Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ottawa Backpackers Inn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1084 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1084 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Maj 2017
10.0

Amazing hostel! Met great people, great location, great staff, nice rooms, felt like we were just staying at a friends house for a few days

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2017
8.0

The beds were in really bad condition. I asked to move to a different room because the quality of the bed I was given was just awful. it was completely concaved to the point here I could feel the plywood under the bed. The staff said they recognized the problem and that they were going to be replacing the beds soon but these beds should have been replaced months ago so that people are paying for something they can actually sleep on. The staff were great. The kitchen was awesome.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • elliotsmithme1256
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Maj 2017
9.4

Brilliant atmosphere and staff extremely welcoming! Easily my favourite place to stay in Ottawa

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
13 Maj 2017
10.0

Went to Ottawa for a comedy show and needed a place to crash. This hostel was great value for money. Definitely planning on returning.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Maj 2017
8.9

It was a great stay, very close to everything. The only problem is That the beds are very noisy. No breakfast and you have to pay for towels. But overall I really liked staying here

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
9 Maj 2017
6.0

Ok Hostel in a good location near the markets. Facilities were a bit run down and staff wasn't too friendly but alright. For a night it's fine, if you plan on staying longer maybe not the best place

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Maj 2017
7.7

The location is great and the staff were nice, and the atmosphere too (more private, cozy). Although the hostel need more bathrooms, outlets and lamps at every bed, new mattress and better equipment in the kitchen (lids, good knifes...).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • sachasuperstar
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
2 Maj 2017
10.0

Merci beaucoup ! Comme toujours un plaisir de séjourner dans cet auberge !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2017
4.3

Staff were very unhelpful when we asked for directions to the airport. Good location and facilities were clean.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Kwi 2017
9.1

The best people EVER ! Superb stuff ! Time of my life !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.