Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Palmers Lodge Zagreb

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 909 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 909 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.7
Palmers Lodge Zagreb Located at Branimirova 25, , Zagreb.
Palmers Lodge Zagreb
Croatia
Zagreb Zagreb 10000 Branimirova 25
89% 909
45.8056095 15.9836889
Palmers Lodge Zagreb
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
30 Lis 2016
9.1

버스정류장에서 가까워서 주변 여행하기 좋습니다!! 자그레브는 도착한 당일 하루 구경하고 담날은 근교 다녀오고 부다페스트로 넘어오느라 계속 아침 일찍 버스를 타야했는데 최적의 위치였어요!! 이불이 좀 까슬까슬하게 생겼는데 그래도 편안했고 깔끔했습니다. 직원들도 엄청 친절했고 4인실에 화장실+샤워실 하나 딸려있었는데 계속 시간이 안겹쳐서 사용하는데 전혀 문제없었습니다. 와이파이는 좀 많이 느린편이였지만 잘 잡혔어요~! 한 가지 아쉬운 점은 침대 1층을 썼는데 제 키가 많이 작은데도 침대에 똑바로 앉을 수 없을 정도로 침대가 낮았어요! 그거 빼곤 다 만족합니다!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
22 Lis 2016
9.4

We had a private room which was amazing! A little kitchen with a fridge in the room was really cool. Clean room, comfy bed with a couch and a tv -such luxury for a backpacker! Really close to the bus station and not far from the main town (15 min walk). Highly recommend this place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
15 Lis 2016
9.1

ベッドにライトとコンセントあり。トイレとシャワーは同じで部屋の外にある。全体的に綺麗で満足でした。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Lis 2016
10.0

Great hostel, staff really helpful and went out of their way to help! Would stay again :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Paź 2016
7.4

Only stayed 1 night, staff mischarged me but was fine giving me the right amount back. I stayed in a 4 bed female dorm, but the room is right near the tram station so wear earplugs to sleep! Clean and good enough for a 1 night stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Paź 2016
9.1

Very nice hostel, staff was friendly & helpful. Very large rooms, plenty of showers/toilets. Wifi worked great. Very close to bus & train stations.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Paź 2016
7.7

Al lado de la estación de trenes y con varios lugares para comer cerca. El hostal es pequeñito (sobretodo los baños) y pareciera estar sucio incluso si han limpiado por su tamaño y poca iluminación. Las puertas de la habitación no cerraban bien pero los lockers funcionaban perfecto. Está bien para dormir de pasada por Zagreb, hasta dos noches no te hace problema.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Paź 2016
9.7

Everything was amazing. Polite staff, amazing location. Except weird smell in room. Probably previous guests smoked inside, so room had that weird smokey smell. 4/5

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Paź 2016
7.7

Boden im Bad war sehr dreckig, aber Vllt ist mir dass nur aufgefallen, weil es dass erste Hostel auf unserem roadtrip war. Staff war sehr bemüht und uns Fuß ist die Altstadt gut erreichbar. Wir dachten eig. Ein Parkplatz wäre dabei, aber es stellte sich dann heraus, dass es nur einen gibt und der war besetzt, somit mussten wir für einen privaten Parkplatz paar Meter weiter ca 8euro zahlen Sonst alles wichtige vorhanden. (außer wasserkocher und wlan in manchen Zimmern)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Paź 2016
8.3

Buena ubicación, a pasos de la estación de buses y 10' de la plaza principal. El muchacho de la recepción, Carlos, fue muy amable. La cocina está muy bien equipada y las camas cómodas. A los pisos de los baños les hacía falta secarlos y son un poco pequeños. Volvería a hospedarme, muy buen ambiente y calidad.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.