Hostelworld.com

Oporto Fado Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
6.4
Dobry 367 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.9
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 5.3
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 5.4
ZAREZERWUJ
6.4
Dobry 367 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.9
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 5.3
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 5.4
Oporto Fado Hostel Located at Rua Alvares Cabral 14, , Porto.
Oporto Fado Hostel
Portugal
Porto 4050 Rua Alvares Cabral 14
64% 367
41.1551025 -8.6185383
Oporto Fado Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Wrz 2015
6.3
Przetłumaczone przez Google

Check Inn nie miało miejsca, ponieważ, gdzie był na stronie internetowej. Czy zatem mieści się w innym budynku, jak wybrano. To był pokój w piwnicy. Spłuczka w toalecie nie działa, woda była tylko chwila ciepła w kuchni nie było kuchenki. Cena po prostu zbyt drogie za to. Pracowników, ale bardzo miły i bardzo pomocny!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
5 Wrz 2015
3.7

Everything was broken. The toilets were broken, the windows were broken, the doors to the room were broken - secured by a padlock. Even the electric kettle in the kitchen didn't work. The room was smelly and there was mold on the ceiling. The reception is in a different building far away. Terrible experience.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Pakistan, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
18 Sie 2015
2.9

I travel extensively and stay in hostels, this was the worst hostel I have ever stayed. -Location: it close to center but still 20-30 minutes walk. There are other better options near the center - Staff: They were never at the reception, I had hard time finding them - Atmosphere: Very dirty, toilets were really dirty, with no toilet papers. out of two restrooms, one was broken. There were tons of hairs in shower drain. Horrible - Cleanliness: not clean at all.Bedsheets were used

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2015
3.7

Keine Lampen im Bad und auf dem Flur, kaputte Glasscheiben in den Türen zum Bad, die Matratzen teils zusammengestückelt und voller Bettwanzen! Kein Fenster im Familienzimmer! Wir haben das Hostel am nächsten Morgen fluchtartig verlassen.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2015
9.1

Relaxed atmosphere. Friendly staff. The manager was helpful and friendly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2015
6.3

Le foto sul sito non corrispondono alla realtà, siamo state divise in due stanze diverse quando avevo pagato per una stanza per tutte, non c'era acqua calda e una delle stanze dava sull'immondizia mentre l'altra non poteva aprire la finestra perché dei cani cercavano di entrare. Però personale molto educato

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
27 Lip 2015
8.0

Não fiquei muito tempo! Cheguei tarde da noite e sai muito cedo! Fiquei em um quarto com muitas camas!... Isso foi desconfortável! Não havia armários ou qualquer espaço reservado, mas corresponde ao custo! O Wi-Fi não era bom!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Lip 2015
6.0
Przetłumaczone przez Google

Serwis internetowy jest fiaskiem, przez cały mój pobyt nigdy nie działa dobrze, to samo było z moimi współlokatorami. Brak wyposażenie kuchni, ma tylko kuchenkę mikrofalową, lodówkę i podstawowe naczynia. Aby sprawdzić, w trzeba przenieść do innego hostelu (dobre jest to, że jest bardzo płoty, jednak, że informacje te nie wcześniej opublikowany). Przednie drzwi jest bałagan, i wymaga naprawy.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Lip 2015
6.6

We got a private three bedroom room, with a private toilet. The room was clean but it was extremely humid, it smelled like a cave. The people at the reception were very nice and helpful, and they gave us useful tips. We did not stay much at the hostel, and it did not look like an awesome place to socialize.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • lmaia
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
16 Cze 2015
4.3
Przetłumaczone przez Google

Mieliśmy 200 euro skradzione z naszego bagażu. Hostel nie posiada bezpieczne lub szafkę, więc nie mieliśmy innego wyjścia, zostawiając nasze pieniądze w naszych torbach. Byliśmy w prywatnym pokoju, tak, tylko ludzie, którzy mieli do niego klucz, z wyjątkiem nas samych, byli pracownicy. Kiedy powiedzieliśmy właścicielom o zdarzeniu, byli sympatyczny, ale nic nie robi - to nie tak dużo zaoferować nam zniżki na resztę naszego pobytu. Oni po prostu wzruszył ramionami i powiedział nam, aby skontaktować się z policją. My tak, ale oczywiście nic z tego nie wyszło

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Estimado Não tiveram direito a qualquer reembolso ou desconto porque não havia prova do roubo. Esta decisão foi tomada de acordo e com o conhecimento das autoridades . Como os Senhor bem sabe não estava sozinho no quarto, sempre afirmaram que não tinham dinheiro liquido ( ao chegar pagaram a conta com cartão visa pois não tinham dinheiro), de repente já faltava o mesmo valor pago pela reserva !!! NUNCA pediram para guardar na recepção fosse o que fosse. Cumprimentos.

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.