Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Osaka Hana Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 1404 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 1404 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2017
8.9

Great staff at the reception. Had a small and nice conversation with one of them. All of them were extremely helpful and thoughtful. They even helped me with making a reservation to a Japanese BBQ nearby. Not a lot of people hang around the common area, at least during the time of my stay. So, couldn't really find opportunities to talk to other people other than my roomies. So if you are looking for a quite place this would a good option.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Lip 2017
9.7

Great location, very helpful staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2017
10.0

Clean, friendly and helpful staff, spacious rooms (for the price), and great location (especially for nightlife)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2017
10.0

The best hostel ever! I can fully recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Lip 2017
9.7

Het hostel is gelegen in een bijzonder leuke, hippe wijk met tal van boutiques. In de avond was er wel veel rumoer op straat maar dat maakte het verblijf in een zekere zin ook wel leuk. Het personeel is erg behulpzaam. Bij binnenkomst in het hostel dien je je schoenen uit te doen en liggen er slippers klaar waarmee je rond kan lopen. De gemeenschappelijke ruimte is uitnodigend met wel een wat krappe keuken waar je niet echt langs elkaar kan. Er ligt gratis koffie en thee.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
27 Cze 2017
10.0

Great hostel. Super friendly and helpful staff. Great location near metro station and dotombori street Clean. Book with confidence

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Cze 2017
10.0

2박 3일 묵었는데 너무 편안하고 즐겁게 지내다 왔습니다. 스텝 분들 모두 친절하시고, 친구가 폰을 잃어버렸는데 어디서 잃어버렸는지 물어봐주시고 일일이 전화해주셔서 찾았습니다. 너무 감사드려요! 숙소도 도톤보리 근처라 왠만하면 다 걸어다닐 수 있어서 좋았고, 치안도 좋아서 밤에 여자 둘이 돌아다니기에도 위험하지 않았습니다. 다음에 오사카 여행을 또 온다면 여기서 또 묵을거고, 오사카 여행가는 친구들한테도 다 추천하고 있어요. 그만큼 너무 좋았습니다!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Cze 2017
8.3

It's a good hostel, located in a central area. Rooms are very small but the personal was very nice and helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Cze 2017
10.0

Osaka Hana Hostel is hands down one of the favourite hostels I have been to. Super easy to get to, it was nice and quiet so a great place to relax. The staff were amazing and super friendly, such a warm welcome and even goodbye. If your looking for a place to put your feet up at the end of a busy day this is it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
9 Cze 2017
10.0

Good location with walking distance to Dotonbori, Shinsaibashi. Worried about breakfast but silly me since food is everywhere! Staff is helpful and fun. Definitely a welcoming place to stay in Osaka. Enjoy Osaka !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.