Hostelworld.com

Oporto Sky Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1,028 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1,028 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.7
Oporto Sky Hostel Located at Rua da Lapa, 33, , Porto.
Oporto Sky Hostel
Portugal
Porto 4050-332 Porto Rua da Lapa, 33
90% 1028
41.1558134 -8.6133563
Oporto Sky Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
10.0

My stay in this hostel was very good. The hostel is located a few minutes from downtown, it was possible to walk to visit all the major monuments. The staff was very friendly and ready to help with the map. Very good!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
10.0

It was amazing!! I loved my stay at Oporto Sky Hostel. Recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Maj 2016
9.7

Un hôtel accueillant et chaleureux, un peu excentré mais recommandable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Maj 2016
5.4

The room was very expensive but small and without a window. The Hostel is very noisy, with a bell. It was only possible to pay in cash. Except the friendly and helpful staff and near a cool nightlife area with many bars definitely not a hostel i would recommend for staying in Porto. At least it was just for one night!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
7 Maj 2016
6.6

Okay hostel, and overall pleasant place to stay in Porto. It's not too far from the center but location could be better. Staff is rather absent. Biggest issue is that there is no front door code or key provided. Hostel staffs claims to be there 24/7 to open the door but I stood waiting outside for five minutes before another traveller opened. Good points are the many shower facilities and power sockets; furthermore the place is clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
30 Kwi 2016
6.9

Bien de precio, buena ubicación. Instalaciones mejorables.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
8 Kwi 2016
8.9

Great location, cool building, super friendly staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • BranigansLaw
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 41 Recenzje
23 Mar 2016
6.0

This hostel is passable, but is in serious needs of some updates. My biggest complaint is it's overpriced for what it was.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2015
10.0

Thanks again Luiza it was wonderful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2015
10.0

Melhor entrada em 2016 era impossível, obrigado por tudo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.