Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Oporto Sky Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1161 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1161 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • jfrazierihsv3458
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
24 Cze 2017
9.4

Very comfortable, with all the facilities you need and many connections to walking/food/wine tours in Porto (which I also highly recommend). A bit of a longer walk to the center than other hostels, but still great value for money . It didn't seem like much of a party place (in case that's what you're looking for) but I came the night after a festival so things were slow. Great staff -- thanks to Monica for sharing soup and pasta with me when I arrived late and was too tired to go look for food!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • knizick
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
20 Cze 2017
9.1

I had a nice stay at the Oporto Sky Hostel. It has really nice common areas, and a great backyard. The owner/manager is very nice, and she even invited me to a dinner for Sao Joao one day after I had already checked out of the hostel. It's not far from the city centre. Pasé un buen tiempo en el Oporto Sky Hostel. Hay salas comunes muy buenas, y un patio interior genial. La dueña/gerente es muy amistosa, y incluso me invitó a una cena de San José un día después de que me hubiera ido del hostal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 28 Recenzje
8 Cze 2017
6.0

This is by far the most I had paid for a hostel in Portugal by about 12 Euros and was probably my least favourite. The staff were nice but the facilities were average. My stay here was enjoyable and I was happy to stay here but compared to other hostels in Portugal, you're paying too much for what you get.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • leandropardo345635
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Maj 2017
10.0

Muy lindo hostel, todas las comodiades.. es atendido por su dueña la mayor parte del tiempo y es una excelente persona, dispuesta a ayudar siempre! Volvería sin duda.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
27 Maj 2017
9.4

중심 관광지와는 거리가 좀 있지만 대체적으로 좋았다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
19 Maj 2017
10.0

Sky Hostel is the best place to stay in Porto! Helpful staff, friendly atmosphere, its clean and safe. Great common area and fantastic sunny terrace, to relax and meet other travelers. It's 10 minutes walk to center and close to all bars to hang out with the locals !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
18 Maj 2017
8.9

Common areas are good, there's a good kitchen and a supermarket about a block away. Was a bit noisy though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2017
10.0

Awesome atmosphere, felt almost at home!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2017
9.7

Bom hostel, tem banheiro privado com chuveiro! Mas o wifi nao estava funcionando direito e nas camas de cima do beliche não ha tomada.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2017
10.0

I was amazed by the beauty of the city. I loved my stay at this hostel, I was very well received, the hostel was organized and clean. It's located in a good area, only 10 min walking from the historical center and 5 min from the nightlife / bars. I recommend the hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.