Hostelworld.com

Paradise Cottage

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 115 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 115 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.5
Paradise Cottage Located at 104/1 Moo.1, South Koh Chang trad, Koh Chang.
Paradise Cottage
Thailand
Koh Chang 23170 104/1 Moo.1, South Koh Chang trad
78% 115
11.9992560 102.2985690
Paradise Cottage
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Maj 2016
4.9

We Booked the cheapest Kind of Bungalow, so we knew it would not be luxirious, but the bathroom was horrible. Mould everywhere, Toilette was covered with grey mould, no plugs anywhere and the towels had stains and holes.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
7 Maj 2016
8.6

We loved our stay at paradise cottage! Julia, La and Pier are the best and friendliest people I've met so far. They took great care of us. The food was also amazing. We will definitely be staying there next time we visit Koh Chang

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Kwi 2016
8.9

Paradise cottage was amazing! It's the perfect location, right on the beach! The rooms could have been nicer and the beds were extremely hard but the location and common area outweigh the rooms. The staff is extremely nice and friendly. Would stay at again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Kwi 2016
6.0

Really friendly staff, beautiful view on the sea, delicious food at the restaurant. Beds were hard, no aircondtion (only ventilator), no electric sockets in the cottage, toilets stink really hard, some mosquitos and centipedes.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Kwi 2016
4.6

When booking make sure what room you book. There are huts that are not good value for money, and the standard room (the cement one) also too expensive compare with other hotels. Our hut smelled horrible and there are no plugs.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2016
9.4

Nice place and good value for the $. Safe place. Easy to find. Good staff. Would come again. Food good. Still think the cheap bungalows need stronger lights. Would be good to provide one chair in front of each bungalow also.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2016
8.9

Nice place, Nice people working there ! The atmosphere is beautiful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
7 Mar 2016
8.0
Przetłumaczone przez Google

Janet (myślę), że pani, która jest jej właścicielem i ona jest urocze i pomocne. Byłam w pokoju było bardzo proste, ale czego można się spodziewać za tak niską cenę. Obszar Gminy było niesamowite, a nie, że jest to ważne, ale wifi było również świetne! Cheers Janet / Jane / jakaś J

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Mar 2016
6.3

Everything was great exept the area, Lonely Beach, only bars and tatoo shops in a bad atmosphere and the bungalows. We took the cheapest ones wich were cheap but dirty and whithout any comfort inside. The beds were hard like Wood. Well I would recommand this place for the view, the staff, the food, but not for the standard bungalows and the area...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
4 Mar 2016
7.1

Villas in bar area are amazing. Huts were ok, would have been better if there was a mosquito net. Beds were very uncomfortable. Food was great too

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.