Hostelworld.com

Palm Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 608 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 608 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.8
Palm Hostel Located at Hanivim Street 6, , Jerusalem.
Palm Hostel
Israel
Jerusalem Jerusalem 97203 Hanivim Street 6
78% 608
31.7823837 35.2296191
Palm Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
15 Kwi 2016
9.7

El hotel está situado en el barrio árabe de la ciudad, justo en frente de la Puerta de Damasco, desde donde se accede al barrio árabe de la ciudad antigua y a un mercado inmenso donde se puede encontrar de todo. A pesar de los comentarios que ciertos amigos israelíes me hicieron y de ciertas publicacines que leí en internet, no me sentí en peligro en ningún momento. Encontré un barrio muy amigable, con muy buenos precios y a un paso de la ciudad antigua.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ajjbennett
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
13 Kwi 2016
6.3

Cheap place to spend a night. forms are tiny, just bunk beds and peoples stuff everywhere. sort of places you hop into bed and just close eyes. place was hard to find as actual street was sign posted a different name. good spot though tidy once inside, outside is lots of cats and litter

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2016
3.1

Die Räumlichkeiten und das Mobiliar sind kaputt: Das Fenster schließt nicht & wird mit einer Steinplatte zu gehalten. Es gibt 2 Duschen, von denen einen keinen Wasserdruck bringt und die andere nur eiskalt oder kochend kennt. Bei den Doppelstockbetten hat man Angst, dass sie auseinander fallen. Außerdem quietschen sie. Die Zimmer sind nicht abschließbar und es gibt auch keine Schließfächer. Die Dame des Hauses und ein weiterer Mitarbeiter waren sehr unfreundlich & nicht hilfsbereit.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
8.9

Fantastic location for the old city and buses to other towns. Staff really helpful and knowledgeable. Only downside would be the unpredictable water supply. I'd definitely stay here again though.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Mar 2016
8.3

Es geht so

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Mar 2016
8.9

The staff was always available and there to help. The hostel as a whole was pretty organized. We took trips to the Dead Sea and Palestinian Territories through the hostel and the accommodated us with our own charismatic and knowledgable driver that was open to our travels. Would definitely stay here again and explore the other trips offered by the hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Mar 2016
8.9

Sehr nette Gastgeber. Zimmer heruntergekommen, beim Duschen floss das Wasser teilweise unter die Badezimmertür ins Zimmer. Arabische Läden in unmittelbarer Nachbarschaft zum Hostel. Alles in allem top Preis-Leistungsverhältnis. Nur zu empfehlen, wenn man wirklich nur ein Schlafplatz braucht.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Mar 2016
8.0

Stayed at PalmHostel for four nights and I am glad that I had the great chance to get to know the staff better. They were always (24/7) willing to help & there for a chat. Especially Mahmoud made my time in Jerusalem unforgetable! If you like to get to know some warmhearted locals I can recommend this hostel. Secondly the location is fantadtic: central, right next to the old city, bus stations and loads of grocery stores etc. !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Mar 2016
9.7

The staff are extremely friendly and helpful. They are truly there to help you as long as you request it. Don't feel afraid to reach out to them if you have any concerns. If I visited Jerusalem again, I would stay in the same hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Węgry, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
21 Lut 2016
5.4

location is OK, but the wifi connection and the hot water was missing

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.