Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 4613 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 4613 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
10.0

HOTEL TOP au niveau de son accueil , de l ambiance et leur service . A DECOUVRIR

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
9.4

 faire, accueil extra, super emplacement

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2017
10.0

A pesar de haber estado solo un día fue genial, las instalaciones, el hostel y sobre todo el personal, realmente estaban todo el tiempo ocupados para que tengamos una buena estadía. Lo recomiendo fuertemente, es muy lindo y hay un clima espectacular en el ambiente!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lut 2017
9.7

Great hostel in a convenient location. Best staff ever, so friendly and helpful! Will stay again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lut 2017
9.7

员工很热情帮助住客,包早晚餐,都是自助餐,吃得舒服,厨房也随时有简食。各方面确定都很不错。 唯一一点不好的地方就是隔音差了一点。 旅馆的风格看个人喜好,这间属于比较年轻人的风格,有时一楼大厅会很热闹很多人,加上音乐,感觉会像个酒巴。 有认识到很棒的朋友,下次还会考虑!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lut 2017
10.0

Objectively, the best hostel in the world. All in the top.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lut 2017
9.7

Good location that we can go to nearly everywhere by walking, staffs are very friendly and helpful. Nice and Cozy especially for young people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lut 2017
9.4

Great staff and great friendly atmosphere

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sty 2017
10.0

Ostello Bello is an amazing hostel, right in the center of milano. I had a great time there and never felt lonely. The rooms were nice and clean and the food (breakfast and dinner) too. I really enjoyed my stay, I could always ask the staff any kind of questions and I had the opportunity to meet some lovely people. I will definitely come back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sty 2017
9.4

What a great experience here at OstelloBello, wonderfull staff, rooms clean and quite spacious. I had a great time thank you !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.