Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Orient Hostel

  • Cankurtaran Mah. Akbiyik Cad. No:9, 34400 Sultanahmet, Stambuł, Turcja

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 962 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 962 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
5 Sie 2017
10.0

Ultra helpful staff, location is very good, right behind Aya Sofya, wifi works well and the sink inside the rooms is a great idea.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2017
10.0

Great hostel! Perfectly located, with an amazing view (the roof top is incredible). The staff is very friendly and a lot helpful. We recommend this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Sie 2017
9.7

Just perfect, best value for money ever!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lip 2017
8.0

Good for what we paid. It was clean and simple. We had a private room with aircon. The room was very small but the aircon worked a treat! Great location, very close to the blue mosque and public transport.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Lip 2017
10.0

10/10 - this place is amazing! Perfect location in the old city, super friendly and professional staff, best breaky, comfy beds and clean bathrooms, additional services available. Best place to stay!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Cze 2017
9.1

Certainly handy to all the old attractions. Staff were very helpful and accomodating. I'd stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • xifles6242
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Cze 2017
7.7

No real common area to meet other travelers. Otherwise the place was okay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • adamghazali
  • Malezja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
21 Cze 2017
9.1

Staff are friendly and understanding. They even let me store my luggage in their luggage room for nearly 2 weeks while i was backpacking thru europe. They let me take shower before my flight even at that time i already checkout. I would stay here again if i ever in istanbul in the future

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
16 Cze 2017
8.3

Great staff, however the atmosphere wasn't great due to lack of guests.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Afganistan, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
9.4

Location is very good , its just behind sultan ahmet. Very good, friendly, and helpful staff. They offered me all the things i asked. İt was a great stay. Thankyou

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.