Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

PLUS Florence

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 10081 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 10081 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2017
9.1

This hostel is absolutely brilliant. The rooftop sun loungers is what made it for me, the pool would have been a great addition too but it was getting cleaned while i was there. Ate in the restaurant a couple times too, food was top notch. I couldn't recommend this hostel enough!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Maj 2017
10.0

One of the nicest hostels I've stayed at so far. Very clean and comfortable rooms. The terrace on the 5th floor is also very enjoyable. I didn't go to the restaurant or bar but I like that as an option as well as the pool area looked very nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Maj 2017
10.0

Best hostel during my stay in Europe. Staff very nice, i was in a different building but it was within the area and they had a lift.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2017
10.0

Loved the Hostel! Clean, had big rooms, and was an awesome location in the city. I will stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2017
9.1

Great location. It's an easy walk from the train station and the sights. The rooms are clean, and all of the facilities are nice. The only downside to this hostel is that it is large enough that multiple big tour groups can stay here, and they aren't social travelers. If you want to meet new people while you're here, it's not quite as easy as in a smaller place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Maj 2017
8.3

Es un buen hostel. Es super grande tiene muchas areas comunes depronto no el mejor lugar para conocer viajeros. Muchas familias con sus hijos me creia en un hotel. La cocina es grande pero solo tiene dos microondas ? Jaja chistoso anyway. No esta mal como hostel solo que si viajas solo y piensas conocer nueva gente no va a ser tan facil (pero si posible) .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
7.1

Overall it wasn't good, the kitchen is not good regardless of what they say but the hostel atmosphere is fun. Our room was very dirty when she showed up but it was cleaned shortly after. It is a party hostel so overall it is fun.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Maj 2017
10.0

El mejor hostel que vi! Parece un hotel, voy a volver.!!! Muy cómodo y bien ubicado!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
17 Maj 2017
8.3

Was a bit expensive for what you get but very nice hostel!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Maj 2017
9.7

Good central hostel with really helpful staff. The pool was so good after a hot day exploring the city. Easy and quick walk to main attractions. Modern facilities with a bar and food insight as well as a cool terrace you can relax on with a drink

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.