Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ostello Per La Gioventu' Ancona

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 476 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 6.4
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 476 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 6.4
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.7
Ostello Per La Gioventu' Ancona Located at Via Lamaticci N. 7, , Ancona.
Ostello Per La Gioventu' Ancona
Italy
Ancona AN 60126 Via Lamaticci N. 7
70% 476
43.6070430 13.4991931
Ostello Per La Gioventu' Ancona
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Paź 2016
6.0

The Staff was nice, however the hostel was not so clean. The room was Ok, although the shower was dirty and the most of them are for sharing. About wifi, at least, it was not working in our room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
4 Paź 2016
7.4

Was only here for a night to wait for ferry, it was fine for that.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Wrz 2016
7.4

It was an odd stay here. I used it as a layover. Fine for that and not much more.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Pakistan, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2016
10.0

Very useful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sebasaversa
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
28 Sie 2016
8.0

I was only one night. The staff is super friendly and helpful. The rooms are big with a wardrobe. The bathroom is outside with separate showers. There's a kitchen a big dining room. And a big terrace. It like 2-3 from the port (boat station), but it's close to the center and bus station. Totally recommend it :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2016
8.6

What people expect from the cheapest hostel in tow?Staff was friendly but she has to like you or can be rude.she was very friendly towards me and gave me a whole empty 5 beds bedroom for my friend and me.extra towels and bed sheets.No security in the rooms.It is located in the roughest area of Ancona; but 4 mins from the station and 20 min walk to the center.cheap hostel atmosphere. clean enough but shower with flipflops,duh!it is a hostel for backpackers,what do you expect?

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Sie 2016
5.1

La propreté laisse vraiment à désirer même après le "passage" de la femme de menage. Aucune salle de bains ou toilettes ne ferment à clé. Des gens "bizarres" semblent vivre à l'année la bas.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Sie 2016
7.7

Personnel très sympa mais complication avec la voiture. Rapport qualité prix super.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
10 Sie 2016
6.6

Good for what we needed it for, one night stopover between getting off the ferry and getting on a train the next morning. Pretty basic place with no lockers but we were able to keep valuables with reception. Only felt with one member of staff but she was lovely and told us good places to go and eat. Wifi was a bit dodgy which was frustrating at times but overall it was a pleasant enough stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2016
7.4

Posizione ottimale vicino alla stazione. Personale cortese. Unica pecca l'unica presa di corrente presente nella camera ma con un paio di triple o una ciabatta si risolve il tutto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.