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your comment, we are happy that you had a wonderful time with us, we are happy to be able to help you and give a nice experience in your travel, hope to see you soon. Kind Regards.

13 Maj 2016
8.3

My boyfriend & I picked Pariwana purely on the location and price, which were great. However, day 1 we were both really sick. It was not the place to be if you need any type of privacy or space or quiet. Had we been in better conditions, I think we would have enjoyed this hostel much more. There was music & partying every night which we were unable to participate in. Unfortunately on night 1, a girl next to us vomited in her bed from being so drunk so that kind of ruined our image of the place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your comment, we are sorry that you got sick we have a clinic and a doctor we always recommend when someone is sick, about the room incident we are very sorry, well make changes to be able to help in the future.Kind Regards, Front Desk Manager.

  • Anonimowy
  • Tunezja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
6.6

Personnels nonchalants et totalement condescendants.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
8.0

El hostel en general es excelente! El ambiente es increible, lo unico malo fue la recepcion, muy mala la atencion del staff. Pero todo lo demas del staff fue barbaro, sin ninguna queja a los que estan fuera de la recepcion.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias por su comentario, lamento mucho por lo sucedido ya se están tomando cartas sobre lo sucedido, siempre estamos mejorando y estaremos mejorando en esta área, Saludos Jefe de Recepción.

  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
6.9

O chuveiro do quarto é pésssimo, saí pouca água, muito pouca mesmo, e na maioria das vezes é gelada. Tive que tomar banho no banheiro do corredor várias vezes, tendo que sair no frio, de madrugada. Os armários estão velhos, tomada dentro não funciona, precisando de manutenção. Não tem toalhas para alugar. Café da manhã somente com pão, café e leite.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello thank you for your comment, we are very sorry to hear that we will be fixing the showers, and we have fix the water pressure, also the cabinets are being change, Kind Regards Front Desk Manager.

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.