Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pariwana Hostel Cusco

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 3636 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 3636 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Soladel
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Obieżyświat
  • 27 Recenzje
18 Lut 2017
4.3

Lits confortables Petit déj très varié et bon Soirées tous les soirs OK mais pas bien insonorisés + nos lits étaient placés si proche de la porte qu'on avait des courants d'air froid et le bruit à chaque allée et venue d'une personne de la chambre directement sur nous. Staff pas aimable dès qu'on avait besoin d'eux. (à l'exception des femmes de ménages qui étaient adorables) Il y a mieux pour un peu moins cher à Cusco

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
18 Lut 2017
9.1

Super organisiertes Hostel, man kann sich im hosteleigenen Restaurant rund um die Uhr Essen bestellen welches immer richtig gut geschmeckt hat. Die Betten sind sehr bequem und die Zimmer sind sauber. Einziger Kritikpunkt sind die Bäder, waren teilweise "verschmutzt".

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Lut 2017
9.4

Amazing spot, staff were very nice, great location. Overall very good experience. Cusco is an amazing spot that accommodates every need. Highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
8.0

Todo bien, excepto que el día del check out nos cobraron un impuesto del 18% por no tener el sello migratorio de ingreso al país (dado que somos argentinos ingresamos con DNI y en migraciones no nos entregaron ningún sello). Tuvimos que discutir bastante sobre este tema con el personal (ya que en otro hotel nos dijeron que esa información está informatizada) y finalmente A MODO DE EXCEPCIÓN nos devolvieron el dinero extra cobrado .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lut 2017
8.9

Recommend

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lut 2017
9.1

I picked Pariwana Cusco because I stayed in Pariwana Lima on the first leg of my trip. I was not disappointed the same friendly staff and the rooms were nice. They made my stay is Cusco very wonderful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lut 2017
9.4

Excelent! great atmosphere, i loved the hot coca tea available at any time, comfortable beds, connections to charge what ever you need inside your locker, hot shower, working wifi, great activities!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guest. Thank you very much for sharing your experience with us, we are glad to know that your stay was pleasant, we hope to have you back soon that we will gladly receive you. Best regards. Jesús Manuel Rocca. Head of Reception and Reservations.

  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
4 Lut 2017
8.9

Fairly expensive dorms in a large chateau that hosts up to 200 people but the atmosphere is present and there is always activity or somewhere to escape it if you need a break. It's easy to overstay here with pleasant staff, the best included breakfast you'll find, a great bar/restaurant, tv room to chill out and it's all well maintained. I met people there who had hardly left the place in weeks.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • oterorober5198
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Lut 2017
9.1

Esta todo muy bien excepto la cocina que es muy chica.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Estimado huesped. Muchas gracias por compartir su comentario, nos alegra saber que el hostel estuvo de su agrado, tomaremos en cuenta su comentario respecto a la cocina para posteriormente hacer la mejora correspondiente, esperamos tenerlo pronto de vuelta cuídese. Saludos cordiales. Jesus Manuel Rocca. Jefe de Recepcion y Reservas.

3 Lut 2017
9.4

Excelente ubicación. Buen precio! Personal amable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Estimado huesped, Muchas gracias por dejar su comentario nos alegra saber que le gusto su estadía en pariwana cusco, esperamos que este de vuelta pronto que con gusto lo recibiremos. Saludos Cordiales. Jesus Manuel Rocca. Jefe de Recepción y Reservas.

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.