Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 409 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 409 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 7.8
Palace Guesthouse Located at Ample 24, , Barcelona.
Palace Guesthouse
Spain
Barcelona Catalonia 08001 Ample 24
87% 409
41.3801414 2.1798956
Palace Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Walia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2016
7.7

Great location, walking distance to everything and nearby several underground stations if you want to visit attractions further afield. The staff were friendly (especially Jorge) and made sure we had everything we needed for our stay. The cost in my opinion was expensive for a hostel but then again it was during a national holiday so perhaps the rates were higher due to this. The room was clean and basic, happily surprised by the size of the rooms! The only downside was street noise

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Wrz 2016
9.7

the historic buildings around, most places of interest accessible by public transport or within walking distance, Bed was superb, the place very comfortable, surprisingly good for its price

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2016
10.0

Superb!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sie 2016
9.7

Superb!! this is a great place, great crew but the best is the location just few min from the metro the bus and train satation- great city I loved Barcelona

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
9.1

good value for money, nice family friendly place, the front desk staff were very helpful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bośnia i Hercegowina, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
10.0

excellent!!! everything near, the price for the location is great, no lift :(((( but nothing impossible!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2016
8.3

L'endroit est vraiment très bien situé, sympa et propre, je recommande !

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2016
9.4

tout gentil , les travailleurs , l'emplacement et le prix

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2016
7.4

Rooms are small. No ac in rooms only little fans. You're gonna be sleeping in a pool of your own sweat! Other then that beautiful place and location

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2016
4.6

Hostelworld's advertised payment policy was in conflict with that of the hostel's. Very expensive and yet more fees to be paid on arrival. Broken utilities. Unfriendly staff who made misinformed accusations about us. Room located on 4th floor, 100 steps up, with no lift or air con. Very hot room with no air con and one broken fan to share. 2 years ago me and 2 friends stayed at Guesthouse Barcelona Gotic, round the corner from Serenity, and it was a far better, cheaper experience.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.