Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ostello Dante

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 381 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 381 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.4
Ostello Dante Located at Via Nicolodi, 12, , Ravenna.
Ostello Dante
Italy
Ravenna RA 48122 Via Nicolodi, 12
82% 381
44.4160648 12.2222471
Ostello Dante
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Gerad
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
5 Paź 2016
10.0

Das Personal war sehr nett und hilfsbereit.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Paź 2016
8.9

Nice hostel that provides everything you need. It was clean and the staff was very friendly. Cosy common area. It is not totally close to the centre but still very easy to reach by foot. Also, it is located next to a large supermarket.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
8.9

Awesome staff and great breakfast! The rooms are clean and spacious. If i am back in Ravenna I would stay there again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sie 2016
8.9

auberge de jeunesse très sympa, la vielle ville est accessible facilement à pied.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sie 2016
5.7

Far walk from the main station; breakfast was disappointing; and the hostel closes in the middle of the day for hours.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 41+
  • Obieżyświat
  • 72 Recenzje
9 Sie 2016
8.6

It takes about 10-15 minutes to walk to the city center of Ravenna and there is a big supermarket nearby which remains open until late. There is also a privat parking lot without extra charge in front of the youth hostel. We didn't have to pay the extra 2 Euros for not having a valid youth hostel affiliation, just the local tourist tax.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sie 2016
7.4

It is a cool and interesting place, but unfortunately too far from town. Guests have to leave between 10:30 and 2:30, and the distance to the city center makes it difficult to be gone all day, come back, and return to town for a short visit in the evening.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Lip 2016
4.9

20 mins walk from the city through not the best neighbourhood (solo female traveller wouldnt feel comfortable walking at night). Hostel was basically empty so even though chill out areas were good there was no one to talk to. You have to leave the hostel 10.30-2 everyday as its closed for cleaning. No lockers for your things. Shower doors are completely see-through.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
20 Cze 2016
9.1

Friendly staff, big nice breakfast, but a bit far from city center and very empty at the time we stayed (admittedly Monday/Tuesday).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Cze 2016
8.9

L'ostello Dante ne se trouve peut-être pas dans le centre, mais reste à proximité des principales attractions de la ville ( Ravenne n'est pas une grande ville ) L'acceuil est charmant et bienveillant. Le prêt d'un vélo ( pour rejoindre la ville où la mer) est gratuit.bles chambres sont très propres. En revanche, il n'y pas de cuisine ce qui est regrettable pour un espace si grand. Et le wifi ne fonctionne pas bien' Quoiqu'il en soit ce fut un très bon séjour

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.