Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Paddy's Palace Killarney

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 1,048 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 1,048 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.6
Paddy's Palace Killarney Located at 31 New Street, Killarney, Killarney.
Paddy's Palace Killarney
Ireland
Killarney 31 New Street, Killarney
83% 1048
52.0587577 -9.5135807
Paddy's Palace Killarney
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2016
9.1

We had a great time at Paddy's Palace, mostly because the other travelers we met there were incredibly fun and friendly. The beds were clean and comfortable, and books and movies and puzzles were available for entertainment. It's not a luxurious place by any means, but it was pleasant and tidy and provided free breakfast!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sie 2016
10.0

Je recommande vivement !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Sie 2016
10.0

Super Price,Comfortable Beds, Good Breakfast, Very Clean! and special thanks to Oscar and Laura.. you are great

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sie 2016
9.1

Die Lage des Hostels ist genial. 1 Minute bis zur Main Street, 2 Minuten bis zum kostenlosen Parkplatz an der Kathedrale und ein Supermarkt direkt nebenan. Wir hatten das 4-Bett-Zimmer mit eigenem Bad für 14 Euro pro Person gebucht. Das Zimmer hatte eine angenehme Größe so dass man sein Gepäck öffnen konnte und trotzdem noch Platz zum Bewegen war. Zimmer, Bettwäsche und Bad waren sehr sauber, auch die Küche war immer geputzt während unseres Aufenthalts. Das WLAN funktionierte in unserem Zimmer (

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Sie 2016
7.1

Very spartan but to be expected for only 13 euro a night. Was pleasant enough and great location!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Sie 2016
8.3

Cons: Wifi unable to reach the top floors. Green emergency light unable to be turned off at night that lights up the whole room. Pros: Awesome hot water, very clean place, location close to downtown.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
11 Sie 2016
8.3

Personal super amable. Lo único malo que no se podía pagar con tarjeta. Las habitaciones y los baños estaban muy limpios.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
10 Sie 2016
9.4

Posizione perfetta e accoglienza ottima (staff di grande disponibilità pronto a venirti incontro!). L'ostello è molto semplice e carino, pulizia buona! L'unico problema è che il Wifi prende solo in alcuni punti.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sie 2016
10.0

El mejor sitio donde hemos estado gracias a le gente que lo lleva. Eficaces,amables, muy profesionales y encantadores. Estar allí era como estar en casa. Nos ha encantado la experiencia

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sie 2016
7.1

This hostel was ok. The rooms are small and the bathrooms are a bit mouldy. The kitchen area is also a bit small, as is the tv room. An ok stay for a short period.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.