Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ottawa Backpackers Inn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1,032 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1,032 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.9
Ottawa Backpackers Inn Located at 203 York Street, , Ottawa.
Ottawa Backpackers Inn
Canada
Ottawa ON K1N 5T7 203 York Street
84% 1032
45.4304300 -75.6879330
Ottawa Backpackers Inn
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lis 2016
7.7

Inn was pretty average considering the really great location offset by the inside bits. There were 2 houses side by side, & I likely would have given a higher rating if we got put in the 2nd house. Everyone was very friendly though so that was fine if a little loud when we came back from dinner Sat night. Parking was iffy (parallel parking beside the house was tight) at $8 per night. Facilities was clean, though sort of old so some things could be updated in the rooms/bathrooms. Good atmosphere!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • mike03741262
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
11 Lis 2016
8.0

As expected

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lis 2016
10.0

Great over all. Can actually walk to most tourist locations, or, if inclimate, close to bus line for those not as close. Great experience!! Will retun again when in Ottawa!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lis 2016
10.0

This place is the best hostel I have stayed at to date! Staff were friendly, the atmosphere was great. Everyone is very friendly!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
5 Lis 2016
8.0

Great location. Bored staff. You have to take your shoes off in the entrance, which seems a little stupid thing to do in a place where you host people from around the globe and most of them do not do it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Lis 2016
10.0

It was amazing experience! Feel like home with your friends :) good stuff, good location! highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
26 Paź 2016
9.4

Good and warm place to stay, maybe little small for facilities but very good anyway

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Paź 2016
8.3

We hebben heel erg genoten van ons verblijf daar. Het personeel komt net als de gasten ook uit verschillende landen. Het was er schoon en gezellig.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Paź 2016
8.6

I stayed 3 nights... Wish I stayed longer! Perfect location, awesome people, cozy rooms. Loved Ottawa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Paź 2016
9.7

Wonderful staff and location. Would highly recomend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.