Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Overnativa Green Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 1032 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 1032 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 6.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Mar 2017
6.9

Café da manhã excelente mas o quarto era húmido com cheiro de mofo e as camas barulhentas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • hilton_higa
  • Brazylia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Mar 2017
5.4

Bathroom with clog problem and bedding wasn't clean when arrived. Bed and pillow with mold too.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
8 Mar 2017
5.1

Water in the rooms wasn't Woking most of the time. The smell in the room was really bad. The door didn't really close. Kitchen was very poorly equipped. Staff was nice and trying to help.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
6 Mar 2017
5.7

Einen Tag hatten wir heftigen Regen und Gewitter. Leider tropfte es durch die Zimmerdecke und vieles wurde nass. Auch der safe Raum Stand unter Wasser. Das Frühstück war lecker und es gab verschiedenste Dinge.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
2 Mar 2017
6.9

Had a good stay. Was very calm, definitely not a party hostel but if you want some peace and quiet this is a good place to stay. The breakfast which is included in the price is def good enough. There are no security lockers in the room but there is a room where you can keep your stuff in small lockers. Felt pretty safe. Some bad things though: staff didn't speak English at all. Also the gas cooker in the kitchen was very unsafe since it's got glass on it which exploded when we used it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Lut 2017
2.6

Las fotos que nuestran no son reales. Las habitaciones no tienen aire acond como dicen los servicios y no hay wifi. La cocina es inmunda y limpieza no hay. no vayan!!!! Pero lo unico rescatable son las chicas q sirven desayuno re buena pero el resto del personal no solucionan nada!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2017
8.0

Muy lindo lugar. Positivo: el personal muy buena onda, buena ubicación, buen precio. Negativo: los baños podrían estar más limpios, el desayuno podría ser más completo, las camas cuchetas se mueven mucho y hacen mucho ruido. En definitiva lo recomiendo. Hay otros problemas pero son propios de la isla, como los cortes de energía que implican no tener luz, agua caliente, internet, etc.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lut 2017
4.6

The staff is good, but they don't speak english. Location is kinda far from everything. They could care more about cleaning the common area and the dorms. Anyone can enter the hostel at anytime, so that is kinda dangerous, I believe. The breakfast is really bad and not enough.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
5 Lut 2017
9.1

One of the nicest hostel owners. Nice place with good ac wifi and free towels

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Sty 2017
5.4

No water for the bathrooms, nowhere in the hostel, during 2 days.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.