Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Oporto City Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 834 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 834 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.2
Oporto City Hostel Located at Rua Guedes de Azevedo n. 219, , Porto.
Oporto City Hostel
Portugal
Porto Porto 4000-273 Porto Rua Guedes de Azevedo n. 219
87% 834
41.1524690 -8.6076593
Oporto City Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
21 Sie 2016
9.7

Very clean. Good location with the metro and supermarkets close by. Great vibe as the kitchen and living room are joined so people eat together. Would stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sie 2016
8.9

Das Hostel ist super schön und sauber. Das Personal ist freundlich, aufgeschlossen und hilfsbereit. Der Gemeinschaftsraum/die Küche und die Terrasse sind super um Kontakte zu anderen Reisenden zu knüpfen. Die Lage des Hostels ist gut und mit einer Karte leicht zu finden. Ich hatte eine tolle Zeit in diesem Hostel und würde jederzeit wieder kommen!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sie 2016
9.4

We really injoyed our stay in this hostel. The room was small but clean. It was a little hot, because there was no airconditioning.. Also we could not park our car on the parksite of the hostel, because all parking spaces were taken. But it was rather easy to park outside on the street. Apart from that I would definateley recommend to stay there!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Sie 2016
8.6

Passei uma noite, funcionários muito simpáticos e localização com fácil acesso ao centro da cidade.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Sie 2016
7.1

A convenient place to stay close to pedestrian Rua St. Catarina. Many people had their beds taken while they were out. Maybe because the cleaners are informed on which beds to do when people check out? A better system needs to be in place. Also the place can get very noisy at all hours especially the 12bed dorm which has a door onto the garden. The kitchen was very dirty most of the time because people do not clean after they cook. However the staff are very nice and helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Sie 2016
9.7

Very clean and organized. The staff was great, nice and helpful! Def recommend it, especially if you are looking for a place to just chill. Not a party hostel, but was perfect how it was!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sie 2016
9.4

Echt schönes Hostel mit super super netten Mitarbeitern. Hatten ein 4er Zimmer gebucht, hatten dort unsere eigene Schlafnische. Aber im Endeffekt waren es 6 Leute im Zimmer- bisschen eng wegen dem Bad. Lage top, zu fuß wenige Minuten ins Herz von Porto und zum Bahnhof nur einmal umfallen. Hatten leider das Zimmer zum Gemeinschaftsraum, Küche und Terasse hinaus und deswegen bis in die Nacht oft sehr sehr laut! Fazit: wir kommen gerne wieder!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2016
9.1

Sehr nette Leute und eine gute Atmosphäre! Komme gern wieder! Obrigado!!! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Lip 2016
6.0

un desastre.. los chicos de la recepcion divinos super amables, el dueño de lo peor.. llegamos no tenian para que paguemos con tarjeta ..jamas nos habia avisado.. tuvimos que ir a otro hostel a pagar.. no les andaba bien la maquina.. nos trataron mal.. el dueño diciendonos que no queriamos pagar... cuando fuimos hasta el otro hostel del tipo que quedaba a 20 minutos andando.. y alla la maquina no daba tickets como para que justifiquemos el pago.. las habitaciones olian mal, sin ropa de cama.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
28 Lip 2016
9.4

Ich hab ein bisschen für Atmosphäre abgezogen, weil es mir bisschen wie ein party Hostel vorkam. Dementsprechend war es schwer nachts Schlaf zu finden. Ansonsten war alles top :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.