Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Paddy's Palace Killarney

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 1150 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 1150 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2017
10.0

Brillant place to stay. Will stay there again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Mar 2017
9.1

Great hostel! Super cheap for everything you get. The staff are interactive and it's so difficult not to meet new people here. It could use some renovations and a hook in the bathroom but I really enjoyed this hostel. Great kitchen, breakfast and tv room! Would recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Mar 2017
5.7

O hostel precisa de ser renovado! Quartos: As paredes têm infiltrações e estão a cair, não são limpos e os aquecedores mal funcionam. WC: Não sei se por azar, mas só um deles é que tinha a banheira a uso, a outra estava "avariada", o cheiro era horrível e estava sempre molhado. Cozinha: O lava-loiças estava entupido e tínhamos de o desentupir para usar. Por outro lado, foi das cozinhas mais arrumadas que vi em hostels, com muitos papéis a pedir para arrumar tudo depois da utilização - e resulta!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Firstly, thank you for taking the time to review our hostel. We have reviewed all the rooms in the hostel and there doesn't seem to be any leaks present; if there was, we encourage everyone to let us know so it can be fixed as staff don't always know. We have had some problems with the sink as of late because many people tend to put food down it; we have called the plumber many times! We aim to have a tidy kitchen for all to use so thank you for your review!

  • ivogammelt7390
  • Chorwacja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
15 Mar 2017
8.3

Normal hostel with friendly stuff. No lockers in room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Mar 2017
6.9

We had a fourth people ensuite room, the room was good but the problem was the bathroom: torn curtains, mold on the walls, ... I understand why there is no photo of the bathroom on the website ... It is bad that we can not pay by credit card and the breakfast was very simple: bread with jam and a cup of tea.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
12 Mar 2017
10.0

Very good location (in the centre of Killarney)..Staff very nice..I reccomend this place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Mar 2017
8.9

Bon rapport qualite prix Tres propre meme si le batiment est un peu vieux Personnel tres a l'ecoute

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Mar 2017
8.6

Loved this hostel! The staff were amazing and super chill. The kitchen is really nice to cook meals in. The dorm doors weren't ever really locked but I wasn't really ever worried about my belongings. Only downfall is the limited number of washrooms. Overall, I highly recommend this hostel to anyone travelling through Killarney.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
4 Mar 2017
8.6

La calidad precio es inmejorable. Hostal con muy buen ambiente, incluye desayuno, está situado muy céntrico y una de las chicas de recepción es encantadora! Lo único negativo son los horarios. No es flexible a la hora de hacer el check-in, y a una determinada hora el hostal cierra y no puedes acceder hasta por la mañana. Por lo demás, ¡todo genial! 😀

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
25 Lut 2017
10.0

Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Ein kleines süßes Hostel in Zentrumsnähe. Die Zimmer waren gut aufgeteilt und das Bad sauber. Die Mädels am der Rezeption waren total lieb und fürsorglich. Wir kommen auf jeden Fall wieder :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.