Hostelworld.com

Palm Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
6.7
Dobry 697 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.4
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 5.8
ZAREZERWUJ
6.7
Dobry 697 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.4
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 5.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
1 Lut 2017
7.1

Great location Right outside damascus gate in the old town and connected through the tram to the main street of the city. Staff was helpful enough. Cleanliness was right about enough. Free coffee and tea at anytime. No breakfast.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
28 Sty 2017
2.3

DO NOT STAY AT THIS HOSTEL! I can't imagine worst place where to stay. Cold, extremely dirty, stinky.. gosh can't explain how bad it was. And breakfast- cheap tea and one fruit which you can take from bazar which is out of hostel. Quite depressive.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 60 Recenzje
26 Sty 2017
8.6

It was OK to stay. Perfect location and friendly guests and staffs. Free coffee and tea. Building is so old to look dark. Little bit cold in common area. No key and no locks for my dormitory. Little bit noisy during daytime.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sty 2017
9.4

The Palm Hotel/Hostel was the best place my girlfriend and I stayed in during our trip to Israel. The facility is located steps from the Damascus Gate into the Old City. Moreover, the street the hotel is on has a great variety of food shops--the schwarma place 100ft to your right as you exit had the best food we ate in Israel. Alex the manager was amazing, upgrading our room for free, giving us directions, and arranging for a sherut to the airport. Rooms are nice, and tea is free! Great value.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sty 2017
7.7

Very well located and not too expensive. But the hostel is very noisy because of its location near damascus gate, not that clean and the water in the showers is not hot (just a bit warm and not enough), the wifi doesnt work very well.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
31 Gru 2016
6.6

В номере был пьяеый русский, который напивался 16-ти градусным пивом. Его потом арабы под руки водили. Есть кухня. Бесплатный чай кофе сахар. Есть обменник На улице шумно.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Gru 2016
9.4

I enjoyed my stay in Palm hostel. Very friendly and helpful staff!!..great location.one minute walk from old city,Damascus gate, and not more that 10 minutes walk to jaffa street in the "new" city...There was heating in the dormitory which offered me nice and warm sleep. Water,tea and coffee provided for free the whole day which is an asset since the city is expensive...i recommend it!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ekwador, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
29 Gru 2016
3.1

El servio es un desastre, el primer día me hicieron dormir en un mueble porq tenían un problema que nunca me supieron explicar. Las habitaciones y camas parecen para rehenes y la limpieza es nula. Los baños son un asco ya que nunca se los limpian. El precio es demasiado elevado para el pasivo servicio que ofrecen.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2016
3.1

Just pick a different one.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2016
2.9

Frechheit! Gebuchte Leistung wurde nicht erbracht! Man wurde mit einer kleinen Abstellkammer abgespeist. Der Besitzer des Hostels ließ keine Diskussion zu, war unfreundlich und herablassen zu unseren weiblichen Mitreisenden! Versprechen Seinerseits wurden gegeben und in den nächsten 5 Minuten vergessen. Sanitärenanlagen waren, wenn nicht verstopft, grenzwertig. Ich kann niemanden empfehlen jemals dort einen Fuß hineinzusetzen!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.