Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ostello S. Fosca

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 1964 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 1964 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
21 Lut 2017
3.4

There is a bed for you to sleep in and a shower that gives you hot water. Those are the only positive things I can say about the hostel. It was quiet, boring, no communal area, and way over priced

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
19 Lut 2017
8.9

A great hostel with a nice staff to help you. Clean installations but the showers are old. Maybe an update on this :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bułgaria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
8.3

Really kind and helpfull staff. Basic, but nice atmosphere.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lut 2017
9.7

Excelente ubicación y ambiente, para mí perfecto

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
9 Lut 2017
9.1

One of the best hostels I have ever stayed. I would totally recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
6 Lut 2017
10.0

Very good hostel... Not far from the center, clean, secure, nice staff, ....

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lut 2017
4.3

This hostel needs to improve everything

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
2 Lut 2017
2.3

We asked for a private room for 4, The room was very cold and extremely dirty, it even had a bird in the Room!! We asked for a new room, they weren't nice at all, but they gave us a new room, to share, and at the other day they changed us again to the old, dirty and cold room. The worst thing, beside the room, was the way they woke us up entering to the room and told us to leave to the other room in that moment. I will definitely not recommend it.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
30 Sty 2017
9.1

Es muy barato para su ubicación pues todo quedaba muy cerca caminando. El personal era muy amable y te regalaban café, té y dulces 24/7. Nos dejaron guardar las maletas antes del check-in y después del check-out. Además las habitaciones tenían lockers para cada huésped.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Sty 2017
9.1

I had a wonderful stay. The facilities were clean and the beds are much comfort than the pictures on the website. The only downside is that checkin is not until 2pm, but the staff lets you leave your bag at the hostel of you arrive earlier and want to explore. I visited during the winter and the hostel was very quiet (it's next to a convent) which I found nice because then I actually slept impeccably. The kitchen is great and the hostel is centrally located. Highly recommended.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.