Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 4,173 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 4,173 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.7
Ostello Bello Located at Via Medici 4, , Milan.
Ostello Bello
Italy
Milan ITALIA - 20123 Via Medici 4
97% 4173
45.4608485 9.1810902
Ostello Bello
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Kwi 2016
10.0

El mejor hostel q fui. La comida incluida. En el subsuelo tocan bandas casi todos los días . En las habitaciones ni se escucha. La cocina tiene comida disponible y balcón. El personal muy buena onda y hablan todos los idiomas .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Kwi 2016
10.0

Un vero ostello, bellissimo,giovane,accogliente ,pulito . I ragazzi sono tutti gentilissimi e ti fanno sentire a casa tua ,mi sarebbe piaciuto restare di più,anziché una sola notte, per conoscerli meglio xché è uno di quei posti che ti insegnano qualcosa che ti rimane dentro . L'ho consigliato ai miei figli xché credo che è un esperienza che li potrebbe arricchire, nn lo dimenticherò tanto presto questo ostello mi resterà nel cuore. Bravi!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Kwi 2016
9.7

A really great place for the under 27 client experience. That said, for all people, it is welcoming and fun. -- Staff was great and enjoyed their work. Breakfast was great. Pasta and beverage upon arrival was so appreciated after long hours traveling.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • AxelSuperTramp
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
11 Kwi 2016
9.7

Ostello perfetto!! Un po' caro ma per essere a Milano, per i servizi che offre e per l'atmosfera che c'è direi che vale il prezzo speso! Ci tornerò sicuramente !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
10.0

LOVE the place. The staff is AMAZING. Would recommend it to everyone, and I am definitely coming back soon :D

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Kwi 2016
9.1

as we took a private room - the breakfast we received for the 'private room price' was poor... However, welcome drink and the people were great !! so in general we were very happy ... thanks!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Kwi 2016
10.0

El mejor hostal en el que he estado, desde el primer minuto se está como en casa. Gran idea lo de los aperitivos nocturnos y por sobre todo la buena onda de Helder

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Kwi 2016
10.0

Best hostel I've stayed in so far,rooms clean with everything you could need,lovely staff who help you meet fellow travellers,had a ace stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Kwi 2016
10.0

Stayed here for 1 night on a layover and had an absolute amazing time. I was greeted with such great hospitality, as well as a free pint and meal. Would stay here again in ever in Milan.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
3 Kwi 2016
10.0

Best hostel I've been to. Excellent location; great, friendly, helpful, good looking staff. There is a bar, kitchen, living room. The rooms are very good, with lockers, the showers are excellent. They serve a delicious breakfast and aperitivo at night. Couldn't be better.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.