Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Osaka Hana Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1,323 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1,323 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2
Osaka Hana Hostel Located at 1-8-4, Nishi-Shinsaibashi, Chuo-ku, Osaka.
Osaka Hana Hostel
Japan
Osaka Osaka fu 542-0086 1-8-4, Nishi-Shinsaibashi,, Chuo-ku
93% 1323
34.6731218 135.4982176
Osaka Hana Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
10.0

Good hostel, friendly staff, within an easy 5 minute walk of dotonbori and the subway station.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Lip 2016
10.0

I loved this hostel! I wished I was in Osaka longer to continue my stay here. Overall, a friendly English speaking staff with a spacious common area/kitchen. Everything was clean and in working order. An amazing location in downtown Osaka. I happened to visit during a going away party for a staff member, and it was a very fun celebration. The hostel staff seemed more like a family than coworkers, which attributed to a very warm and positive atmosphere. Highly recommended if you're seeing Osaka!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Lip 2016
8.9

와이파이도 잘 되고, 신사이바시 역에서도 가깝고 조용하고 도톤보리로 내려가는 길에 일본 골목도 구경할수 있어서 좋았습니다. 1층 응접실에 불은 리셉션데스크쪽 벽에 붙어있습니다. 참고하세요^^

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lip 2016
7.1

夜10時前に着いて朝7時に出るという短い一泊でしたが、スタッフの方がとても感じ良く好感を持ちました。ドミトリーのベッド脇には、貴重品を入れるような箱があるのですが、その鍵がなく、もともと自分で南京錠のようなものを用意するべきだったのかも知れません。その脇のベッド奥にスペースがあって、黒いカバンを置いたら底が埃まみれに…。カーテンを閉めてもレール部分の隙間が大きすぎて外の人と目が合います。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
15 Lip 2016
7.4

Nice hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Lip 2016
9.4

Awesome place. Beds were super comfortable and had a curtain for privacy. Rooms and bathrooms were very clean. The location was awesome!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mathieulamarche4216
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
6 Lip 2016
10.0

Best hostel in Japan!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Maj 2016
9.7

3박 4일 묵었는데 정말 괜찮았어요! 직원분들 너무 친절하시고 도톤보리까지도 너무 가깝고 주위에 편의점도 있고 아주 편하게 오사카여행 잘 했습니다!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you so much for staying with us. We are glad you enjoyed staying in Osaka. We hope to see you in the near future.

  • deohagi
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
10.0

딱히 나쁜 점이 없어서 굉장히 좋았습니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you so much for staying with us. We really appreciate with your comment. We hope to see you in the near future. 우리와 함께 머물에 대한 정말 감사합니다. 우리가 정말 귀하의 의견에 감사드립니다. 우리는 가까운 장래에 당신을 볼 수 있도록 노력하겠습니다.

8 Maj 2016
8.0

Pros: comfortable bed; great location; secure place for your bags; nice common area with events Cons: the bathroom is the smallest thing I've ever seen

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you so much for staying with us. We are sorry that you feel our bathroom is too small. If that is the reason for lowering the score, we are so sorry. We hope you had a nice time in Osaka and Japan.

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.