Hostelworld.com

Ottawa Backpackers Inn

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 922 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 922 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.9
Ottawa Backpackers Inn Located at 203 York Street, , Ottawa.
Ottawa Backpackers Inn
Canada
Ottawa ON K1N 5T7 203 York Street
81% 922
45.4304300 -75.6879330
Ottawa Backpackers Inn
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Maj 2016
8.0

The hostel is one of the best in location and cleanliness. But too bad that everybody of the guest is working.... Nice and cozy atmosphere but not really outgoing

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Maj 2016
10.0

I thought it was great. No complaints, slept well. It's very well located, and the parking is definitely useful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2016
10.0

Great experience at the Ottawa Backpackers Inn. Staff was friendly and helpful and location was fantastic. Atmosphere was inviting and homely and it was super easy to meet people!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2016
9.4

Best hostel experience you can get!! Super atmosphere and staff. Not sterile cleanliness which I wasn't bothered about at all. The people you meet and the fun you are so much more important.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2016
5.1

Kitchen, disgusting. Room -soso. Auto-locked door made me feel safe but it was so inconvenient at the same time. Have to carry key even when you're going to bathroommmmm. Both pros and cons, but below the average because of the KITCHEN

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2016
9.1

Good location, great staff and lovely people there. A homelike place to stay and meet some new people:)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Kwi 2016
9.1

I recommend and would stay there again. Excellent location -- close to everything you'd want to see while in Ottawa!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Iran, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
8.3

A good chance to find very nice friends there!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Mar 2016
6.6

Good if you travel on low budget

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • xethy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
7 Mar 2016
8.9

This was honestly my favourite hostel so far in a year long trip around the world. The staff are, hands down, the best I've ever encountered. They make you feel like part of their family and will party with the guests. The overall feel of the hostel is very cozy and the living room is a great space to chill out or jam with their various instruments. There was one incident with a sketchy local that caused an entire room to get 0 hours of sleep but the staff dealt with the incident promptly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.