Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Osaka Hana Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1,353 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1,353 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.1
Osaka Hana Hostel Located at 1-8-4, Nishi-Shinsaibashi, Chuo-ku, Osaka.
Osaka Hana Hostel
Japan
Osaka Osaka fu 542-0086 1-8-4, Nishi-Shinsaibashi,, Chuo-ku
93% 1353
34.6731218 135.4982176
Osaka Hana Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Sty 2017
10.0

My stay at the Osaka Hana Hostel was great. The staff was really nice and friendly. Everything was clean and the Hostel is close to lots of great attractions. I just have to recommend this hostel :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sty 2017
10.0

이 호스텔은 편안하게 지낼 수 있어서 좋고 또한 스텝분들도 매우 친철하셔서 좋은 여행이 될 수 있었습니다. 도톤보리와도 걸어서 7분정도로 매우 가깝고 주변에 신사이바시역이 있어 지하철 타기에도 유리한 위치에 있다. 다음에 또 오사카에 올 때에도 이 곳에서 머물 예정이다!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sty 2017
9.1

The staff were so friendly and helpful! The overall cleanliness of the place was very nice and the beds were nice and private. The atmosphere lacked a tiny bit but I feel that is just because we travelled in off season. If you go in season I am sure it will be a lot more lively!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Gru 2016
10.0

I have stayed at this hostel twice now and I have been completely blown away by their amazing customer service and facilities, as well as their perfect location. I will always stay here when I visit Osaka and you should too!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Gru 2016
8.6

Great little hostel! Perfect location for going to Dotonburi and and Osaka Castle on foot. Lacking a social atmosphere when I was there, but maybe better at other times.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Gru 2016
8.3

신사이바시역에서 도보로 3분 정도라서 교통이 아주 편리해요~ 커튼이 다 쳐져있어서 큰 불편함도 없구요 저렴한가격에 묵기에는 딱 좋은것 같아요!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • SUHYEONY
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Gru 2016
10.0

일단 신사이바시역에서 가까워서 좋았어요~ 하루만 묵었지만 편안하게 잘 있다가 온 거 같아요! 직원분이 너무너무 친절해서 다음번에 또 오사카 가게 된다면 묵고 싶네요

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Lis 2016
9.7

Very good hostel, I recommend , the staffs are very nice. Good location ,near subway train, near shopping area Shinsaibashi

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lis 2016
10.0

One of the BEST Hostel that I've experienced. Great location, Near to the Subway, Near to the shopping area. Love the bed! So comfy, and very clean environment. The staffs also friendly and greet you at all time. Totally feels like home. Definitely will stay here again! Love Love Love!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
17 Lis 2016
9.7

Overall good hostel clean bed has a security box near bed which I couldn't lock because mine was too thick so make sure you have a smaller lock. Great location really close to the action and the staff were very friendly and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.