Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 213 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 4.7
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 213 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 4.7
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.1
Open011 Located at Corso Venezia, 11, , Turin.
Open011
Italy
Turin 10147 Corso Venezia, 11
72% 213
45.0927164 7.6795809
Open011
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
30 Mar 2016
7.7

Tutto sommato l'ostello mi offriva un buon posto per dormire; La posizione non è ottima, ma l'ostello si trova vicinissimo alla stazione Dora la quale si può raggiungere abbastanza bene facendo il biglietto urbano da 1,50 Euro. Solo peccato che anche qua, come in tanti ostelli non c'era troppa sicurezza per i bagagli. C'era un deposito, ma non era chiuso e dunque alla fine poteva entrare ognuno e forse rubare qc. Oltre a ciò proprio da raccomandare - in specie buon rapporto qualità-prezzo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
22 Lut 2016
6.3

A 30min del centro, se debe ir en bus. La zona no es bonita. Tiene wi-fi en una sala común, no hay computadoras, no hay cocina y el desayuno no está incluído. Checkout antes de las 10am. El baño y ducha estaban en mi habitación. Había un tomacorrientes y una lámpara por cada cama, pero no hay casilleros. Las instalaciones son en general buenas, parece más un hotel con cuartos compartidos que un albergue. Particularmente no me gustó por la lejanía, pero no está mal para quedarse unas noches.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Sty 2016
6.0

The location was not so good. The facilities were ok, it felt a bit like a hospital ward.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Sty 2016
7.7

İnternet is only can be used in lobby I cant use it in my room thats not good !!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
8 Sty 2016
7.7

Hostel is amazing but is unfortunately in the middle of nowhere. Walked 2.5 km from Porta Susa with bags as English isn't very commonly spoken around that station, to discover that the hostel is around a poorer area of the city. Great rooms and beds, good wifi, great staff, not so many people, close to a shopping complex but half the shops were closed. Redeemed by some cheap and cheerful restaurants nearby (La Coccinella specifically).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • erikknabben1631
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 26 Recenzje
7 Sty 2016
5.4

Nice enough place but not really a hostel athmosphere. Didnt see any backpackers just middle aged men. Nice and helpfull staff!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Lis 2015
9.1

Clean, modern, a good place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lis 2015
8.3
Przetłumaczone przez Google

Jedynym minusem jest to, że hostel jest w podejrzanie lokalizacji, dzięki czemu nie chcesz iść sam tam, jeśli jesteś dziewczyną. Poza tym, to było świetne. Ogromny pokój, bardzo czyste, ładne rzeczy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.