Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Paddy's Palace Killarney

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 1226 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 1226 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Cze 2017
8.9

Great value. The bathroom for dorm room 2 smelled a bit of mold which made the room also smell a bit like mold. In general though for the price it was a great deal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Cze 2017
5.7

Hostel in super Lage, fast im Zentrum . Bad war eine Katastrophe ...Haare in der Dusche, Schimmel und stinkender Geruch aus dem Abfluss. Preis dennoch unschlagbar und für Leute ohne hohe Ansprüche optimal.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • alessanagel2901
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
17 Cze 2017
8.9

Kein wlan, nur Barzahlung, bestes Bett das ich je in nem Hostel hatte, auch wenn der Lattenrost (ja das bett hatte einen Lattenrost) etwas ramponiert war. Sehr ruhiges Hostel mit sehr netten Mitarbeitern

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Cze 2017
7.7

Staff was really nice, the hostel is Not far away from the city centre. The room was okay, though there were no lockers for valuables and you couldn't lock the bathroom door. But all in all i would recommend it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • khoff026
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
9 Cze 2017
8.3

Good hostel and location. Staff friendly and welcoming and hostel has a nice homely feel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Cze 2017
8.9

Très bonne auberge de jeunesse avec un emplacement parfait au centre ville. Les chemins qui parcourent le parc national son vraiment très proche (5 minutes à pied) et les pubs sont tout aussi proche. Le personnel est très sympa, on s'y sent accueilli comme l'on peut s'y attendre dans n'importe quelle auberge de jeunesse. Les nuits y sont calme et on est pas dérangés par le bruit de la ville. J'y retournerai sans hésiter!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Cze 2017
5.4

We stayed in a 8-bedroom. It was downstairs and had an old, bad smelling, very small bathroom. The door to the bathroom couldn't be locked and it had no mirrow and no window. Therefor the bedroom smelled very bad as well and was very humid because it only had a very small window itself. The door to the bedroom did not lock by itself and was open most of the time. The wifi only worked sometimes. The kitchen was small, but ok.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
7 Cze 2017
8.6

Lage ist top (zentrumsnah;zum Wandern muss man logischerweise ein Stück fahren).Die Mitarbeiter sind sehr freundlich & hilfsbereit.Parken war etwa 200m die Straße runter an der St.Mary's Church kostenlos möglich.Einkaufsmöglichkeiten & div.Pubs & Restaurants direkt um die Ecke.Das inkludierte Frühstück war im Verhältnis zum Preis klasse.Internet war manchmal etwas dürftig.Es war sauber & die Atmosphäre gut.In unserem Dorm gab's leider weder Schließfächer noch Regale oder Haken.Auch nicht im Bad.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Cze 2017
8.3

Big rooms, good location (4 min walk from busiest street), friendly atmosphere. But no security lockers under bed or option to hire one. Also we had to share one bathroom (on the floor above), which was always in use, with 8 other people. Also fridge was too small and smelled awful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Cze 2017
8.3

Cheap, cheerful and does exactly what a hostel should for a budget price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.