Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pal's Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 3062 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 3062 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Lut 2017
7.4

The place has a great location, staff is nice and rooms are large. But there is no breakfast and no nice place to be to meet other people like you can find in most hostels.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2017
9.7

Lovely hostel, we were staying in a nice room in one of the apartments with a shared kitchen and bathroom. We could make our own breakfast and use facilities in the main reception when we wanted including computers and printer. Good location and would stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
10.0

This was a great place to stay. Staff was very helpful in every way and the room was above expectations with a gorgeous view

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lut 2017
9.7

Amazing place with the perfect location! The staff was so friendly. My one complaint was the wifi not working very well. Other than that, this hostel is perfect. Would 100% stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Lut 2017
8.6

Nos asignaron un departamento frente al edificio del hostel muy buena ubicación, súper amplio un ventanal enorme muy linda vista, la entrada del edificio daba mal aspecto cajas tiradas en el suelo y una hilera de tachos de basura y en el dpto había un poco de mal olor en la entrada a la altura del baño

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

¡Muchas gracias! Desafortunadamente no puedo ayudar en las notificaciones del edificio. Hay un elegante restaurante en la planta baja. Necesita un montón de tachos de basura.

14 Lut 2017
8.0

It is a nice place but I thought we would stay in the hostel facilities. We are allocated to a different flat from where is the reception. It was good for us to have more privacy but the side we didn't have much contact with other people in the hostel. Outside the flat is quite neglected was it look to be a construction site. I guess it will improve in the future. Overall, it was a good place to stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you! You have booked a Standard 2 Bed Apartment. They are in different builidings around the square here. No construction in the one you stayed in. It's just silent.

  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
13 Lut 2017
9.7

이런호스텔은 처음봤어요. 너무좋아요. 저렴한가격에 에어비앤비를 모르는사람들과 쉐어해서빌린느낌입니다. 4인실인데 4명이서 집하나를 같이쓰네요. 거실도있고 화장실샤워실 주방도 집처럼 있어서 남들잘 때 제 다른일을 하는게 눈치보이지않고 늦게자고싶으면 거실쇼파에서 놀다가자도되고 너무 편리하고 좋았습니다. 현관에 열쇠를 두번 열어야되서 귀찮긴한데 그래서 더 안전한 느낌이었습니다. 위치도좋아서 왠만한데 다걸어다녔고 주변에 성당과 유명한아이스크림집, 기념품샵, 환전소 등등 없는거없이 다있어요! 주방도 없는것없이 잘 갖춰져있고 한 9시인가 10시쯤되면 청소하시는데 엄청 꼼꼼히 하시더라구요. 호스텔중에 수건주는 호스텔은 처음봐서 그것도 좋았습니다. 큰수건을 지급해서 좋았어요. 겉옷을 걸 옷걸이도 충분했고 사물함도 4인실인데 6개여서 저는 두개를사용했습니다. 4명이서쓰는공간인데 너무 과분한느낌이에요!! 화장실과 샤워실이 막 신식은아니라서 조금 어둡고 물이 콸콸잘나오는건 아니에요.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

좋은 단어를 주셔서 대단히 감사합니다! :) 욕실에서 거울 옆에있는 더 많은 조명을 켤 수 있습니다.

11 Lut 2017
10.0

I really enjoyed my stay at Pal's hostel! Very central location, really helpful staff, clean and nice facilities!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
9.1

Quartos fantásticos, grandes, espaçosos, limpos e seguros. Localização fantástica! Recomendo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lut 2017
8.0

Sta. Barbara en Budapest. Ubicacion excelente en el centro de la ciudad. La primera impresion no tiene nada que ver con las habitaciones son muy grandes y amplias. Perfecto viaje.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

¡Muchas gracias por tus amables palabras!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.