Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

PILOT Design Hostel & Bar

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 2795 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 2795 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Cze 2017
8.9

시설이랑 분위기가 좋고 직원분들도 정말 착했어요 짐이 많이 무거웠는데 같이 들어주시고 관광지도 친절하게 소개해주셨어요~! 근데 가는 길은 오르막이 있어서 캐리어끌고 가는게 조금 많이 힘들었고 화장실이 공용이여서 이것도 불편했어요

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Cze 2017
9.7

Me encantó el hostel!! Muy buen ambiente, el staff muy muy simpático!! Recomiendo hacer el pub crawl!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Cze 2017
10.0

Nice stay, no problems. Great and really cheap breakfast!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Portugalia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2017
10.0

ADOREIII a minha estadia, embora tivesse ficado pouco tempo, aproveitei bastante o Porto e o Pub crawl que é uma actividade para os hóspedes que tem como objectivo o convívio, e isso é tudo...Conheci pessoas novas e simpáticas! Eu e a minha amiga fomos muito bem recebidas pelo Staff do Hostel. São todos muito simpáticos e acessíveis, sempre prontos a ajudar com um sorriso na cara. Com certeza recomendo e a próxima vez que voltar ao Porto irei hospedar-me no Pilot Design Hostel. Muito Obrigada

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2017
9.4

As a solo women I would recommend. Staff were friendly and very accommodating. I stayed one night in a female dorm and went on the bar crawl. I felt safe and very welcome. Thankyou for a great night!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jumaillot4028
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2017
10.0

First stop of my journey in Portugal, Pilot Hostel is AWESOMEEEEE! Everything was clean, the staff was friendly. They have a delicious breakfast for only 3.00€, the walking tour is FREE, and the guides were super fun. And the Pubcrawl was a really nice experience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Cze 2017
10.0

I like the service and the concept of the hostal, the open space, the 24/7 bar. I totally recomended. Ando tell Sarah she Isabel beautifull haha and her smile

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Cze 2017
9.7

Staff were awesome and helpful, would stay again, just a shame there was no air conditioning in the bedrooms and it was boiling D: Pub crawl and family great value and so much fun :))))

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • vicky_0931
  • Tajwan, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2017
9.4

The all of pepple in hostel are very good and friendly. But wifi isn't good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Cze 2017
10.0

Everything was fine! It's definitely the best hostel to stay in when you are in Porto. Will come back one day

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hey ! Thank you for staying with us and for taking the time to review our hostel. We are always glad to hear that our friendly and safe hostel helped make your experience in Porto memorable. On behalf of the hostel, we look forward to welcoming you again in the future. Obrigada! PILOT Crew

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.