Hostelworld.com

Pacifica Hotel

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 138 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 138 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.6
Pacifica Hotel Located at 551 Fourth Avenue, San Diego, San Diego.
Pacifica Hotel
USA
San Diego California 92101 551 Fourth Avenue, San Diego
85% 138
32.7111104 -117.1609259
Pacifica Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2016
8.3

Location and price can't be beat if traveling solo. And don't mind sharing a bathroom. This must have been a boarding house at one time. Decent private room with TV, sink, towels, clean bed.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
10.0

Very nice place, unique historic building, and great location, price and service !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
7.7

The place is owned by a nice couple. Excellent location and good price, just 5minute's walk from San Diego Convention Center and many good eateries nearby. Clean with reasonable wifi speed. Basic facilities and small sized room, don't expect typical hotel luxury but adequate for just a safe and reasonably nice place to spend the night. Would rate 7.5/10 overall for the price paid.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
9.7

Convenient place right smack in the middle of gas lamp and very helpful proprietors make all the difference. Private room and free wifi.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Maj 2016
8.0

It's not really a hostel, just an affordable hotel, no shared kitchen or fridge. Nice and simple space with super nice staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2016
10.0

Incredible place, make sure you come!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2016
8.0

Good value for the money. Right in the midst of the Gaslamp Quarter but quiet inside. Very utilitarian. I would definitely stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2016
8.9

Hard to beat for the price but definitely not for the narrow minded.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2016
9.1

This is exactly what I expected for the price that I paid. The family was so nice, the location was awesome and the people that stayed there were diverse. I would completely stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2016
10.0

I'm completely astonished by my visit to this hostel. It was in a perfect location (gaslamp district!!), and the owners were beyond helpful. The owner called me to make sure I was alright when I missed my check-in time. I'm thrilled by the level of service, the location, and the cleanliness of the hostel. The convention was awesome, and the hostel visit made my trip fantastic!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.