Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pariwana Backpacker Hostels

  • Av. Larco 189, Miraflores (Al frente del ovalo del parque Kennedy, Lima, Peru

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 2,325 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 2,325 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8
Pariwana Backpacker Hostels Located at Av. Larco 189, Miraflores (Al frente del ovalo del parque Kennedy, Lima.
Pariwana Backpacker Hostels
Peru
Lima Lima L27 Av. Larco 189, Miraflores (Al frente del ovalo del parque Kennedy
90% 2325
-12.1196837 -77.0288263
Pariwana Backpacker Hostels
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Wrz 2016
10.0

The best!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
23 Wrz 2016
8.9

We only stayed for one night but Pariwana was a great place to stay! Right in central Miraflores, within walking distance of restaurants, shops, sights etc. We liked that the rooms had an outlet and light for each bunk, and our bathroom was nice and clean. Decent breakfast and nice patio area to hang out. We found it quite loud at night with cars honking so bring earplugs!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2016
9.1

Excelente hostel, bem localizado, animado e seguro. Super recomendo!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Wrz 2016
9.7

Eu recomendo, com certeza. Só acho que poderia melhorar um pouco o café da manhã.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Wrz 2016
9.4

Auberge très cool. Super bonne ambiance et le personnel est vraiment sympathique. De plus, elle est très bien située. Je recommande vivement.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Wrz 2016
10.0

I would recommend Pariwana to anyone traveling to Lima - my friend and I had an absolute blast!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear Guest, Thank you for your review. We are so glad to hear that you really enjoy staying with us. Our bar crew works everyday to give you daily events to meet other travellers. Hope you come back soon so we can party again. Looking forward to see you! Regards, Head of front desk.

  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
9.1

Très belle auberge, personnel super sympa toujours à disposition pour répondre à vos questions! Le petit déjeuner est très bien, café et thé toujours à dispo jusqu'à 11h-12h. Les chambres sont très bien et très propres ainsi que tout le reste de l'auberge. Pour l'arrivée a lima c'est parfait pour faire des rencontres mais si le budget hébergement est limiter sa fait un peu cher la nuit! Aussi non très bien

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Wrz 2016
9.7

This is a great hostel in Lima, located in a good place (Miraflores). I really recommend!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2016
10.0

I had amazing time at Pariwana. The staff are very welcoming and provide many daliy activites to help guest mingle and in enjoy thier stay. I found the hostel to be very clean and comfortable. It´s in a very safe part of Lima and their are many bar and restaurants, but the also providesl food and drinks at an extra cost. If you want a quiet time or are a bit anti-social it´s not the best place to stay because there are many night time activies for guest which can be quiet noisy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guest, Thanks for your review. In Pariwana we are always trying to keep a good atmosphere for all our guests and make people interact with everybody, that's why everyday we have different activities. We are glad to know that you enjoyed it! Regards, Hostel Manager

13 Wrz 2016
10.0

Tudo maravilhoso!!! Staff, estrutura (incluindo cama), banheiros sempre muito limpos! Vou voltar no final da minha viagem porque vale muuuito a pena! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Estimada huésped, Nos es muy grato saber que la estadía con nosotros fue muy buena. Siempre estamos dispuestos a ayudarte cuando lo necesites y en nuestro bar tenemos actividades diarias para que puedas reunirte y conocer otros huéspedes. Estaremos esperando por ti! Jefe de recepcion

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.