Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Overnativa Green Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1,010 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1,010 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.2
Overnativa Green Hostel Located at Rua Getulio Vargas 517 Ilha Grande, Vila do Abrao Rio de Janeiro, Ilha Grande.
Overnativa Green Hostel
Brazil
Ilha Grande Rio de Janeiro 23960000 Rua Getulio Vargas 517 Ilha Grande, Vila do Abra�o Rio de Janeiro
86% 1010
-23.1426290 -44.1661012
Overnativa Green Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lis 2016
9.4

Muy buena atención y el desayuno es increíble. Tranquilo, ideal para descansar y no tan alejado de la parte céntrica. Los problemas que hubo fueron ajenos a el lugar (corte de luz en la isla o agua). Pero siempre notificados y bien resueltos. El desayuno es de los mejores que comí en Brasil! Gracias!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Paź 2016
9.1

Overnativa Green Hostel est un hostel de qualité (4 par chambre avec la salle de bain), calme et surtout avec un petit déjeuner très copieux et varié (gâteaux délicieux et différents chaque jours) ! Je recommande d'avantage pour les familles.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

mercy

  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
17 Wrz 2016
7.1

The breakfast is AMAZING, it's a nice property, we stayed in a 6 bed dorm just by ourselves (we were two girls) which was nice. The bathroom looked nice too but the shower was leaking which will hopefully be fixed soon. The staff was rather unfriendly sadly but it might've also been the language barrier as they hardly spoke English, if you speak a little Spanish though you should be fine. The kitchen is outside in the green frontyard, we loved that!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2016
9.4

El personal es muy agradable y el desayuno es espectacular :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Wrz 2016
8.0

Great hostel, especially the breakfast and the staff were very friendly. The only problem for me was the bathroom wasn't cleaned the 3 nights I was there which wasn't very nice as you can't throw toilet paper down the toilet in Brazil so the bin was overflowing. The bedroom was also very mouldy, I could see the mould on the pillows and smell it in the room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
8 Sie 2016
9.4

Séjour de 2 nuits super ! L'auberge est placée à 5 minutes de l'embarquement du bateau et des commerces et restaurants. Le petit-déjeuner était un délice !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

mercy

20 Lip 2016
10.0

Nice Place, with great staff and delisous breakfast...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2016
9.4

very friendly and helpful staff. clean and quite good located. top breakfast, laundry service! top hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.