Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 4918 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 4918 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Wrz 2017
10.0

Amazing Hostel! Would highly reccomend here. Elder who works there is fantastic.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2017
9.4

I just had one night in Milan but the Ostello Bello was perfect! The atmosphere was buzzing as soon as I arrived. It was very lively - I met so many people! The staff and guests were all so friendly - you get a welcome drink and pasta to help you settle in. Breakfast was great the next morning - it was early, but still very sociable! I haven't travelled lots on my own but it was an ideal way to do it. And the location is perfect - very close to the Duomo, easy to walk to the station.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Wrz 2017
10.0

This is the Ritz Carlton of hostel's. Absolutely outstanding everything. Don't stay ANYWHERE ELSE!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jamietaylor29
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
15 Wrz 2017
10.0

Best hostel i've stayed at! Amazing staff, great value for money, perfect location. Food inclusive, big lockers and the atmosphere is what I loved the most :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Wrz 2017
9.7

Great hostel, easy to meet people

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
11 Wrz 2017
10.0

Lugar perfeito. Nada a reclamar, desde as instalações, funcionários, localização. Melhor que já fiquei até agora!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
6 Wrz 2017
10.0

Naaaaada que criticarle a este sitio. La atención, el sitio, las bebidas, la comida gratis. Sencillamente increíble, creo que es probablemente el mejor Hostel en el que he estado. Vale absolutamente todo su precio puesto que no te tratan como un peligroso e incómodo ladrón durmiendo en su casa sino como un auténtico invitado. 1000% recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
2 Wrz 2017
9.7

Excelente estadía en sin duda uno de los mejores hostels de Milán. El único punto a mejorar es el desayuno, que es muy escaso. El resto estupendo, el personal muy atento. El ambiente muy jóven. Volvería sin dudarlo

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2017
10.0

Great stay Would recommend to all

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2017
9.7

Hey, Quite expensive hostel but the atmosphere is really worth it! A lot of Italians come here as well to have a drink & meet international people. Staff is superfriendly also & are always having fun in the evening as well. If you are looking for a social time in a good quality hostel this is your place. I would not book anywhere else in Milan... Dries

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×