Hostelworld.com

Osaka Hana Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 1,295 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 1,295 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.2
Osaka Hana Hostel Located at 1-8-4, Nishi-Shinsaibashi, Chuo-ku, Osaka.
Osaka Hana Hostel
Japan
Osaka Osaka fu 542-0086 1-8-4, Nishi-Shinsaibashi,, Chuo-ku
94% 1295
34.6731218 135.4982176
Osaka Hana Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
27 Kwi 2016
8.6

Friendly staff. Spoke English. Decent common area. Pin code access at any time- no curfew. Very close to many good bars, restaurants and within walking distance to main tourist attractions.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2016
9.1

사람들도 너무 좋고 분위기도 좋고 위치도 괜찮고 최고여써요! 가격대비 짱~!^*^

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Kwi 2016
9.4

Great location - a few minutes walk from Shinsaibashi Subway Station & Dotonbori (Namba). The bed and facilities are well maintained and clean. The best of all is of course the friendly and helpful staff!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2016
10.0

Nous avons adoré notre séjour à Osaka en séjournant dans cette auberge de jeunesse qui est proche de toutes commodités ! Le staff est fantastique, n'hésitant pas à vous procurer des conseils utiles. Par contre il faudrait prévoir l'installation de moustiquaires aux fenêtres, nous avons séjourné dans 2 chambres différentes et il y avait des moustiques dans chacune des chambres :( Nous conseillons vivement cet établissement et reviendrons sûrement lors de nos prochains voyages.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2016
8.9

Beautiful little hostel right in the middle of town. One of the cleanest hostels around, with plenty of friendly travellers! Friendly staff as well. Love that there is a blackout curtain around each bed for some privacy, and that each room was equipped with a makeup room and hairdryer!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2016
8.0

员工懂英语这点很好 但其他什么的不如类似价位的民宿 只呆一晚倒是OK。床也要自己铺 储物柜不能放行李箱 只能放小包

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Mar 2016
9.4

Friendly staffs, clean and nice bed, lovely living room, perfect for stay few night!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Mar 2016
10.0

One of the better hostels I've stayed at in a long time. I was worried that there would be very little space (it was a shared dorm in Japan, after all!), but the bunks themselves were spacious and very sturdy, with private, secure storage, and there was a surprising amount of room outside the bunks. The staff is very friendly and the downstairs lounge/kitchen space is great for meeting people. The location is superb - very close to a subway station (3 minute walk), loads of food around.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
28 Mar 2016
9.4

All fine, small bathroom though

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2016
10.0

Très propre. Parfaitement situé. Super ambiance.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.