Hostelworld.com

Ottawa Backpackers Inn

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1045 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1045 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • jordaning886879
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 42 Recenzje
17 Lut 2017
8.0

Great location, good facilities, solid value for money.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lut 2017
8.3

A nice place, with very friendly staff and a great location. When I was there it was very quiet because it was winter, so maybe the kitchen would be a bit small in summer. But overall a great place to stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
9.1

Amazing location!!! Cannot be beat - you're within steps of the market (which is filled with bar + restaurants) and just steps from parliament and the canal. Would recommend to anyone visiting Ottawa. Rooms were clean and staff were friendly. Thanks OBI! Hope to see you again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
21 Sty 2017
9.7

Great hostel location and atmosphere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
11 Sty 2017
7.7

말 그대로 무난합니다. 전반적으로 시설은 낡았습니다. 그래도 바닥이나 화장실(샤워룸)은 깨끗한 편입니다. 방 구석구석 먼지가 좀 있고 과자 부스러기가 떨어져 있는 등 청소 상태가 완벽하진 않습니다만 거슬릴 정도는 아닙니다. 체크인 할 때 침대 시트를 받는데 깨끗했고 냄새도 나지 않았지만, 서랍장에 무더기로 쌓아놓은 상태에서 써내주는 것이 신경쓰였습니다. 정리에 그다지 신경쓰는 편이 아닌데도 좀 어수선해보이더라구요. 그렇다고 해서 시트 사용에 문제가 있었다는 뜻은 전혀 아닙니다. 하루 묵었는데 불편함은 전혀 없었습니다. 커피와 우유도 무료로 제공된다고 안내받았습니다(저는 사용하지 않아 정확히 어느 정도 양이 어떻게 제공되는지는 모르겠습니다). 제가 갔을 땐 한국인 스탭분도 계셨습니다. 직원 분들은 모두 친절하십니다. 다음에 오타와에 가게 된다면 또 묵을 생각입니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Gru 2016
8.6

This was a great hostel to stay in, located right in the downtown area with easy access to a great range of attractions. For example the Byward market is literally around the corner, the parliament area is a 10 minute walk and I even managed to walk over to Quebec within an hour. The staff were friendly and helpful and the place was clean. My only complaint is that I had to leave my bag in my room with the people I was sharing with as the lockers were not big enough to accommodate it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lis 2016
7.7

Inn was pretty average considering the really great location offset by the inside bits. There were 2 houses side by side, & I likely would have given a higher rating if we got put in the 2nd house. Everyone was very friendly though so that was fine if a little loud when we came back from dinner Sat night. Parking was iffy (parallel parking beside the house was tight) at $8 per night. Facilities was clean, though sort of old so some things could be updated in the rooms/bathrooms. Good atmosphere!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • mike03741262
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
11 Lis 2016
8.0

As expected

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lis 2016
10.0

Great over all. Can actually walk to most tourist locations, or, if inclimate, close to bus line for those not as close. Great experience!! Will retun again when in Ottawa!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lis 2016
10.0

This place is the best hostel I have stayed at to date! Staff were friendly, the atmosphere was great. Everyone is very friendly!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.