Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ostello Tramonti

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 2161 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 2161 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • ottohomann4580
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Wrz 2017
7.7

Beautiful located in a cute village on the hills, the hostel is a good choice to visit Cinque Terre. The shuttle service to Riomaggiore works so well, that you almost feel like being in Riomaggiore. The restaurant is nice and the communitiy room as well. The bathrooms and rooms are a little bit old and not that clean and some things could be fixed. The staff was very friendly and helpful. I enjoyed my stay in Biassa and I recommend the Ostello Tramonti.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Wrz 2017
7.1

L'auberge est confortable et bien équipée, on s'y sent bien et on y mange très bien! (Petit déjeuner à 4,50€ , repas entre 5 et 10€) Les chambre et les draps étaient propres, la salle de bain correct. Située dans un mignon petit village, le seul bémol est que ce n'est accessible qu'en navette ou bus (20 Minutes de riomaggiore). Il faut anticiper !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2017
8.6

위치가 산 속이라 안좋다고들하는데 저는 반면에 좋은 뷰를 볼 수 있어서 좋았어요! 직원분들 되게 친절하고 2층에 있는 휴식공간도 좋아요!! 외국친구들과 이야기하고싶으신 분들에게는 참 좋을 것 같아요!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • bpoppelwell1764
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
13 Wrz 2017
10.0

I could not fault Ostell Tramonti in any way! The staff were brilliant and accommodated my every need, they were incredibly helpful. On my next trip to Cinque Terre I will definitely be staying here! Thanks again guys :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Wrz 2017
9.4

Great hostel, amazing restaurant and really helpful staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Wrz 2017
8.3

Una vista genial de La Spezia, es el lugar perfecto si piensas visitar 5 yerre y sus pueblos. La atención es genial y el ambiente agradable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Wrz 2017
8.6

Ostello Tramonti was a convenient budget place to stay to visit Cinque Terre. The hostel offers transportation service to Riomaggio daily at different times during the day for 1.00 Euro. 10 minute ride and you are at the first small town of Cinque Terre. The hostel has a nice atmosphere, I really enjoyed the lounge area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
12 Wrz 2017
8.9

Nice place to stay, away from the coast but excellent shuttle service and public bus service right outside the door. Beds are comfy and the bathrooms were clean. Staff are friendly, thoughtful and very helpful

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Wrz 2017
8.9

Le shuttle offert par l'auberge est plus qu'apprécié puisque nécessaire pour se rendre au premier village des Cinq-Terres. Le transport public est très limité.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2017
6.0

L'espace devrait être mieux aménagé. Par ex., il serait facile d'entretenir la terrasse pour qu'il soit plaisant d'y passer du temps. Elle n'est simplement pas entretenue, ni éclairée, ni bien aménagée. ll manqué une sécheuse pour un endroit extrêmement humide. Alors les vêtements ne sèchent pas et tout le monde sent l'humidité. Il y a de la moisissure visible dans toutes les douches. Un meilleur entretient de ces dernières est requis. Les cuisiniers devraient porter des filets (2 fois des cheve

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×