Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Palm Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 642 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 642 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.0
Palm Hostel Located at Hanivim Street 6, , Jerusalem.
Palm Hostel
Israel
Jerusalem Jerusalem 97203 Hanivim Street 6
78% 642
31.7823837 35.2296191
Palm Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2016
10.0

Location is great! (just opposite Damascus Gate) Friendly and helpfull Staff. There is a kitchen where u can cook your own food otherwise there are great Shawarma/ Falafel/ kabab shops nearby. Fair price for rooms. Had a nice stay there and will go back there when im in Jerusalem again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • cja12131695
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2016
6.9

장점 : 숙박가격 비교적 저렴, 주변에 마켓있고, 올드시티 다머스커스 게이트 앞이라 올드시티 접근 용이하며 경전철도 근처라 이용 용이 단점 : 다소 지저분함, 약간 소음도 외부에서 들림

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
30 Sie 2016
9.7

Great location next to old city. Quiet and near lots of places to eat and shop. Lockers for valuables would be nice to have. I will stay here again if I return to Jerusalem.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Sie 2016
6.6

bella posizione e bellissima terrazza ...peccato che il prezzo nn sia stato chiaro e le camere un po... forse troppo decadenti ...le lenzuola nn cerano le docce disastrose e gli asciugamani rotti le 2 ragazze di servizio gentili ma pensavano di più a chattare che pulire ..cmq nn ci facevano mancare la gentilezza ....iportieri sn stati molto gentili ..ci si puo stare devono solo cambiare il prezzo ...ciao v.v.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
26 Sie 2016
8.9

Great Location , Basic in terms of facilities, very clean and good common areas. Location and value a huge plus.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
22 Sie 2016
10.0

A relaxed atmosphere just outside the old city. I can cook....do my stuff and save money. Its a great place for those on a budget.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2016
8.9

LOCATION LOCATION LOCATION! Man this place is right next to the Damascus Gate and the Garden Tomb. Also got some really great and cheap falafel close by. The staff is helpful and probably the best deal in Jerusalem. Stay there!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sie 2016
8.0

L'emplacement est tout simplement super! Juste à côté de la porte de Damascus et en face de la station de bus arabe et du tramway. Pas contre, le plancher des toilettes et des douches étaient dégeulasse. De plus, la douche n'avait tellement pas de pression qu'il a été très difficile de se laver. La pire douche que j'ai jamais vue.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2016
3.1

Posto sporco, cuscini marroni, materassi scomodi, bagni fatiscenti, non tutto il personale parla inglese

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
21 Lip 2016
7.7

Très prêt de la vieille ville (30 secondes de marche), quartier arabe sympathique et les employés très gentil. Par contre, les souches font pitié et il n'y a pas d'air climatisé dans les dortoirs

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.