Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 4,376 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 4,376 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.7
Ostello Bello Located at Via Medici 4, , Milan.
Ostello Bello
Italy
Milan ITALIA - 20123 Via Medici 4
97% 4376
45.4608485 9.1810902
Ostello Bello
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Sie 2016
9.7

Super friendly staff with arrival drinks! Free use of umbrella was also greatly appreciated! Staff were really helpful in advising where to go nearby and even gave recommendations for the rest of the places we were visiting in Italy. We didn't make the most of free dinner unfortunately but did have the free breakfast. I would highly recommend this hostel to anyone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Sie 2016
9.1

Muy buena experiencia, desde que llegamos todos fueron muy amables con nosotros aunque solo estuvimos una noche. Las habitaciones cómodas y bien equipadas, el único detalle fue que cuando entramos a la habitación a eso de las 2 de la tarde los baños no estaba del todo limpios como se esperaría. El resto de la estadía fue un 10. Buen ambiente, muchas facilidades. Recomendable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Sie 2016
10.0

Muy bien ubicado a 5 min del duomo caminando, excelente personal, las habitaciones cómodas, tienen un bar y terraza con buena vista. Me gusto mucho.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sie 2016
10.0

Been there, done that, and even bought the t-shirt! They are amazing! Like their logo says, "this house is not a hotel!", and it is true. I would have loved to have stayed longer! Free WiFi to take with you throughout your city travels so you do not use your data, breakfast and dinner included, free food in the lounge upstairs all day long (clean up your mess), hammocks, music, fun, a bar, restaurant, forgot your computer....no Problem..they got your back. Thank you for a great visit!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sie 2016
10.0

Excellent place, one of the best hostels I've ever been to

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sie 2016
10.0

Best hostel I've stayed at!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
9.4

it was my first time at a hostel and i love it is a great hostel, and you can move around without any problema Fue mi primera vez en un hostal y me encanto la expriencia un gran hostal, y puedes ir a cualquier lugar sin problema

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • GillianFedechko
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Sie 2016
9.1

Had a great stay! Staff were friendly and helpful. Atmosphere was welcoming and comfortable. Lots of great food and drinks each day!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
9.7

Accoglienza fantastica. Personale super disponibile. Location centralissima. In generale, si respira una bella atmosfera nell'ostello :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Sie 2016
10.0

This place is wonderful. I usually stay at cheaper hostels, but this one had such great reviews I decided to stay here. Well worth the extra money! It is a comfortable, clean, friendly place. I especially liked the dinner and breakfast because it fosters a friendly attitude between all of the guests.I met several people here and really enjoyed my stay. I will stay here the next time I come to Milan, and I will tell all of my friends to come here as well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.