Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Oporto Sky Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 1,042 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 1,042 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0
Oporto Sky Hostel Located at Rua da Lapa, 33, , Porto.
Oporto Sky Hostel
Portugal
Porto 4050-332 Porto Rua da Lapa, 33
92% 1042
41.1558134 -8.6133563
Oporto Sky Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Lip 2016
9.4

Fantastic staff who were always helpful and friendly! Clean place with character.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Lip 2016
8.9

Great hostel, friendly and helping staff, would recommend again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • danbarraberger3238
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
2 Lip 2016
10.0

This is the third time I've stayed here in two months, and every time has been fantastic. The staff is always friendly, informative, and incredibly helpful. They've helped me out in two occasions when I was in a bind and they were so happy to help. The location is great: 10-15 minutes to the river and shopping streets, 5 minutes to grocery stores, 5 minutes to transit. This is my home in Porto and I can't wait to come back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Cze 2016
8.3

Bon rapport qualité/prix, l'auberge est sympathique, avec du charme, proche du centre-ville et propre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
22 Cze 2016
9.7

This hostel was amazing, we had a great time. The staff were so friendly and helpful. The lockers were also free to use which was good. The hostel has a great atmosphere and we met lots of cool people. Would definitely recommend staying here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2016
9.7

It is an amazing hostel for everybody, the people is very helpful and kind, the location is perfect cause it's near to the city centre and in a beautiful zone, it's one of the cleaniest hostels that i've ever been, i highly recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
10.0

My stay in this hostel was very good. The hostel is located a few minutes from downtown, it was possible to walk to visit all the major monuments. The staff was very friendly and ready to help with the map. Very good!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
10.0

It was amazing!! I loved my stay at Oporto Sky Hostel. Recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Maj 2016
9.7

Un hôtel accueillant et chaleureux, un peu excentré mais recommandable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Maj 2016
5.4

The room was very expensive but small and without a window. The Hostel is very noisy, with a bell. It was only possible to pay in cash. Except the friendly and helpful staff and near a cool nightlife area with many bars definitely not a hostel i would recommend for staying in Porto. At least it was just for one night!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.