Hostelworld.com

Orsa Maggiore for Women Only

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1989 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1989 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
8.9

Orsa Maggiore was a GREAT value for the money, in a good location (20 min walk to about everything), and close to so many fun restaurants. The rooms were large and beds were comfortable. My only complaint is that the shower overflowed after about 3 minutes of being in it. We would stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
8.9

The staff was really nice, the rooms were spacious, and everyone was very friendly! It's in a nice location right next to the river and a short walk to a lot of the sights! I would definitely stay again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Lut 2017
9.4

Muy cálidos en la atención!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lut 2017
9.4

Fantastic hostel and location! Simple accommodations with ample space. Very safe and welcoming: a quiet place to unwind in quaint Trastevere. Felt just like home. I'll definitely be back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Sty 2017
9.7

This hostel is simply excellent. They have everything you need in essential and a real kitchen. The cleanliness is perfect, but the bathrooms a bit old, but they are working on this. I loved that is was a feminist hostel, I felt in a good place there, with good people :) The location couldn't be better: almost in Trastevere and you can walk to the center really easy and fast e ALSO to the vatican. I highly recommend this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sty 2017
8.6

Excelente ubicación en pleno trastevere. Podría mejorar la limpieza. Personal excelente y ambiente igual

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Sty 2017
9.1

One of the two bathroom/shower rooms was under renovation during my stay. Staff was very helpful and friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sty 2017
10.0

Muy linda estadia con excelente ubicacion. Gracias!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sty 2017
8.9

L'ostello è in una posizione fantastica, vicinissimo al Vaticano, Castel Sant'Angelo e a due passi dal parco del Gianicolo. La struttura è davvero molto grande, l'area comune molto spaziosa e la cucina attrezzata. Mi è piaciuta molto l'atmosfera di un ostello per sole donne, l'ambiente è davvero sereno e le persone che vi lavorano molto disponibili. La zona oltretutto è abbastanza ricca di supermercati e servizi. Sicuramente lo consiglierò alle amiche :)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Sty 2017
9.1

.eRally nice hostel. Clean rooms and facilities. Nice staff. Good location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.