Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

PLUS Florence

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 10728 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 10728 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szkocja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2017
8.9

Little bit noisy but to be expectedi. Breakfast was great and very reasonable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Wrz 2017
7.7

Das Hostel hat eine super Ausstattung, die Zimmer sind groß geschnitten und mit Bad ausgestattet. Draußen gibt es einen Pool und nette Sitzgelegenheiten. Allerdings ist es meiner Meinung nach eher ein Hotel als ein Hostel. Die Gemeinschaftsküche zum Beispiel ist miserabel eingerichtet, es gibt noch nicht mal eine Kochplatte, sondern nur einen Kühlschrank und eine Mikrowelle. Für Alleinreisende eher nicht zu empfehlen, da es nicht wirklich familiär und gemütlich ist.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Wrz 2017
10.0

El mejor hostal en el que he estado. Es enorme y el ambiente en la terraza y piscina me encanto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Wrz 2017
8.9

Sehr großes Hostel. Bad war sauber und scheinbar recht neu. Das Zimmer war sehr groß und auch sauber. Die Klimaanlage hat super funktioniert. Die Dachterrasse ist der Hammer und im Garten sitzt man auch sehr schön. Gegessen habe ich nichts, dazu kann ich also nichts sagen. Nachteil: Gruppen werden geteilt, dadurch war in unserem Zimmer ziemlich viel Trubel durch ständiges kommen und gehen

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Obieżyświat
  • 35 Recenzje
13 Wrz 2017
9.1

Comfy beds. Helpful staff. Short walk from the main train station.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
13 Wrz 2017
7.7

I was top bunk on a bunkbed and the bed made crazy amounts of noise every time I so much as moved a muscle. It was extremely annoying for everyone in the room I was staying at, since everytime I moved even if a little, the bed would start squeaking and creaking like crazy. The staff were nice and helpful, location is within walking distance from all the sights. The terrace has a nice view.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Wrz 2017
7.7

It was good for the night. Nice rooftop patio. Reception was super slow...one girl working while the queue to check in or out kept growing. The patio bar on the first floor closed at 11 which seemed unnecessary. Overall good place and location is on point.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Wrz 2017
8.0

Plus Florence has a great location, 10 minute walk and you're in the city center. The rooms are very spacious and clean. The pool is great if you get some hot weather. I'd happily recommend this hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Wrz 2017
7.1

The location is definitely the selling point for this place; a quick walk from the central train station and it is close to everything. However, during the whole 6 night I stayed, the 4 people suite I stayed at was basically cleaned at bare minimum; the place looked cleaned when I first checked in but by 6th night, it was pretty gross. The staff is nonchalant at best. The pool is a nice to have but to be honest, I realized such amenity at a hostel is pointless.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Wrz 2017
8.3

Great hostel. Lots of people, so lots of chances to meet fellow travelers. The bar is strict about outside alcohol but that's not a big problem - you can go drink in the park. The hostel is a bit of trek from all the main sites and bars, but you pass lots of restaurants on the way into the city so it's not too bad.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×