Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Palmers Lodge Zagreb

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 833 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 833 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.7
Palmers Lodge Zagreb Located at Branimirova 25, , Zagreb.
Palmers Lodge Zagreb
Croatia
Zagreb Zagreb 10000 Branimirova 25
89% 833
45.8055667 15.9839272
Palmers Lodge Zagreb
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
25 Sie 2016
10.0

자그레브 기차역 바로 앞에 있고 한식당 온새미랑도 가까이 있어서 넘 좋았어요 방도 깨끗하고 부엌도 쓸수 있고 구시가는 살살 걸어서 10분정도 걸려요 :) 만족합니당~

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • filmigas
  • Portugalia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
24 Sie 2016
7.7

Nice hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
24 Sie 2016
9.1

Todo nuevo, camas amplias, aire acondicionado y calefacción. Personal atento. Cocina nueva muy limpia espaciosa. Justo entre la estación y el centro, bien ubicado

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
17 Sie 2016
9.7

Perfecto para descansar en zagreb. Cerca de la estación de tren y el centro. Perfectamente ubicado. La recepcionista que nos atendió era muy amable. Habitaciones con aire acondicionado. Solamente nos molesto un poco el ruido de la calle. De resto, perfecto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
16 Sie 2016
10.0

자는 자그레브에서 잠만자고 아침일찍 스플리트로 이동하는 루트여서 이 숙소를 선택했어요~! 자그레브 기차역에서도 가깝고 버스터미널과도 가깝기 때문에 자그레브에서 잠만 잘 분들에게는 최적의 숙소라고 생각해요!! 다만 바로 앞에 트램이 지나가서 예민하신 분들은 잠 설칠 수도 있겠네여 저는 잘잤어요 ㅋㅋㅋ 직원분도 완전 상냥해요!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • chrissisong
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
15 Sie 2016
10.0

I had a wonderful stay at Palmers lodge. it's close to the station, the rooms are spacious and clean and the staff are so friendly and helpful, I highly recommend this hostel and will stay again if I come back to Zagreb!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much for this raving review :) We are very happy that you left satisfied and hope that you will have a chance to stay with us once more! Kind regards, PL team

  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
15 Sie 2016
8.6

Nice location, close to the train & bus stations. Very friendly and helpful staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for writing this review, we appreciate your time and effort. We take pride in our staff and location is a great bonus. We are happy that you are happy with our service and hope to host you again in the future! Best regards, PL team

  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
14 Sie 2016
10.0

I stayed at Palmers for one night. It's located about a 5 minute walk from the train station and a 10 minute walk to the bus station. It's alsp conveniently located about 10 minutes walk into the city centre. Staff were friendly and helpful, facilities were clean and comfortable. It's not a party hostel, so a good place to come and unwind. I highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for writing this review, it is always important to hear your opinion. We are happy that you liked our features, especially the location, clean facilities and our lovely staff :) We hope to host you again, and we wish you happy travels! PL team

  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
9.4

Habitacion limpia y cómoda,con baño dentro.Personal muy agradable y muy buen ambiente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
8.9

Great staff. Very friendly and helpful. Hostel has options for day trips - we went to Plitvice Lakes. Decent location close to bus station - about 10-15 minutes to the main sights. WiFi barely works in the basement, and one of the bunks in our room had a broken locker. Nice sized, clean bathrooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for writing this review, we appreciate your time and effort. We take pride in our cleanliness and staff, and we are happy be at your service. The problem with WiFi was probably because there is a different password and WiFi name for the rooms downstairs and as for the locker, now everything is fixed! ;) Hope to see you again, PL team

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.