Hostelworld.com

Ostello Per La Gioventu' Ancona

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 478 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 478 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2017
8.9

Really good experience. Very near the train station and an easy walk to the centre of the city. Booked one night, and when we arrived we extended the stay two more nights immediately. Highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Sty 2017
10.0

Nice vibes

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Paź 2016
6.0

The Staff was nice, however the hostel was not so clean. The room was Ok, although the shower was dirty and the most of them are for sharing. About wifi, at least, it was not working in our room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
4 Paź 2016
7.4

Was only here for a night to wait for ferry, it was fine for that.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Wrz 2016
7.4

It was an odd stay here. I used it as a layover. Fine for that and not much more.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Pakistan, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2016
10.0

Very useful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sebasaversa
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
28 Sie 2016
8.0

I was only one night. The staff is super friendly and helpful. The rooms are big with a wardrobe. The bathroom is outside with separate showers. There's a kitchen a big dining room. And a big terrace. It like 2-3 from the port (boat station), but it's close to the center and bus station. Totally recommend it :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2016
8.6

What people expect from the cheapest hostel in tow?Staff was friendly but she has to like you or can be rude.she was very friendly towards me and gave me a whole empty 5 beds bedroom for my friend and me.extra towels and bed sheets.No security in the rooms.It is located in the roughest area of Ancona; but 4 mins from the station and 20 min walk to the center.cheap hostel atmosphere. clean enough but shower with flipflops,duh!it is a hostel for backpackers,what do you expect?

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Sie 2016
5.1

La propreté laisse vraiment à désirer même après le "passage" de la femme de menage. Aucune salle de bains ou toilettes ne ferment à clé. Des gens "bizarres" semblent vivre à l'année la bas.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.