Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Orange Drive Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1733 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1733 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2017
9.4

Tolle leicht versteckte Lage, sauber, etwas hellhörig, süßes Frühstück, 300m zum Walk of Fame

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2017
8.3

Das hostel hat eine bomben Laage. Alles ist in kurzer Zeit mit Bus oder zu fuss zu erreichen. Trotzdem ist die Gegend sehr ruhig und schön, da es außerhalb vom Geschehen liegt. Ansonsten ist zu sagen, dass es ein typisches hostel ist. Wer also auf Erholung und Ruhe aus ist, der ist hier falsch. Jedes hostel hat Probleme mit der Nachtruhe und ist hellhörig. Die Leute feiern jetzt keine wilden partys im zimmer am man hört sie. Die Ausstattung ist super und es gibt Frühstück. Anlage ist sehr schön

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Gwatemala, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Mar 2017
10.0

Amazing experience from the start. Location is great, within 1 block of subway and bus station. Staff is extremely helpful and nice. Everything is clean and feels more like a house than a hostel. Bathrooms are individual and not shared, which means you can have that extra privacy. And to top it all, its cheaper than any other hostel I´ve stayed. Definitely would recommend it. The only thing I would improve is the breakfast. I would add a few more options (specially fruits).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2017
8.9

My boyfriend came across this hostel while we were trying to plan a trip to LA and looking for hotels. We were both a little spectacle about staying in a hostel but decided to take a chance and we were GREATLY surprised with our experience :) We were discussing our next trip back to stay at this hostel before we even checked out lol. Beautiful old, historic estate with charm and comfort, reasonably priced, plus absolute PRIME location!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Mar 2017
5.7

The breakfast is too simple, room is small, hot. and one of the locker on the door is useless. most of all people talk so loud until midnight, couldn't sleep.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Mar 2017
9.4

This is a very comfortable and pleasant place to stay, with a great price and excellent location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Mar 2017
9.1

Very nice and affordable place to stay in Hollywood. Will plan many trips to stay at Orange Drive Hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lut 2017
7.4

pretty good

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for staying with us. We appreciate your feedback. Kind Regards, Orange Drive Hostel

  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Lut 2017
9.7

위치가 너무 좋았어요 주차장도 크진 않지만 적당했고 바로 옆옆 건물이 돌비시어터... 지금 tv에서 오스카시상식하는데 라라랜드 휩쓰네여...ㅋㅋ 아쉽게 시상식 전날 묵어 삼엄한 경비 속에서 할리우드 대로를 구경했지만 la 명소 어딜 가든 편리한 위치에 있어서 매우 좋았습니다. 전반적으로 깨끗하고 조용했습니다 역사있는 곳이기도 하고 분위기가 전형적인 미국 집 같아 좋았습니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We are happy that you enjoyed your time with us in Hollywood! Thank you for taking the time to share your experience with us on HostelWorld. We hope to see you again in the future! Kind Regards, Orange Drive Hostel

24 Lut 2017
4.3

Das Hostel ist eine Katastrophe Zum schlafen reicht es mehr aber auch nicht Die Küche war einfach nur widerlich überall rannten Kakerlaken und Küchenschaben rum ich habe nicht verstanden wie einige dort kochen konnten. Die Kühlschränke sind fast auseinander gefallen und der große war undicht ständig tropfte es, ich hatte mein Insulin verstauen müssen und wüsste wirklich nicht wohin denn es war keine gute Alternative vorhande. Das Personal fand ich unfreundlich.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.