Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

PLUS Camping Roma

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 4037 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 6.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 4037 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 6.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
8 Lut 2017
9.4

ES UN LUGAR DE ENSUEÑO PERSONAL MUY BUENO EL SERVICO TODO ES DE MARAVILLA LA SSEGURIDAD Y LIMPIEZA MUY BUENA LO RECOMIENDO PARA EL PROXIMO VIAJE Y LA UBICACION PARA VIAJAR DE MARAVILLA ME ENCANTO EL LUGAR EN MI PROXIMO VIAJE LO VOY A ELEGIR GFELICITACIONES AL GRUPO DE CAMPING PLUS ROMA

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
8.3

Estadía grata, bien organizado, muy distante del centro, pero en general agradable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tunezja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
29 Gru 2016
9.1

Un endroit très cool. Juste on a eu un problème avec la climatisation le premier jour, mais dès qu'on a demandé l'intervention d'un agent technique,on l'a eu au bout de 10 minutes. Je vous conseille vivement d'y aller!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Gru 2016
10.0

Super recomendado

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
7 Gru 2016
4.9

El aseo no era de lo esperado, el desayuno estaba bien para el precio igual que la estancia, pero la verdad el aseo y la asignación de cuartos muy mal las áreas comunes estaban medio arregladas y la ubicación para ir a conocer estaba bien por que es fácil de llegar, la estancia en el hostel sólo está bien si uno va a conocer, si tu plan es disfrutar de Roma búscate otro hostal

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
12 Lis 2016
5.7

The place is really nice for families. But it is not a HOSTEL, does not have the hostel's atmosphere and it is kind of far from the center. you have to take at least one bus and one metro which is not a big deal but at 23.30 there are not more regular buses so u have to manage. It was okay but I will prefer something closer to the city center.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Paź 2016
6.9

L'unico problema è che nelle tende se si va d'inverno si rischierebbe di morire assiderati, non c'è nessuna stufetta o altro per potersi riscaldare a me inoltre mancava il lenzuolo

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Paź 2016
4.6

Most of The Facilities aren't available in the off-season, The room could have been cleaner on arrival, power kept cutting off, relatively far away from the centre of Rome, Wi-fi wouldn't work in the room.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
14 Paź 2016
8.3

The tents were right in front of a passing road and we could hear everyone talking around us. Nice place but not easy to have a peaceful sleep.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Paź 2016
10.0

Un villaggio alle porte di Roma! Bungalow fornito di tutto , vicinia tutti i servizi navette per Roma e non solo, con un prezzo ottimo per chi come me doveva soggiornare e partire! C'è ne fossero altri simili si girerebbe meglio l Italia!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.