Hostelworld.com

Ostello di Perugia centro

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 450 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 450 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.3
Ostello di Perugia centro Located at Via Bontempi,13, , Perugia.
Ostello di Perugia centro
Italy
Perugia 06122 Via Bontempi,13
89% 450
43.1125687 12.3914904
Ostello di Perugia centro
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • marcociacchi1223
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
21 Maj 2016
9.4

Directly in city center, friendly staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ian_macdonald11785
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Maj 2016
10.0

I arrived at 3pm and got a great room at the front - not too many male guests so was lucky. My room had incredible views across the rooftops and on to the countryside.The location is superb and went out around the streets all evening. The main common area also fronts onto the hostel with magnificent views from the balcony. The area is lareg enough for comfort with plenty of tables and chairs and had some nice conversation with other guests. All in all thoroughly recommend the hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
10.0

Una bellissima esperienza, per noi genitori e per in nostri figli, mi rivolgo alle famiglie e a tutti ragazzi, una sana esperienza di vita, in questo momento dove c'è molta confusione anche sociale un luogo dove si può ritrovare i veri valori dell'essere umano, bravi ottima iniziativa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
10.0

Tutto veramente ottimo! Personale gentile e disponibile, rapporto qualità prezzo invidiabile, pulizia giornaliera ottima, si sentiva odore di pulito a qualsiasi ora. Complimenti davvero!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2016
10.0

best that i can think thanks a lot to staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Mar 2016
8.6

Located just off the city center, this hostel is a short walk from Perugia's main attractions. The building itself is on a quiet street, though! Security is fairly tight to get inside, complete with front door buzzer and lobby personnel. Once inside, there are separate wings for men and women which are easily accessible (occasionally manned by a staff member). The bathrooms are quiet open with NO LOCKS on the showers (p.s. bring your own hand soap!) Easy wifi, full communal kitchen, nice

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
5 Mar 2016
9.7

I really enjoyed my stay in this hostel where I was staying in a spacious six bed dorm. Everything is cleaned on a daily basis but you have to leave the dorm during that time. Although there were not many people staying at that moment, I had a great time with the ones I met. Staff was also friendly and helpful. There is a kitchen with no stove, but there is a microwave and a mini-oven so you can bake pizza. Also breakfast is included and consists of coffee/thee, cereals, toasts, jam, pastries.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Gru 2015
8.9

El hostal esta super limpio. Huele a cloro (que a otras personas molesta pero para mi es señal de aseo) no había jabone en el lavamanos y creo que eso es un exceso.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.