Hostelworld.com

Ozbay Hotel

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 147 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 147 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7
Ozbay Hotel Located at Mehmet Akif Ersoy Cad. No. 43, , Pamukkale.
Ozbay Hotel
Turkey
Pamukkale Denizli 20280 Mehmet Akif Ersoy Cad. No. 43
91% 147
37.9164340 29.1216870
Ozbay Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
11 Kwi 2016
9.4

Really good hotel, clean and comfort! They gave me the private room instead of dormitory, because not rush season. Breakfast really tasty, definately recommand!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
9.7

The room very comfortable, the personal were very nice the breakfast delicious and really big ... all was super !!! Thanks for all ... Gracias por hacer mi estancia agradable y divertida, el personal muy amable y te ayudan en todo lo que necesitas, recomendaciones turisticas, te guardan el equipaje y el desayuno delicioso :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Mar 2016
8.6

Nice rooms and clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Mar 2016
8.0

I went in the off season and stayed for night so it was a bit quiet and the service wasn't up to the mark. But, it definitely might be nicer during the busy days when the full staff is available. Clean rooms nonetheless and a decent breakfast. Nice blokes at the reception.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Mar 2016
10.0

Very clean and nice room. And also very cheap. Very worth it. It is located just in front of the Pamukkale travertine.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • andrewparkes17513
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
18 Lut 2016
7.1

This hostel couldn't be better located. It's a matter of seconds away from Pamukkale, which makes it perfect.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
28 Gru 2015
10.0

Thank you so much. I really like to stay at your place. Definitely if I come back I will stay again at your place. Thank you so much.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Gru 2015
9.7

Pamukkale is a very small town. From Denizli, take a white van (lower level at Denizli bus station), gate 76, to Pamukkale (20 minutes, 3.50 tl). Then you walk to hotel. Hotel is very close to one of Travertines/Hierapolis entrance. Staff was very nice and very helpful. Free coffee and tea. Good breakfast included in price (bread, coffee/tea, milk, jam and butter, tomato, cucumber, egg, cheese).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.