Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Paddy's Palace Killarney

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 1,109 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 1,109 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.3
Paddy's Palace Killarney Located at 31 New Street, Killarney, Killarney.
Paddy's Palace Killarney
Ireland
Killarney 31 New Street, Killarney
82% 1109
52.0587577 -9.5135807
Paddy's Palace Killarney
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Lis 2016
6.6

Hostel con habitaciones muy antiguas y donde la calefacción está rota. Mucho frio en las habitaciones y el personal un poco inexistente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
19 Lis 2016
9.1

Great security and location. The staff were incredible. Best I've seen at any hostel. The facilities were pretty run down, however. It was in need of a major renovation but you can't beat the price. Great hostel overall

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Lis 2016
9.1

Paddy's Palace in Killarney is a lovely hostel very close to the Nationalpark which is absolutely amazing. The hostel was very clean, the breakfast was good and the staff was really friendly. It's a good place to meet people and explore Killarney. It would have been nice if there was an opportunity to lock the doors in the bathrooms :D but anyway I had a great time there and I would definitely recommend this hostel :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
13 Lis 2016
6.0

Wasn't too happy with this hostel. Pretty bad wifi, no lockers in rooms, only 1 shower for 10 people. The bathroom didn't have anywhere to put/ hang your stuff whilst taking a shower- it would be so cheap and simple for them to add a shower Matt so that the floors don't become soaked, and a holder so that you didn't have to put your clothes on the ground. Not the best social atmosphere.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Węgry, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lis 2016
8.0

It is a really cheap hostel in the city center.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
6 Lis 2016
8.3

Great Value.. Could use a few more toilets and bag lockers..

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lis 2016
8.6

Wished I could've stayed longer. Great staff with valuable information!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Lis 2016
9.4

It was very good! Thank you guys!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Lis 2016
9.1

War eine tolle Atmosphäre, nette Leute. Etwas laut aber in Ordnung. Bad im Zimmer sehr klein und leider ohne Fenster. Leider nur eine Steckdose mit ner dreier Verlängerung, sprich also drei Steckdosen für sechs Leute :(. Man kann hier super viel Spaß haben.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • kareninasg8127
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Paź 2016
7.4

I stayed there for 2 nights and I can say it's a very comfortable and nice hostel to stay in. It's very close to the Killarney National Park and there is a vibrant nightlife around to have a beer or whatever. It is a very good quality-cost relationship option if you're traveling to Killarney. Staff was very welcoming and helpful all time. Nice atmosphere as well. I really recommend this hostel. Pasé 2 noches aquí y es sin duda una buenísima opción para quedarse si se viaja a Killarney.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.