Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 234 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 5.3
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 234 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 5.3
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 7.4
Open011 Located at Corso Venezia, 11, , Turin.
Open011
Italy
Turin 10147 Corso Venezia, 11
75% 234
45.0927164 7.6795809
Open011
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
8.6

Worth the visit. Turin is a very attractive city and should nt be missed. The hostel fits in nicely.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Wrz 2016
6.9

Das Hostel lag etwas außerhalb der Innenstadt, die Gegend war nicht besonders schön, die Anbindung war aber ok. Für nicht Italienisch sprachige waren die öffentlichen Verkehrsmittel schwer zu durchschauen. Das Hostel beinhaltete alles, was man braucht und war sauber. Die Einrichtung etwas älter und teilweise renovierungsbedürftig. Das Preis-Leistungsverhältnis beim Frühstück war in Ordnung.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
17 Sie 2016
7.7

Хороший хостелс, НО есть недоработки:Неработает кофе машина,хорошо,что персонал сделал кофе в чайнике. Неудалось заказать ужин,непонятно почему ужин не готовят. В целом пристойное заведение.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
13 Sie 2016
4.6

This is not a place for international tourists to stay. It's far from everything and the area doesn't feel very safe. There is no atmosphere here, it feels extremely sterile, no colour or pictures or life. It feels more like a hospital than a hostel. No laundry service and no guest kitchen. No wi-fi in rooms. No lockers in rooms. There were only a few other guests from outside of Italy staying there when I was there and I can see why.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
29 Lip 2016
7.4

Water on the floor in the toilet, out of the city center

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • campbellmacdiarmid1579
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
25 Lip 2016
7.7

Nice place, a bit sterile but clean and comfortable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lip 2016
7.4

En general esta bien, las instalaciones son nuevas y están limpias. Nos tocaba compartir habitación y no vino nadie, así que muy bien. La zona en la que se encuentra es un poco turbia y alejada del centro, obligatorio coger bus.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
4 Cze 2016
8.3

Room was very clean and staffs were kind but location is far from city center. It was inconvenient that wifi didn't work in the dorm only in common room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Maj 2016
8.0

Possibly the most annoying thing was that the internet is only available in the common room areas, so when you go to talk to people and meet people everyone is busy working, contacting home,or browsing facebook. Otherwise a slightly eerie building- large hallways reminded me of a former old persons home. Not an ideal location, currently a lot of construction.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
7.7

E' un ostello che offre un ottimo rapporto qualità prezzo. La camera da 4 letti ed il relativo bagno, nella mia unica notte di permanenza, le ho trovate pulite. L'unica pecca da segnalare la mancanza di acqua calda nella doccia....per me, che sono una persona "spartana", non è stato un problema insormontabile. Nel complesso da consigliare, ci ritornerò!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.