Hostelworld.com

PLUS Florence

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 8,257 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 8,257 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.6
PLUS Florence Located at Via Santa Caterina d'Alessandra 15, , Florence.
PLUS Florence
Italy
Florence Via Santa Caterina d'Alessandra 15
85% 8257
43.7818616 11.2560778
PLUS Florence
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Kwi 2016
10.0

The hostel Very ninc !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Kwi 2016
10.0

Great hostel. Almost like a hotel. Good location, friendly staff, good common area. Rooms are nice and clean and facilities are great, free towels which is always a bonus. Good stay, would recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Kwi 2016
10.0

hostel super confortable y agradable, cerca de todo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
2.9

Very bad hostel. We payed for a private room and when we arrived they gave us a bunker and they tried to convince us that was the same thing... The rooms are very old and they are not very proper... Too much expensive for a hostel of this category!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
23 Kwi 2016
8.0

Pro: piezas limpias y ordenadas, grandes espacios comunes, gran oferta de servicios (gym, 2 piscinas, sauna) Contras: falta ambiente, el bar es fome. Se nota lo que dicen las demás reseñas, acerca de que es un hostal para giras de estudio o adolescentes.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Kwi 2016
9.1

The hostel is great! It's really organised, clean and beautiful! The location is also good, just a 15 minutes walking from the city center ! my only remark would be the absence of a kitchen for the guests. The restaurant is kind of expensive, and there are no places to store food bought in the supermarket. But I would recommed Plus anyway!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
8.9

Un hostel sencillo pero con bonita atmósfera, los huésped la mayoria son jóvenes y él personal es muy servicial, lo recomiendo ampliamente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
10.0

fue una estadía muy corta, pero volvería a quedarme en este hostel, fue muy amable el personal y el lugar super cómodo y bien ubicado, Florencia me sorprendió por su belleza, mas de lo que esperaba. espero volver en cuanto pueda.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2016
10.0

Buenisimo, barato, la cadena Plus, al menos en hostels es buenisima, he estado en Berlin y Praga y aqui y nada que decir. El personal excelente. Hablan en espanol e ingles ademas de italiano y son extremadamente amables. Camas comodas y buen ambiente. El restaurant tambien tiene comida italiana de altisima calidad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2016
9.7

Clean, safe, and friendly environment - really enjoyed my stay there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.