Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ostello di Perugia centro

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 521 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 521 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Lip 2017
9.1

A great Hostel in tge center of the city. It was closed from 11 to 15 so they keep everything clean. The staff was very nice and helpfull. The rooms are clean and we had a great view from our room at the city.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowenia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2017
10.0

This hostel was awesome in every way possible! It was really close to the city centre and easy to find. Staff was really really nice and ready to help at any time. I would recommend this hostel to anyone visiting Perugia for few or just passing by.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Traveling-Ginger
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
10 Lip 2017
9.4

Great for a short stay. It's clean and has a kitchen. Amazing view and friendly staff. The lock out of building from 11-3 would get very annoying for long stays. But I only stayed the one night and it was fine. Would recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Węgry, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2017
8.3

Great location, only few minutes from the city center. The staff was friendly, the room is simple, but fine for backpackers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2017
8.9

The staff was super cool and nice. She was always helpful saying hello to everyone. The facilities of the hostel was enough to use and especially the location was the best.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
6 Lip 2017
9.7

Vous êtes obligé d'y aller si vous passez à Pérouse. L'ascension pour s'y rendre est un peu compliquée mais ça en vaut la peine très honnêtement! Située sur le sommet d'une montagne, la vue est incroyable! C'est une des places les plus propres que j'ai été depuis le début du voyage. Les prix sont ridicules si on compare à ce qu'offre l'auberge. Personnel incroyable et facilités à la hauteur de toutes attente. Rien de négatif à dire sur cette auberge. Le meilleur sans doute que j'ai été.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowacja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Lip 2017
10.0

Tutto buono.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
28 Cze 2017
10.0

Very good hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Cze 2017
8.0

Ottima posizione, ideale per una/due notti ;)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Cze 2017
8.6

The staff was welcoming and helpful. I arrived early but it was no problem to leave my bag in a locked room. The building is rather old, but clean. The entrance looks a bit cold, but the upstairs is nice and has everything you need. Also a coffee machine but you need to bring own pads ;). There is a balcony with beautiful view. Perfect to relax and socialize. Not many sole travelers at this time if year, but there were two groups that gave the place a lively vibe. I had no problem meeting people

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.