Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Paintshop Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 319 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 319 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.5
Paintshop Hostel Located at Rua da Clemencia, 9, , Figueira da Foz.
Paintshop Hostel
Portugal
Figueira da Foz 3080-117 Rua da Clemencia, 9
93% 319
40.1515219 -8.8561928
Paintshop Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Paź 2016
10.0

Where do I begin.. I arrived at the Paintshop on the 5th July and instantly fell in love with everything about the place - so much so that I'm still here in September! Figueira da foz is a beautiful town with so much to see and do - whether it be chilling out at the beaches, surfing or partying, there's something to make everyone's time here awesome! The Paintshop staff work so hard to ensure every guest is happy - Steve, Debbie, Charlie, Will, Claire, Stu and Bart - THANK YOU!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2016
8.0

We had a fabulous time and met really nice people in a beautiful environment. We did not like that one of the staff who was not on duty at the time (Claire?) left her dirty breakfast dishes at the sink when guests were expected to take care of their own. When confronted with this she was rude and told us to mind our own business.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
9 Wrz 2016
10.0

Had a good stay. Great breakfast. Bar was very nice. Rentable bikes are not great, but manageable. No complaints.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
4 Wrz 2016
8.0

Zum Hostel gehört eine Bar, wer hier für über 100 € trinkt, wir an der Wand verewigt - sagt eigentlich alles... - Mach' dir einen Namen ;)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Sie 2016
9.7

Best hostel i ve ever been. Kind staff and a a good kitchen. Super breakfast for free.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2016
10.0

Meilleure auberge de jeunesse de toute ma vie!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Sie 2016
8.0

Das Paintshop Hostel war eines der besten in Portugal. Das Personal war sehr freundlich und hilfsbereit. Es werden eine Menge Aktivitätwn angeboten wie etwa Surfkurs, Fahrradverleih, oder die wöchentliche Pizzanacht mit allen Gästen gemeinsam. Die Bäder waren in Ordnung und auch das inklusive Frühstück hat überzeugt.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Sie 2016
9.1

Une auberge de jeunesse très sympa, avec un personnel hyper accueillant... On se sent vite "comme à la maison".

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Sie 2016
10.0

Paintshop is the best! We stayed here in their twin room for 6 nights and boy did the time fly by! With BBQ, pizza and movie nights, plus Olympic Games, pool, a guitar and a bar on which you can open a tab, this place was a home away from home. Will and Charlie were fabulous at looking after us, along with Stew, Steve, Debbie, Skyla and Mark. They really made our stay fun and personal as we got to know them. Surfing was fab too! Daily runs to and from the surf shop at reasonable prices. Do it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
18 Sie 2016
8.6

Sehr gutes Hostel. Vertrauensvolle, Gemütliche Atmosphäre. Alle sind super nett und hilfsbereit. Würde wieder dahin gehen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.