Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Osaka Hana Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1,339 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1,339 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0
Osaka Hana Hostel Located at 1-8-4, Nishi-Shinsaibashi, Chuo-ku, Osaka.
Osaka Hana Hostel
Japan
Osaka Osaka fu 542-0086 1-8-4, Nishi-Shinsaibashi,, Chuo-ku
91% 1339
34.6731218 135.4982176
Osaka Hana Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
30 Paź 2016
9.7

Really friendly and welcoming staff, comfortable and quiet, close to the major shopping/ eating/ tourist places but with a cosy homey feel. Loved my stay there and would highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Wrz 2016
8.3

Hostel is in great location for seeing the best of Osaka. Rooms and common room were also nice

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Wrz 2016
9.1

오사카 시내에서 싼가격으로 지낼수 있는것은 괜챃은 편이고 시내관광지 와 멀지 안아서 걸어사 다녀도 괸찮은 편 이다 단지 게스트하우스라 약간 좁은편이여 샤워 하기가 붎편한데 가격대비 하루정도 는 저렴하게 이용하기 좋다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
10.0

Good hostel, friendly staff, within an easy 5 minute walk of dotonbori and the subway station.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Lip 2016
10.0

I loved this hostel! I wished I was in Osaka longer to continue my stay here. Overall, a friendly English speaking staff with a spacious common area/kitchen. Everything was clean and in working order. An amazing location in downtown Osaka. I happened to visit during a going away party for a staff member, and it was a very fun celebration. The hostel staff seemed more like a family than coworkers, which attributed to a very warm and positive atmosphere. Highly recommended if you're seeing Osaka!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Lip 2016
8.9

와이파이도 잘 되고, 신사이바시 역에서도 가깝고 조용하고 도톤보리로 내려가는 길에 일본 골목도 구경할수 있어서 좋았습니다. 1층 응접실에 불은 리셉션데스크쪽 벽에 붙어있습니다. 참고하세요^^

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lip 2016
7.1

夜10時前に着いて朝7時に出るという短い一泊でしたが、スタッフの方がとても感じ良く好感を持ちました。ドミトリーのベッド脇には、貴重品を入れるような箱があるのですが、その鍵がなく、もともと自分で南京錠のようなものを用意するべきだったのかも知れません。その脇のベッド奥にスペースがあって、黒いカバンを置いたら底が埃まみれに…。カーテンを閉めてもレール部分の隙間が大きすぎて外の人と目が合います。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
15 Lip 2016
7.4

Nice hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Lip 2016
9.4

Awesome place. Beds were super comfortable and had a curtain for privacy. Rooms and bathrooms were very clean. The location was awesome!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mathieulamarche4216
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
6 Lip 2016
10.0

Best hostel in Japan!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.