Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pal's Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 3,004 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 3,004 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2
Pal's Hostel Located at Szent István tér 3, 2nd floor, doorbell: 15, Budapest.
Pal's Hostel
Hungary
Budapest 1051 Szent István tér 3, 2nd floor, doorbell: 15
94% 3004
47.5002315 19.0531843
Pal's Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sty 2017
8.9

Fantastic hostel, amazing location, super friendly staff, stunning city.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Sty 2017
8.9

Best location. Very easy to find from anywhere you are in the city and centrally located. Perfect for a sound sleep. I did notice a few ants in the bathroom.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
9.4

리셉션언니가 정말 친절해서 좋았습니다! 영어 잘 못알아들으니까 친절하게 웃으면서 계속 다시 말해주고, 주위 관광명소도 설명해주고 친절해서 정말정말 좋았던 곳! 아파트2인실이였는데 처음 들어가기전에는 문 보고 감옥인가..?했다가 들어가서 감탄의 연속...bb 2명이서 쓰기에 충분히 넓고 깨끗하고 밥도 직접 해먹을 수 있고 진짜 그냥 가정집 같았습니다! 문은 총 3중잠금 할 수 있어서 좋았어요. 7층이였나 8층이였는데 거기엔 우리 숙소밖에 없어서 되게 조용하고 햇빛도 잘들어서 밖은 엄청 추웠는데 숙소는 진짜 따뜻했습니다. 숙소 바로 앞엔 성 이슈반트 성당 있어서 성당은 매일매일 봤고, 성당 위에서 바라보는 전망이 정말 절경이니까 꼭꼭 추천드립니다!! 둘다 길치라서 숙소 찾는데 좀 애먹었는데 성 이슈반트 성당 찾으면 성당 등지고 오른쪽이 아파트숙소고 리셉션은 왼쪽에 있습니다! 저는 여기 숙소 추천해드리고 싶어요!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

감사

  • zoebraybrooke
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Sty 2017
8.6

Everything was great except for the cleanliness of our bathroom. It wasn't being cleaned properly. Great location and staff were happy to help.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much! We clean daily the the shared bathrooms. If you need the cleaning more often or more properly just let us know. We are happy to do this as well:)

  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2017
10.0

Highly recommended! Located in one of the most convenient spots in Budapest, has a beautiful view of the basilica from its balcony, comfortable shared area. I don't know if it was due to it being winter, there were not many travelers hanging out in the shared area, so if you are a solo traveler, this is not kind of a hostel where you can easily meet other travels, that said the staff are friendly and well mannered. Rooms have high ceilings!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • VKorabl
  • Ukraina, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2017
10.0

Amazing hostel, great location, nice rooms and staff. Would stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
10.0

Tolle Lage, super freundliches und hilfsbereites Personal. Das Zimmer war sehr geräumig und sauber. Hat einfach alles gepasst.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Vielen Dank!:)

  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
10.0

Siamo stati in questo ostello/catena di appartamenti a Budapest nel ponte di Capodanno 2016/17 dal 30 al 4 Gennaio. Superlativo, non ci sono altre parole. Lo staff puntuale nelle risposte via mail ai nostri dubbi. Eravamo 12 persone sistemate in due appartamenti da 6. Più che appartamenti erano enormi, soffitti altissimi e stanze spaziose,ognuno aveva il suo asciugamano. Pulitissimi,cucina equipaggiata e in centro alla città con mercatini di natale sotto casa. Consigliatissimo!! Ci ritorneremo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Gru 2016
10.0

Buena ubicación y a un buen precio. El staff muy amable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Gru 2016
10.0

Want to thank Pal's hostel for a very pleasant stay in Budapest. Fortunately we were in a very nice room. The location itself is second to none. Overlooking St Stephen's Basilica made for a great location especially during the festive time with Christmas Markets at the doorsteps. The internet connection, cleanliness, value for money, staff were all brilliant. I would 100% recommend a stay at Pal's Hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.