Hostelworld.com

Oslo Youth Hostel Haraldsheim

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 557 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 6.2
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 557 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 6.2
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.0
Oslo Youth Hostel Haraldsheim Located at P.O.Box 41, Grefsen, Haraldsheimveien 4, Oslo.
Oslo Youth Hostel Haraldsheim
Norway
Oslo P.O.Box 41, Grefsen, Haraldsheimveien 4
78% 557
59.9406109 10.7880163
Oslo Youth Hostel Haraldsheim
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
28 Wrz 2015
2.0
Przetłumaczone przez Google

Rozczarowujące. Łazienki i pokoje były brudne. Brak wifi w pokojach. Musisz iść na dół (3 piętra) za wifi. Istnieje wiele dziwnych ludzi tam. Chyba najdziwniejsze miejsce, w jakim byłem. Jestem 22 i była najmłodszą osobą, którą spotkałem tam. Każdy jest w późnych latach 50-tych. Lokalizacja jest bardzo daleko od centrum miasta. Około 1,5 godziny pieszo lub musisz kupić dniowy karnet na 10 euro. Śniadanie jest obrzydliwe i stare i serwowane jest od 630 do 930. Kto będzie wstać i zjeść w 9 !!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • idden_valiant
  • Indonezja, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 51 Recenzje
19 Wrz 2015
8.0
Przetłumaczone przez Google

Muszę powiedzieć, że zarówno w recepcji były bardzo nieprzyjazny i bezużyteczny. Inne rzeczy są w porządku, z wyjątkiem gościnność recepcjonistki. Po przeczytaniu innych komentarzy, wielu podróżnych Alsi wspomnieć to samo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Wrz 2015
7.7

A short bus/metro ride out of the city centre (I also stayed in the Central Oslo hostel and preferred the location but you do pay more). Nice room with big locker, nice big social space with TV and board games, and also a big kitchen. Reasonably easy to meet people, although there was a mix of school groups, a few business guests and travellers/holidaymakers. Great breakfast selection. Good value option if you don't mind the short ride into town.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
14 Wrz 2015
5.4

Buen desayuno, mala ubicación y baños.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Wrz 2015
6.6

First, the staff were great! They were super helpful, kind, and good at what they did. This hostel is great for anyone looking for a really quiet hostel stay, as there's no bar, and no alcohol allowed :(. However, this hostel is far away from everything (luckily there are trams decently close by), and the men's showers and toilets were dirty, in disrepair, and could use an overhaul. I'd stay here again, but it wouldn't be my first choice.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
5 Wrz 2015
7.4

clean and well organized, good facility, helpful staff, good breakfast, a bit far away from the city center.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Wrz 2015
8.0

The hostel is up a high steep hill so difficult for people with walking problems. When you get off the tram 17 there is only one sign pointing to the road on the left I walked up this in the pouring rain and the dark and could not find my way as there was no signs at the top of this road was told by a passerby I could not get to hostel that way so had to walk down the hill on up the direct road which was very steep and pull my suitcase. There was no lifts so I had to walk up and down 2 flights.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • tchanealune8146
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
29 Sie 2015
8.6

Oslo was Good every body is good. i will come back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Sie 2015
6.6

Staff was very cold, and provided bad information about public transit. The front desk was always busy and I felt like they were trying to get rid of me. Atmosphere is very friendly, but expect to stay with a lot of families. Cooking facilities are spacious and numerous, which is nice when everyone is cooking dinner around 6pm. Only reliable WiFi in the one common room. Must rely on public transit to reach the city.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2015
8.0

Hostel is net buiten het drukke centrum, maar met metro of tram ben je er in no time. Alle faciliteiten waren aanwezig, keuken, salon met goeie zeteltjes Enkel om je gsm of pc op te laden moest je in de gezamenlijke ruimtes. Er was slechts 1 stopcontact in de kamer en net aan iemand zijn bed, dus was moeilijk dit te gebruiken.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.