Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 4728 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 4728 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2017
10.0

Lugar incrível, perto de tudo, staffs super fofos e educados! Sempre prontos a ajudar. Café da manhã e jantar muito bons Vale a pena o custo beneficio

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2017
10.0

Ostello Bello was easily the best hostel I've stayed at - the staff were so nice, it was secure and clean and there was free breakfast and dinner! Fantastic place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Gchocobar
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
21 Maj 2017
10.0

It's a wonderful placer, with wonderful people. Maybe a little bit expensive but it totally worth it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Maj 2017
10.0

Brilliant hostel. Free drinks on arrival and free food available all day! Hostel in a great location and the bar was always open so plenty of opportunities to meet people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Maj 2017
10.0

Amazing service and staff is super friendly ! Hostel provide free breakfast and dinner! Brownie taste super good ! Room is clean and bathroom is great with hairdryer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2017
10.0

We love this place.ıt was amazing😊

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2017
9.7

I had a really fantastic time at Ostello Bella, even though I only stayed in Milano for a night. The staff were extremely friendly and social, and immediately made me feel welcome and a part of the community. They have a bar on the ground floor which was packed with people from all around the world! The room itself was clean and comfortable and it had a large lockable drawer for all my stuff. Overall probably the best hostel experience I've ever had!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2017
10.0

Really cool place, friendly staff, super clean, great location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2017
9.1

Everything is perfect but I think it's better if it's closer to Duomo di Milano thank you I was really happy

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2017
9.7

I really enjoyed my stay at Ostello Bello, everything was top notch. All the basics are there: great location, very friendly and welcoming staff, hostel was stylish and clean, comfortable beds and ample secure storage in dorms, great atmosphere and good bar, nice breakfast, great kitchen. Then there are small details that take it to the next level: free good quality ear plugs, free food in the evening, one of the best hostel WIFIs I've encountered and so on. One of the best hostels I've seen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.