Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ottawa Backpackers Inn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 1150 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 1150 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Lip 2017
9.7

Cute house in a perfect neighborhood !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lip 2017
6.6

An sich ist das Hostel ganz in Ordnung, aber nur weil die Atmosphäre stimmt. Wer besonders viel Wert auf Sauberkeit legt, ist hier allerdings falsch. Würde veemutlich auch eine bessere Bewertung abgeben, weil das Hostel bis auf die Sauberkeit absolut in Ordnung ist... nur stimmt das Preisleistungsverhältnis grundsätzlich nicht. An die $100 (inkl. Steuern) für 3 Nächte in einem 14 Bettenraum auf diesem Standard sind einfach mehr als zu viel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
19 Lip 2017
9.7

I kindly suggest it, they have been nice and available with me all the time. Rooms are good with locks. Great position to visit the centre!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lip 2017
9.1

Good place to stay but I would feel better if they'd put lockers in the room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Lip 2017
8.0

Good. Room is narrow...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Lip 2017
7.7

Good location and fun atmosphere. However, I felt that staff were somewhat disorganized - they didn't record that I had checked in and paid, so they charged me the night's stay. I had to catch this myself. Also, they did not adhere to their promised reception hours. We needed to leave our backpacks in storage but couldn't because they weren't at reception at 8:00 AM as their hours indicate. We had to circle back from our day to come back and put our things from our room to the storage space.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lip 2017
7.1

-the mattress was too thin and the beds were very loud -people weren't put in the room they booked and some even had too switch rooms every night -the facilities should be cleaned more often, but it didn't get too dirty -cosy, homely atmosphere -Good location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
9 Lip 2017
6.9

Stay was generally okay. Having stayed in other hostels in Ottawa before, this would be a good second choice especially for the largely independent traveller (more quiet, no breakfast). Also note that rooms are split across at least two houses: the actual hostel (with somewhat of a hostel atmosphere) and the adjacent house to its left (with the feeling of a shared apartment including one small kitchen/dining space, one bathroom and laundry in the basement but no actual living or meeting space).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • kdw277
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Lip 2017
9.4

위치는 둘러보기 좋을정도로 괜찮으며 화장실이나 부엌 등등 시설은 깨끗한 편입니다. 락커는 지하에 있으며 자물쇠를 가져가시면 편하실겁니다 직원분들도 도움을 많이 주시고 친절하십니다 단 한가지 아쉬운 점이 있다면 아침식사 제공이 안되지만 직접 차려서 먹을수는 있습니다. 그 외에는 불편한 점 없이 잘 지냈었습니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Lip 2017
8.3

Auberge de jeunesse très sympa et vraiment très bien située. Un peu d'attente pour les salles de bain (4 salles de bain avec toilettes pour l'ensemble du bâtiment principal soit environ 30 personnes). Cuisine pratique, coin salon sympa, wifi.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.