Hostelworld.com

OstellOlinda

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 445 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 445 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 7.3
OstellOlinda Located at Via Ippocrate 45, , Milan.
OstellOlinda
Italy
Milan 20161 Via Ippocrate 45
79% 445
45.5223753 9.1631555
OstellOlinda
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Paź 2015
6.3
Przetłumaczone przez Google

Czyste jakość / cena stosunek wystarczająco dobre.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowacja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
4 Paź 2015
6.6
Przetłumaczone przez Google

Zatrzymaliśmy się tam w czasie Expo, ponieważ był jedyną opcją, jest to trochę daleko od centrum, ale blisko metra. Nie wiele atmosfera, czystość jest ok, rzeczy jest ok, pokój był trochę zimno, choć. W sumie, nie zatrzymałbym się tam, jeśli nie musisz, ale nie jest to również jeden z tych zacienionych miejscach, więc nie musisz się bać niczego, jeśli masz tu zostać.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Wrz 2015
4.3
Przetłumaczone przez Google

Schronisko ma nic ... Jak tam jest trochę skomplikowane, jak to jest w miejscu, gdzie znajduje się kilka rzeczy i rzadko dostępu, recepcja nie jest 24 godziny ... Są pajęczyny ... To jest stare, łazienki były czyste i metro nie jest daleko od chodzenia ... i metrem do centrum nie więcej niż 15 minut ... więc nie s nic pobyt w miejscach, że surowe prawo.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Wrz 2015
8.0
Przetłumaczone przez Google

Bardzo miłe miejsce. Były tylko dwie rzeczy mam na co narzekać. Po pierwsze: nie było krwi na jednym z koców. Po drugie: jak lokalizacja była szpital znajduje się ciąg w łazience, które można wyciągnąć, aby wezwać pomoc. Większość ludzi pociągnąć do fknd się, co jest dla ciąg tje, tak, że nie są irytujące alarmy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2015
7.7
Przetłumaczone przez Google

No, ale mały vechino. Możesz zamknąć część 6, pokój nr stana? I toaletą, ponieważ wszyscy ludzie hostelu korzystać z tej toilete! Tak będzie nie bardzo czyste? Dzięki

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
16 Lip 2015
7.1
Przetłumaczone przez Google

To dobre miejsce na pobyt. Myślałem, że to bardzo wygodne, aby dostać się do Expo, ale w końcu to nie jest tak wygodne, po prostu normalne. Tak czy inaczej metro jest blisko i można dostać się do centrum miasta w 30 minut. Oferują śniadanie, które jest miłe. Moim jedynym zmartwieniem jest o Recepcja czynna godzinach od 10:00 do 20:00 i jest tylko jeden wentylator za pokój.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Cze 2015
8.6

The hostel was very nice and comfortable. The location was alright. It was a bit isolated from the central city of Milan though iit was very easy to access the city through metro. There weren't many oteoter travelers so it was a bit lonely.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Cze 2015
5.7

Great staff - especially in the restaurant opposite and good bathroom for the price but our twin room was quite unclean and had mould and damp in the walls. It's quite far from the city centre, which is understandable for the price, so it's best to spend a whole day visiting attractions. Overall good if you want a cheap stay in Milan.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2015
5.7

Nous sommes assez déçus,pendant la réservation c'était possible de garer la voiture à l'intérieur une semaine avant notre départ par mail on nous informe que c'est impossible.Nous avons laissé notre voiture à 1kms dans une rue non payant.Auberge très bruyant la nuit, entre le musique et les enfants qui chantent . salle d'eau pas très propre, un lavabo dans notre chambre mais impossible d'ouvrir le robinet d'eau froide.Une télé dans le salon qui ne marche pas. Petit déjeuner trop tard à 8h30

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
26 Maj 2015
6.6
Przetłumaczone przez Google

To był średni, pod każdym względem. Tyle tylko, że serwowane są smaczne śniadania, a osoba w recepcji jest bardzo pomocny i miły. Restauracja dołączony do schroniska była bardzo słaba, a za wygórowane ceny.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.