Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Overnativa Green Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 1026 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 1026 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Lut 2017
2.6

Las fotos que nuestran no son reales. Las habitaciones no tienen aire acond como dicen los servicios y no hay wifi. La cocina es inmunda y limpieza no hay. no vayan!!!! Pero lo unico rescatable son las chicas q sirven desayuno re buena pero el resto del personal no solucionan nada!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2017
8.0

Muy lindo lugar. Positivo: el personal muy buena onda, buena ubicación, buen precio. Negativo: los baños podrían estar más limpios, el desayuno podría ser más completo, las camas cuchetas se mueven mucho y hacen mucho ruido. En definitiva lo recomiendo. Hay otros problemas pero son propios de la isla, como los cortes de energía que implican no tener luz, agua caliente, internet, etc.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lut 2017
4.6

The staff is good, but they don't speak english. Location is kinda far from everything. They could care more about cleaning the common area and the dorms. Anyone can enter the hostel at anytime, so that is kinda dangerous, I believe. The breakfast is really bad and not enough.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
5 Lut 2017
9.1

One of the nicest hostel owners. Nice place with good ac wifi and free towels

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sty 2017
8.6

Muy buen ambiente, rico desayuno, buena ubicación y dormitorio cómodo. Lo pasé súper!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Sty 2017
10.0

Muy buen ambiente y cercano a todos los spot de trekking. Todos te ayudan e integran. Maravilloso el desayuno. Cariños

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Sty 2017
7.7

El mejor desayuno de Brasil. Muy buen ambiente por el personal, esta buena la cocina y el resto de las instalaciones comunes, pero muy caro para lo que es. Por ese precio las habitaciones deberían ser mejores, tener aire acondicionado, etc.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Gru 2016
3.1

I have stayed in roughly 40 hostels around the world, and this was by far the worst hostel experience I have ever had. When we arrived the facilities where extremely underwhelming. No air conditioning as advertised and the ceiling fan was broken. Staff, including the boss, were extremely unhelpful and argumentative, including overcharging for our accommodation and refusing to provide a refund. Packed our bags and walked out after the first night. Avoid this hell hole at all costs.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Gru 2016
7.7

Funcionários simpáticos, comida boa. Falta apenas melhoria na infraestrutura

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Gru 2016
10.0

The best hostel where I have been to in Brasil. Really friendly staff :) Highly recommended!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.