Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ottawa Backpackers Inn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 1213 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 1213 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2017
5.7

Creepy area.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
16 Wrz 2017
5.7

Ambientes sujos, poucos banheiros, cozinha muito velha. Minha cama fazia muito barulho, o quadro era sujo. O staff não me ajudou com a bagagem, mesmo havendo dois homens ali, um inclusive sentado no sofá. A única coisa boa é a localização.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
9 Wrz 2017
9.7

Awesome hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2017
8.0

The Beds are terrible!!!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • adrianaesma4066
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
6 Wrz 2017
8.0

Muy bien ubicado (:

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Wrz 2017
9.1

awesome place! Staff are super friendly and helpful, very clean and super easy to meet people is the common room!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Wrz 2017
6.3

The hostel It wasn't clean, very disorganized. When they gave me my linens I didn't know if they were washed. I didn't receive too much help from the staff. The location is excellent everything is close.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
1 Wrz 2017
8.9

This hostel had such a good atmosphere! I was only there for a night because it was fully booked the other nights of my trip to Ottawa but I wish could have stayed longer so I got the most out of the hostel. The staff I spoke to were lovely and very helpful. Needed more washrooms really and the rooms were a bit cramped but for a short stay this was fine. If I'm in Ottawa again, this is where I'd stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
1 Wrz 2017
8.9

We stayed one night. It was a little expensive but we booked the room the day before We stayed in a private room. It was clean and warm. The bathrooms as well. There was always hot water. There were enough bathrooms for the guests. The kitchen was clean. The door was locked after midnight and you use a code to get back in. The staff was friendly, helpful and polite. The only bad thing is that our room was exactly next to the bathrooms and you could hear when sb took his bath early in the morning

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • crystalwu1225
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
26 Sie 2017
9.1

I really enjoyed my stay at this hostel due to the atmosphere. It is one of those incredibly homey and friendly hostels that you can really settle into. Its set up is like a house so that there is a living room, kitchen and patio where everyone can hangout. My first night there, the entire living room was packed for the Mayweather v Mcgregor fight. The facilities are a little bit lacking just because there were only a couple of showers, but the atmosphere more than makes up for it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×