Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Oporto Sky Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 1114 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 1114 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Grecja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
21 Sty 2017
9.1

Nice hostel, 15 minutes walking from city center. Clean rooms and toilets with a lot of extra things ( hairdryer, gel for hair, shampoo, toothpaste, etc). Basic, but good breakfast, with bread, toast, jam, butter, coffee, milk, juice, tea and cereal. They gave us a heating machine for the room when we asked. Would stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2017
8.9

A única coisa que podiam melhorar era o pequeno-almoço, fraco mesmo para um hostel. Todo o resto, da limpeza, aos funcionários, passando pelo sentimento de segurança, foi 5*

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
30 Gru 2016
10.0

Es muy buen hostal, la pasamos de maravilla te atiende la dueña que se llama Lucía, es muy atenta, amable y servicial, te informa todo acerca de la ciudad... hostal lo recomiendo un 100%

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • digomarts
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Gru 2016
10.0

Minha estadia em Oporto Sky Hostel foi incrível! Luzia, a gerente, atenciosa e cuidadosa, faz com que cada hóspede realmente se sinta em casa em um hostel bem equipado e bem localizado na cidade do Porto, próximo a restaurante e pontos turísticos. Voltaria aqui com certeza e recomendo a qualquer viajante!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
25 Lis 2016
8.0

It was low season during my stay so not much going but a nice hostel with everything you need

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2016
10.0

Without a doubt this is the best hostel in Porto (and I stayed in a few)!! From the moment I arrived I was made to feel so welcome and part of the "family". Great facilities and atmosphere. Lovely staff. Wonderful memories were made here. Thank you so much Luzia for everything you did and for making my time here so special!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2016
10.0

The best place in Porto. Very clean and the staffs so amazing they do everything for you (Especially Luzia, the manager) . Ten minutes walking to the center and the breakfast is amazing. Surely i'll be back. Thank you so much for everything.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lis 2016
10.0

I really liked the hostel, definitely a great relation quality/price. The staff is always ready to help and the hostel was always clean. Will be back and definitely recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lis 2016
10.0

Our stay at Oporto Sky was awesome! All of the staff are super friendly and helpful, the location is great, and all of the accommodations are clean and nicely set up. Would highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Paź 2016
10.0

The hostel was clean and the staff was friendly. I had a lot of fun and will be back for sure! Recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.