Hostelworld.com

Paddy's Palace Killarney

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 964 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 964 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.5
Paddy's Palace Killarney Located at 31 New Street, Killarney, Killarney.
Paddy's Palace Killarney
Ireland
Killarney 31 New Street, Killarney
81% 964
52.0587577 -9.5135807
Paddy's Palace Killarney
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Maj 2016
7.1

Amazing shower, really hot water and great water pressure. It's convenient that it's on suite. You have physical keys to the room that makes it more difficult to enter, and doesn't auto lock when you leave. There's no where to lock up stuff in the room. Location is great, right in the center of downtown. The staff when we were there was horribly unhelpful and unfriendly, thought we suspect that may have been in part due to a language barrier with the one girl on staff. Check in is only4-8.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Maj 2016
8.3

Decent hostel, close to the train station and city center. Staff was friendly, breakfast was good. Wi-Fi wasn't great but worked for the most part. Room was clean. Bathroom could use an update but was clean and functional.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Maj 2016
10.0

Good location, cheap, clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
5 Maj 2016
8.6

Die Mitarbeiter sind sehr nett. Das Frühstück ist wirklich gut. Im Dorm war die Atmosphäre sehr angenehm und es war sehr ruhig. Das wlan war allerdings nicht besonders gut.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Maj 2016
9.7

Un superbe endroit pour dormir pour pas cher et être vraiment bien situé. J'ai aimé l'ambiance du lieu et la gentillesse du personnel. Je vous recommande cette auberge !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
2 Maj 2016
8.6

Nice bed, good shower, free breakfast! What else can you ask for?

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Kwi 2016
4.9

Ok if you need just a bed. Common areas are very small, leaving room big enough for 2 people. The staff though was unfriendly, which made me feel rather unwelcome. Rude and not helpful at all. I just wanted to get out of there the whole time and would never stay there again or reccomend anyone else to go here

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Kwi 2016
9.7

3 nuits puis 2 nuits 😊 Excellent accueil, très bonne ambiance, rapport qualité prix, génial. Je recommande vivement cet hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
9.1

The check in is until 8 pm, it's a bit early and we arrived at 8.15pm, fortunately the girl accepted to do the check in, nice of her! We spent 2 nights in the Paddy's Palace Killarney , the mattresses are really comfy, and even if we were 10 in the room, we had enough for each others. The price is a verry good value for the location, in the middle of town, we defintely going back to this hostel. Thanks for the welcome and warm stay. Good luck and we'll see you around ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Kwi 2016
9.7

The hostel was in a good condition,the rooms where quiet comfortbale and the breakfast was good. All in all it's worth the money. The only thing is that when we already checked out, we had to spend some time in those public roooms, where we actually felt very unwelcome, because the staff asked us to leave because it had to be cleaned.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.