Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Paddy's Palace Belfast

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.8
Dobry 1,939 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 5.9
  • Udogodnienia 6.2
ZAREZERWUJ
6.8
Dobry 1,939 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 5.9
  • Udogodnienia 6.2
Paddy's Palace Belfast Located at 68 Lisburn Road, , Belfast.
Paddy's Palace Belfast
Northern Ireland
Belfast BT9 6AF 68 Lisburn Road
68% 1939
54.5856671 -5.9399557
Paddy's Palace Belfast
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Sie 2016
6.9

The humour in informational posters was a plus. The lack of interest in other facilities was a minus.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2016
2.9

La posizione in città non è male,,, Ma è l unica nota positiva che mi sento di dare per il resto è forse uno dei peggiori ostelli che io abbia mai visto La pulizia e la trascuratezza del luogo raggiungono il limite fra un ostello e un campo nomadi

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Sie 2016
9.4

I really don't know why so many people didn't like the hostel, I stayed there for two nights it is a nice place to stay, cheap, WiFi is running fast, friendly staff, the girl of the reception is fluent in other languages, (the only hostel in the UK where the staff speak more than English). I can't forget the free breakfast, nice to keep you for a go exploring the city. Matias Uruguay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
5.4

A bit worn down. Doors left open a lot. Most bathrooms out of order. Not much privacy compared to other dorms. You get what you pay for though. Staff however were helpful in the daytime hours.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
6.9

Das preisleistungsverhältnis stimmte gut überein. Auch wenn das paddys nicht ganz zentral liegt, kann man alles mit ein bisschen zeit gut zu fuß erreichen. Wir haben uns hier sehr wohl gefühlt, die staff war auf jeden fall ein lustiges ubd sympathisches team! Bis auf ein mitglied, dass für die schlechte bewertung sorgt, freundlichkeit muss definitiv noch erlernt werden!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Sie 2016
6.9

The staff was not very kind.the kitchen was not clean; however the room was clean and the beds comfortable. /// Langileak ez dira oso atseginak. Sukaldea ez zegoen garbia; hala ere, gela garbia zegoen eta ohiak egokiak,

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
13 Sie 2016
4.3

Absolutely disgusting. This place was more like a doss house for down and outs or ex convicts. The kitchen was filthy with an open back door that was an invitation for vermin. There weren't enough shower rooms and some had no locks and water taps were not working. The dorms were cramped and had some real shady, dodgy characters. The furniture was a throwback to the 1970s. It is clear that the owner of this dive does not give a damn about the comfort of guests and is only interested in profit.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Sie 2016
3.4

El recibimiento fue lamentable ya que nos estuvieron esperando más de una hora para hacer el Check-In. Para continuar, no se podía pagar con tarjeta de crédito, por lo que tuvimos que ir a hacer el cambio de moneda. El Wi-Fi tenía una señal muy limitada, tan limitada que ni debajo del router llegaba. El desayuno fue escaso. Por lo demás y poco, bien.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2016
9.1

Very nice place, and the staffs are very nice too

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2016
10.0

Great value, decent facilities & friendly staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.