Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pagration Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 1,347 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 1,347 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.8
Pagration Youth Hostel Located at 75 Damareos Str., Pagrati, Athens.
Pagration Youth Hostel
Greece
Athens 11633 75 Damareos Str., Pagrati
76% 1347
37.9653635 23.7486648
Pagration Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • ElementSeal15
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Lis 2016
10.0

Awesome hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Paź 2016
8.6

Nette Mitarbeiter , alles nötige vorhanden , Küche zum selbst kochen , Aufenthaltsraum , Bäcker und Supermarkt direkt um die Ecke wie waren sehr zufrieden und hatten eine schöne Woche .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Paź 2016
10.0

Amazing hostel! Really enjoyed my stay! Hostel was very clean and safe, John did a great job at keeping the bathrooms and kitchen extremely clean and was also really helpful with all my questions. :) About a 20 minute walk from the center, with lots of cool little stores walking distance, and a bus stop 4 minutes walking from the hostel, met lots of cool people there. Overall highly recommended!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Paź 2016
5.7

warm or hot water is major problem here. You cannot even wash your face ,water very cold each time you need to pay 50 cents to get warm water to clean up. Poor WIFI in room, only common room has good connectivity.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Paź 2016
9.7

Amazeing hostel!!! i really enjoyed my stay.. john (the awsome staff members) cleans everthing very well and keeps all the bedrooms and rooms clean every day... hostel provides a kitchen and a cool comen area to hang out in.. realy safe with lockers in the rooms and a key for the main door... plus only a 20minute walk from the center of athens... overall highly recommend it over the same priced hostels in athens...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • manuelad123
  • Kolumbia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
1 Paź 2016
6.3

Queda lejos del centro, la cocina es medio desagradable ,te toca pagar por el agua caliente, y no se que tan limpias sean sus sábanas, cuando llegas ya están puestas. No lo recomiendo

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
20 Wrz 2016
9.7

It was a really pleasure stay there, John and the staff are really good people, excellent atmosphere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • akshaysarawagi1203
  • Indie, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
6 Wrz 2016
10.0

Super recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Wrz 2016
6.3

Stayed there for just one night. 12€/night in a 6 bed dorm, wich was ok. 50 cents for hot showers. staff was nice

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
4 Wrz 2016
10.0

Beautifull place, great atmosphere. I felt like home in there !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.