Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Osaka Hana Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1369 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1369 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Mar 2017
9.7

Nice !! 신사이바시에서 접근성도 좋고, 아주 가까이에 세븐일레븐도 있고, 쇼핑하고 돌아다니기 아주 좋았습니다. 수건은 100엔에 대여할 수 있는데, 크고 깨끗해 좋았습니다. 짐 보관하는 장소도 별도로 마련되어 있어 마지막 날에 부담없이 여행할 수 있어 좋았습니다. 직원분들도 무척 친절했구요:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Lut 2017
9.4

Lovely hostel, very friendly and helpful staff. Rooms are cozy, curtains on the bed and a great mattress. Bathroom is tiny but still very good given its inside the room. You have a discount on the sake bar, so that's a nice way to meet people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Lut 2017
10.0

Bonito hostal tradicional con excelente ubicación en Osaka. El personal muy amable siempre dispuesto a ayudar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Lut 2017
6.9

쑥쏘까 넘무 오우래되으어 뽀여요우. 약깐 떠러워 뽀이고, 위치는 좋습니다. 위치이 빼꼬 쫗은께 없써요우.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Lut 2017
10.0

모든 면에서 우수하다고 느꼈습니다! 특히 역에서도 가까워 교통에도 어려움이 없었으며 호스텔 건물에 바가 있다는 점에서도 좋게 느꼈습니다. 그리고 직원분들도 모두 친절했습니다. 조금 더 빨리 이용하지 못해서 아쉬웠습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Kobieta grupy, 31-40
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
1 Lut 2017
9.1

Excellent location! super like that the hostel is so near so many shops and eateries. walking distance to Shinsaibashi-suji, Dotonburi and even Namba! Super like also that there is a bar right beneath the hostel, so that if you are too tired after a day's walk, you can just chill out downstairs.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
31 Sty 2017
10.0

Excellent hostel. When i arrived, dropped my luggage in there. The woman in the reception was so nice, and suggested me and a boy go to have lunch together in a good ramen restaurant near the hostel and was funny. In the night i had some drinks with the staff people, they are so kind and funny. The cleanliness is very good, all in his place. The room and the bed are very comfortable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Sty 2017
9.4

Excellent location-- the hostel is a short walk from Shinsaibashi station. Although, the exit they recommended is not ideal if you have luggage as you had to carry it down a flight of stairs. Taken the Daimaru exit and walking across the street would be better.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sty 2017
8.9

일단 위치가 아주 좋습니다. 신사이바시 7번 출구에서 아주 가깝고 우메다역과 난바 역의 사이에 잇다보니 다니기도 편합니다. 하지만 주위에 밥집 보다는 술집이 많아 밥을 먹으려면 나가야 합니다. 저는 2인실을 사용햇는데 두명이서 쓰기에는 충분 햇습니다. 하지만 2인실에 딸려오는 화장실과 샤워실은 성인 남성분이라면 다소 작다고 느낄수 잇으실 겁니다. 호텔 아래에 잇는 바도 분위기기 좋고 다닐만 합니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Sty 2017
10.0

Room is clean, please keep it. Everything i am satisfied, Osaka Hana Hostel allow us to stay with my twins babies so that i can have a great moment in Osaka. Near to the shopping mall OPA, family mart / 7-11 near by. Near to the subway "Shinsaibashi" station. If you have heavy baggage, you can choose exit 4A as evealator provided in exit 4A. Otherwise, exit 7 is nearest the one. Staff are nice and smile always. I was luckily i met the Master and her husband while we left.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.