Hostelworld.com

Pacific Loft Apartments

Ceny
mapa
Recenzje
6.9
Dobry 151 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 6.6
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 5.9
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
6.9
Dobry 151 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 6.6
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 5.9
  • Udogodnienia 6.6
Pacific Loft Apartments Located at 29 North Elliot Place, , New York.
Pacific Loft Apartments
USA
New York New York NY 11205 29 North Elliot Place
69% 151
40.6973055 -73.9774453
Pacific Loft Apartments
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
24 Cze 2016
6.3

직원분은 참친절한데 계단높이도너무높고 폭도너무좁아서 짐을들고오르내리기 힘들었어요ㅠㅠ 직원분은 제가만난 직원분중 최고!! 아마사장님인듯 브룩클린을 돌아다닌다면 좋지만 맨하탄구경을하고싶다면 맨하탄에서 숙박하시는게 좋을듯!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2016
9.1

Great owner! For the very good price-quality ratio.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Cze 2016
7.4

friendly and helpfull staff quiet and close to metro and bus station

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2016
2.0

It is the worst hostel ever. Dirty, bad location, very strange people there. At the end we didn t stay. We lose the money but we were saved. No recompenses. Please dont go. I cant belive that hostelword can offer thats aparment. Hostelword shouldn t permite that.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Maj 2016
2.9

well it was the worst hostel i ever lived in my life, i would not even call it a hostel, i dont know how they got a place in the hostel world, its in a very sketchy place in Brooklyn, the rooms were smelly, felt like a dungeon, i think the staff and management never do anything to clean the place, the bathroom was always wet, the shower didnt work properly and licked water from the ceiling from all over the bathroom, the staff didnt show you much, you have to ask them and figure out. Dont come!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2016
9.7

Great hostel with the nicest owner. This place has everything you need. Clean bedding, towels, and shampoo and soap in the shower. The owner is available all hours of the day and is incredibly hospitable. Great location in Brooklyn. Less than a mile from the subway, and walking distance to the Manhattan and Brooklyn Bridges. I walked from the hostel to Manhattan in 35 minutes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
18 Maj 2016
6.6

ブルックリンの黒人さんのエリアの宿です。オーナーのクーパーさんも黒人さん。凄く親切で陽気な方です。ホントにいい人!!ただ、まぁ、もともとフツーのアパートだったのを宿にしてるので、安宿に慣れてないとビックリするとは思います。全く日本語と日本の常識は通用しないのですが、バックパッカーなら平気なんじゃないかな?と思います。

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
8.3

A little rough if you haven't stayed in many hostels but Mr Cooper is super lovely and the location is great and there are some lockers available. I had an amazing time staying here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Kwi 2016
9.4

很不错的旅社,

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Kwi 2016
9.1

This is a great hotel ! not the most luxurious, but very comfortable beds, nice people, clean rooms... A bit far from the underground, but right next to a nice park and really close to a citibike station.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.