Hostelworld.com

PLUS Florence

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 8,401 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 8,401 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
PLUS Florence Located at Via Santa Caterina d'Alessandra 15, , Florence.
PLUS Florence
Italy
Florence Via Santa Caterina d'Alessandra 15
84% 8401
43.7818616 11.2560778
PLUS Florence
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2016
7.4

Unica pecca che non aveva camere per fumatori oppure un balcone

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Maj 2016
6.3

This hostel is huge so checking in and out is a nightmare. They also can't keep track really of when there are open beds... The staff are nice but seem a bit stressed and disorganized and don't provide any tips or places to go they just hand you a map. It's a bit expensive for what it is. The bar is nice and so is the pool.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2016
9.1

I've had a great stay at the plus hostel (6shared dorm). It was very easy to find, and the location was great! The rooftop terrace is a big Bonus on the hostel ;) the staff was willing to help you whenever needed. The wifi worked perfectly and everything was clean and tidy! I will definitly visit again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Maj 2016
6.6

Everything was fine, it was fine as a place to sleep. I felt the service was just the basic to get by. It's a huge place, too big for me personally. The location is fine, Florence is so small easy to walk to everything.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Maj 2016
9.4

Me encantó! Super limpio las habitaciones, los baños, muy cerca a todos los lugares turísticos y de movilidad, el personal muy amable y buena comida, lo único fue el desayuno me pareció un poco costoso pero te ofrecen de todo y al final esta bien, yo volvería encantada! Muy buen precio

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
18 Maj 2016
8.0

Pretty standard hostel but really enjoyed the shower. Wifi was a bit annoying but whatever. Rooftop not open, outside pool not open, etc. bar isn't much cheaper than just a pub in town so you might as well go out. There's a lot of families, soccer teams, kid trips, etc.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Maj 2016
6.9

I dont know was it aircon or what but it was so noisy in my room all day. I liked the fact they have a pool but i think water was dirty. I wouldnt stay again cos of the crazy noise. Im lucky i only had one night booked.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Maj 2016
7.4

L'auberge est bien située soit à quelques rues de la gare de train. C'est un très grand hostel avec beaucoup de gens! Propreté, service et ambiance correct, mais sans plus! Hostel très sécuritaire avec carte magnétique pour les chambres et pour l'entrée principale le soir. Les casiers sont grands, mais si votre cadenas est trop gros, vous serez obliger d'en acheter un au coût de 4 euro! Bien pour un séjour de 2 nuits.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
16 Maj 2016
7.1

It stated that the indoor pool would be closed, but it was open! We didn't have a chance to use this. Breakfast wasn't included but was really good for 6euro. Bar was nice but drinks were really expensive if bought outside happy hours. Room wasn't clean at all.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
16 Maj 2016
8.6

LE bon plan pour passer un moment à Florence sans se ruiner ! La possibilité de manger à l'auberge le soir est appréciable: comptez 7/8€ pour une belle assiette et 4€ pour un dessert. Et c'est bon ! La piscine est vraiment le PLUS indéniable. En y allant mi mai, j'ai eu la chance d'être seule à la piscine pendant 1h le matin: un véritable bonheur. Pour ceux qui sont habitués à l'ambiance auberge, il manque un peu ici. Beaucoup de chambres, musiques fortes et du coup moins de rencont

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.