Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ostello di Bergamo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 1478 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 6.7
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 1478 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 6.7
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2017
8.6

Very nice hostel, just location wise it is not close to the airport or train stations. However they do offer shuttle rides for a decent amount which was very nice! Overall a great hostel if you have a flight at Milan Bergamo whether connecting or early in the morning.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Kwi 2017
8.6

Muito bom! Limpo, organizado e seguro. Um pouco distante, mas o transporte público fuciona muito bem, o que contribui para uma boa avaliação do Hostel. Ahh, o café da manhã é ótimo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Haiti, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2017
6.9

Le séjour s'est bien passé. Je recommande cet établissement pour les gens à petits budgets.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2017
7.1

Booked a single room for 35 euro - It had a very large balcony so could soak up the evening sun. It was functional / what you'd expect from a single room in a hostel. breakfast was ok. The hostel were very clean. The staff were fine. Location isn't great. About as far away as you can get from Citta Alta - but it was peaceful adn there are buses

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2017
7.7

Kurz und knapp , Preis Leistung stimmt ! Nettes Personal! Frühstück ausreichend . Es ist ja ein Hostel und kein Sterne Hotel!! Daher waren wir sehr zufrieden. Nur die Heizung war sehr warm für unsere Verhältnisse. Gerne wieder

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

liebe gast. danke sehr fur deine denken.

9 Mar 2017
8.0

Die Lage des Hostel ist zum einen großartig (Ausblick auf Bergamo ist der Wahnsinn) und zum anderen auch schrecklich (Erreichbarkeit mit dem Bus ab 20:30h, ist da wirklich ein Problem). Also wer bei der Anreise mehr Zeit einplant, wird begeistert sein.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dank für die positive Sicht auf unser Geschäft, leider ist das Transportproblem nicht in unserem Verantwortungs, aber wir haben mehrmals die Angelegenheit berichtet .. wir freuen uns auf eine Lösung

  • mari_gdt8551
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
2 Mar 2017
7.1

Good place, but a little bit far from the city center (you can take a bus easily). The wifi didn't work in the room during the night I was in the hostel. And a lot of people arrived at night, what made my experience not so good. But, It is a good place, with a good breakfast and good staff for a cheap price.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 84 Recenzje
23 Lut 2017
8.0

Se portaron muy mal en el servicio de recogida en taxi al aeropuerto. Me garantizaron un precio de 10 euros y el taxi no me esperó. Tuve que recorrer a un taxi público que me costé el triple.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

buen dia Alfonso y muchas gracias por la revisión agradable en la estructura. En cuanto al personal señalamos que el servicio de recogida es gestionado por una empresa externa . Nosotros solo enviamos nombres, números de vuelo y la hora porque ellos puedan comprobar eventuales retrasos. claro , comprendamos las molestias que sin duda estropear las vacaciones, pero no estamos directamente responsables y vamos a llevar esto a la gerente de la empresa encargada del servicio. esperamos verte pronto en Bergamo

  • Anonimowy
  • Izrael, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2017
10.0

Perfecto.............!!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

! gracias !!

  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sty 2017
8.9

The staff were helpful and friendly. There was breakfast included and it was a very good breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

THANKS, Hope to host you again !!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.