Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Paracas Backpackers House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 468 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 468 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.7
Paracas Backpackers House Located at Av. Los Libertadores s/n, , Paracas.
Paracas Backpackers House
Peru
Paracas Ica Av. Los Libertadores s/n
84% 468
-13.8340796 -76.2483787
Paracas Backpackers House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Wrz 2016
8.3

Clean, friendly hostel. Can organise trips through the reception and there is a kitchen you can use to cook.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
18 Wrz 2016
9.4

Place was grea. free tea and coffee in the morning. Really nice kitchen. Great courtyard to relax in.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Wrz 2016
8.9

Nette und freundliche Mitarbeiter und schöne Zimmer. Jederzeit wieder gern.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sie 2016
6.6

Most of the Staff were really helpfull and nice, but the cleaning Personal appeared to be not that motivated. I slept in The 10 bed room, the floor was with powder and dirty my whole stay, worst under the Beds. I slept two nights there. The beds were tidy and warm and clean, but unused beds were not arranged again, after the foreign User had left the Hostel already for 2 days. The washing and toilet opportunities for the 10bed room were simple.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sie 2016
7.1

Goede locatie! Kamers zijn van prima formaat, bed niet echt schoon. Personeel spreekt geen Engels (wat op veel plaatsen in Peru zo is). Komen wat ongeïnteresseerd over, waardoor sfeer in het hostel matig is.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2016
10.0

Top Lage, warme duschen, gute Sauberkeit, angenehme entspannte Atmosphäre, Frühstück ist zwar nicht dabei Supermarkt ist aber gleich um die Ecke, verhältnismäßig günstiger Trip zu den Islas ballestas und zum National Reserve, Transfer nach huacachina kann hier günstig gebucht werden

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
9.4

I have made a mistake in my reservation (I book the wrong week) and Alberto (the owner) manage to accommodate my 5 friends and I with a big smile in the best kind of way! I recommend!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Sie 2016
9.1

They helped us organize our trip to Paracas and we rented bikes from them - they were very helpful. The only negative is the wifi didn't work in out room, we had to go to the first floor common area to get it to work. Otherwise, a great stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
23 Lip 2016
8.3

Good Hostel! They let you do all the tours in one day: see the Islas Ballestas, the reserve and even move on to Hoaccachina on the same day. Book the shuttle bus with them. It's very convenient. Community Showers could be hotter and cleaner.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2016
9.1

Top Backpacker mit schönen Zimmern, warmem Wasser, WLAN etc. Einziger Minuspunkt: Obwohl auf einer Tafel vor dem Backpacker gross "English spoken" steht, wird nur Spanisch gesprochen. Aber man schlägt sich problemlos durch.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.