Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Oztel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 121 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 121 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
Oztel Located at Rua Pinheiro Guimaraes, 91, Botafogo, Rio de Janeiro.
Oztel
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 22281080 Rua Pinheiro Guimaraes, 91, Botafogo
86% 121
-22.9586341 -43.1949665
Oztel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
23 Lut 2016
9.1

Muito bom o hostel, atendimento excelente, funcionários maravilhosos, ambiente limpo, novo, arejado, fulcral bem recebida que queria ficar mais tempo só pra ficar no hostel 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 estão de parabéns !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
20 Lut 2016
7.4

o hostel é bastante simpático e bonitinho, a área de convivência é bem legal tbm. acho que o hostel peca pela situação dos quartos compartilhados. as beliches são baixas e muito barulhentas, não há nenhum apoio perto das tomadas nas camas, quem ta viajando com mala grande não consegue guardar a mala nos lockers q são mto pequenos deixando o quarto ~aquela~ bagunça. higiene também precisa ser melhor trabalhada, os banheiros são bem lamentáveis de noite, naquele horário de volta de praia.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • seanrobbo1
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2016
6.9

Air conditioning broke which ruined our night but other than that its a decent hostel;

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Paragwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2016
6.3

Poco espacio en la cocina, el aire acondicionado no enfriaba, el lugar para tender ropas era extremadamente chico

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Paragwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2016
5.1

la atencion mala...el wifi malo...el aire acondicionado no abastecia

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • nativitoria7592
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Sty 2016
9.1

Eu e meu marido nos hospedamos no Oztel por uma semana e ficamos bastante satisfeitos! Funcionários muito simpáticos e sempre solícitos, ambiente agradável e com um bom custo-benefício. Tivemos dificuldades apenas para estender/secar nossas roupas e deixamos como sugestão ampliar esse espaço, pois para mochileiros é importante ter onde lavar e secar roupas, sobretudo em cidades praianas. No entanto, isso não diminuiu em nada nossa satisfação. Voltaríamos com certeza!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Sty 2016
7.7

El hostel es hermoso, habitaciones grandes y luminosas, ubicado en una linda zona y con buen desayuno. Solo mejoraría la atención del personal, no se mostraban muy atentos ni tampoco nos mostraron las instalaciones.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Sty 2016
3.1

We did not feel especially safe in the neighborhood, upon arrival it was very dirty & smelly, the bathrooms were gross & beds creaked (making sleeping on a top bunk alarming!) we booked other accommodations after one night here. Not recommended!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
29 Gru 2015
6.6

I was staying in the hostel for new year's. While the staff was very friendly most of them didn't speak English nor Spanish. Due to the hostel being 100% booked, there was a problem with a locker in the dorm (I took the last one and it was almost broken) and organization (I had to change a bed after one night because of some staff errors).

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2015
6.9

Clean hostel not much atmosphere

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.