Hostelworld.com

Orient Hostel

  • Cankurtaran Mah. Akbiyik Cad. No:9, 34400 Sultanahmet, Stambuł, Turcja
Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 930 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 930 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.8
Orient Hostel Located at Cankurtaran Mah. Akbiyik Cad. No:9, 34400 Sultanahmet, Istanbul.
Orient Hostel
Turkey
Istanbul 34122 Cankurtaran Mah. Akbiyik Cad. No:9, 34400 Sultanahmet
91% 930
41.0060384 28.9808392
Orient Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Maj 2016
8.9

The place is lacking in certain soft touches but what's lacking in decor is made up 1000 fold by the staff. They're helping, generous, friendly, engaging yet not invasive. The location is perfect if you're planning on seeing the old city and the rooftop deck is a gem!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
10.0

Awesome staff, lovely cafe and rooftop and breakfast has everything you need :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2016
9.4

Loved my stay here. Location is perfect to visit all main tourist areas & has easy access to the metro. Dorm room was clean & spacious, showers hot with good pressure & WiFi is good throughout the building. The staff are awesome. Went out of their way to make me feel welcome and help me when I needed it. They can provide all sorts of information about where to go, transport, managing the locals and are good company in the evenings! I will definitely stay here next time I'm in Istanbul!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
10.0

Great place! I would go back! :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
10.0

Everything about this hostel was impecable! We spent 2 nights in Orient hostel, before and after our trip to Anatolya. We had great time on rooftoop of the hostel, and great fun with a hostel crew, and after all I just feel incomfortable to talk about Orient as a hostel, when I actually felt like home. Thank You guys, wish to see You again soon!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
12 Lut 2016
9.1

The place was quiet at night maybe due to low season. Lockers are outside of the bedroom but we didn't really using it. Free breakfast of boiled egg, bread + butter, cereals and hot drinks.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Lut 2016
10.0

I stayed at the hotel a few days. The location is great, the workers are very friendly and helpful. Family atmosphere, comfortable beds! At the top is a restaurant where the evening you can drink a beer and light the shisha, the morning to eat breakfast. In the restaurant on one side is wiev of Bosphorus, the other on the Hagia Sophia. I would recommend 100%.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
7 Lut 2016
9.4

Muy buena la atención del personal. Siempre predispuesto y servicial. Muy buenas indicaciones.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Egipt, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sty 2016
10.0

Thank you everyone who has worked on to make my stsyment at Orient Hostel.. Just Awesome.. I really did enjoyed all. Thank you guys. Special thanks to Mr. Serdar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • economy196413
  • Rosja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
5 Sty 2016
8.6

Хостел в хорошем месте. Недалеко от основных достопримечательностей. Завтрак, которым можно наесться. Хостел немного ушатанный, но за свои деньги в самый раз. Были проблемы с горячей водой.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.