Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ostello S. Fosca

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 1,867 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 1,867 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.4
Ostello S. Fosca Located at Fondamenta Canal, Cannaregio 2372, , Venice.
Ostello S. Fosca
Italy
Venice Venice 30121 Fondamenta Canal, Cannaregio 2372
80% 1867
45.4437928 12.3313700
Ostello S. Fosca
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
29 Lis 2016
8.6

Great place, overall. The room was a bit dirty and dusty and the shower was falling apart, but there was still hot water and the beds were clean. The staff was wonderful and very helpful. The location wasn't awful, but was a bit secluded from the touristy locations, making for a bit of a longer walk. The luggage room was very accessible to anyone who pleased to go in, which caused for a little concern when leaving stuff there, but still nice that they had that option.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • El Salvador, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lis 2016
8.6

Overall it was good. The bed are comfortable enough and the sheets were clean. The only thing was that their wifi never worked.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 53 Recenzje
28 Lis 2016
9.4

I had a great stay here, the lady at the reception was very nice and sweet. Very clean and well maintained, and very secure as well. My only concern were the lockers which smelled of unpleasant damp, but it wasn't totally a deal breaker.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Lis 2016
6.9

This place didn't have the best vibe. They need to work on having staff more available for check out/check in hours. Frustrating to have to leave your keys & then return hours later to pay/get your ID back. Convenient location though.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
22 Lis 2016
9.7

Perfect location and helpful staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
21 Lis 2016
9.1

We enjoyed our stay here the facilities were nice and clean

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lis 2016
6.0

The bare minimum at the hostel. The location is good, and it's probably good for a one night. I wouldve chosen a better hostel for being in Venice 4 days. Wifi keeps breaking connection but you just need to get a new user and pw from the front desk. Not the cleanest place IMO, and the pillows are just clumpy and uncomfortable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lis 2016
5.1

La cama muy incomoda, sobre todo la almohada. Nos levantamos con dolor de cuello y espalda. Mucho ruido. Los limpiadores a las 7 de la mañana se ponían a dar portazos y a hablar por teléfono en el pasillo como si fuera las 4 de la tarde... Los baños estaban muy sucios y siempre inundados de un agua asquerosa. Un asco entrar..

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
14 Lis 2016
8.3

Es un lugar tranquilo, amplio, cómodo.. no es habiente de viajeros es más como para familias... Nada mal para el que quiere descansar y disfrutar de Venecia...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Lis 2016
8.9

Excelente hostel. Muito aconchegante, acomodações limpas e confortáveis. Desvantagens: a recepção funciona somente até as 20h; não possui café da manhã incluso; o chuveiro não tinha box e não são todas as camas que possuem tomadas próximas. A localização é razoável, desde que estejam dispostos a andar a pé cerca de 20 minutos, no mínimo, para os principais pontos turísticos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.