Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Oporto Invictus Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 1875 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 1875 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Wrz 2017
8.9

The guys from the hostel are really really nice and helpful! If you don't know where to go, they have good tips what to do and to visite! It was all clean and cozy! We would recomment it! If you stay in Porto go there!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Wrz 2017
10.0

I loved my stay at this great hostel! Nice location, very friendly staff. Everything was perfect. The only thing that I felt was missing was the social aspect. It's not necessarily a hostel where there was a lot of socializing happening, compared to other hostels. But if you're not looking for that then this is the perfect choice for a hostel :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Wrz 2017
7.7

We were ok with the stay at Oporto Invictus Hostel in Porto. The staff was nice and helpful. The hostel was smaller than expected, but nice and familiar. We liked the breakfast and the location of the hostel. Unfortunately, there were many bars around the hostel. So, in the night we could barely sleep because of the noise. My friend and me were in a 4-bed-room. The bed wasn't so much comfortable either and the room was very tiny. But the room was ok for 2 nights.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2017
10.0

Très bien placé donc la rue est bruyante; ne pas oublier boules quies !!!🌙

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Wrz 2017
10.0

A great hostel located right in the centre of the city with bars and clubs a few minutes' walk away. We spent two nights at Invictus and found it to be very conveniently located. The staff are friendly and helpful and are available 24/7. When we arrived, we were given loads of information about what to do around Porto. A free breakfast is provided which helps with saving a bit of money. The rooms are really nice and big and clean and all of the facilities are well maintained.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your time to leave a review! We are happy that you liked to stay with us and we hope to see you again :)

  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sie 2017
9.4

Buena localización y el personal muy amable, te trata de ayudar, si no entiendes el idioma buscan la forma de comunicarse contigo. El unico detalle que me toco litera y la escalera para subir a la cama estaba despegada y casi caigo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
28 Sie 2017
8.9

Ostello piuttosto piccolo e accogliente. Il personale è molto gentile e preparato, pronto ad indicarvi tutte le bellezze di Porto che non potete assolutamente perdere. Personalmente, sconsigliamo la camerata da 4, nonostante il bagno fosse notevolmente grande; nel caso tornassimo, sceglieremo una camerata più grande.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2017
10.0

Wunderschönes übersichtliches Hostel mit den nettesten Mitarbeitern überhaupt. Die Rezeption hat zudem 24 Stunden geöffnet und wenn irgendetwas sein sollte kann man sich immer an die Mitarbeiter wenden. Super saubere Küche und auch das Frühstück ist wirklich okay. Nichts weltbewegendes aber es gab sogar Soyamilch!! Alles in allem hab ich mich direkt wohl gefühlt und habe meinen Aufenthalt sehr genossen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Vielen Dank für Ihre Erfahrungen! Wir freuen uns, dass Sie gern bei uns sind :) Wir arbeiten immer an Ihrem Komfort. Wir sehen uns wieder !! :)

  • jtamancio
  • Brazylia, Kobieta grupy, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
23 Sie 2017
7.7

Ficamos somente uma noite no Oporto Invictus Hostel, nosso quarto possuíam as camas coladas a parede o que deixava o quarto com bastante espaço, porém com as camas nesta posição o contato com outros hospedes é inevitável, tinha um que roncava próximo e outro com mal cheiro nos pés, fora isso o Hostel é muito bom e bem localizado.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Obrigado pelo comentário! Esperamos que disfrutaram do nosso hostel a melhor forma. É verdade que no dormitório onde ficaram tem camas "coladas" a parede. E sim, assim o quarto é muito espaçoso, dando liberdade para todos mexerem a vontade. Infelizmente, nos não podemos controlar os hábitos dos outros hóspedes, assim como o cheiro dos pés..numquarto partilhado é inevitavel ter contato com os outros. Agradecemos novamente que ficaram no nosso hostel e espermos vê-los no futuro :)

22 Sie 2017
8.3

Really nice hostel, it is quite chilled, but if you want to party, you only have to walk 3 minutes. The staff is super friendly, it is well equipmented and the breakfirst is really good (vegan options!!). Can only recommend this place!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×