Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 246 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 5.5
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 246 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 5.5
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 6.9
Open011 Located at Corso Venezia, 11, , Turin.
Open011
Italy
Turin 10147 Corso Venezia, 11
74% 246
45.0927164 7.6795809
Open011
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Paź 2016
7.1

El hostel se encuentra en una zona industrial en las afueras de Turin, a unos 20/30 minutos del centro, en una zona bastante silenciosa. Las habitaciones son amplias y están limpias, con mucho espacio de almacenaje, pero no tienen taquillas ni ningún lugar donde poder utilizar un candado para dejar las cosas de valor. Tuve que llevar encima durante toda mi estancia mi portátil porque no tenia donde dejarlo de forma segura en el hostel. El desayuno no es muy variado y no tiene ninguna fruta.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Węgry, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Paź 2016
8.6

WiFi didn't reach my room. Otherwise it's great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • sezamister
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
17 Paź 2016
5.4

Very average. More Hotel then hostel. Was nice to be in single beds rather than bunks though. Nothing bad to say, would prefer a different location next time though.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Paź 2016
7.7

Muy buen hostel, con cómodas instalaciones y buenos espacios. A dos cuadras hay un bar/resto muy recomendable "piper". Excelente para recorrer y descansar, el desayuno está bien. La ubicación no es la mejor, no transmite toda la seguridad la zona, sin embargo no vivi ninguna situación peligrosa.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Paź 2016
6.3

Not really a hostel: no kitchen, no lockers (!?). Nice rooms/beds, FREE BICYCLES, nice people who work here.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Paź 2016
8.0

Open011 is close to the city center and easy to reach. It is quite clean and the staff is professional. My only problem was that some spider got inside from the window and must have bitten me, since I woke up with a swollen forehead :D

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Wrz 2016
8.6

Worth the visit. Turin is a very attractive city and should nt be missed. The hostel fits in nicely.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Wrz 2016
6.9

Das Hostel lag etwas außerhalb der Innenstadt, die Gegend war nicht besonders schön, die Anbindung war aber ok. Für nicht Italienisch sprachige waren die öffentlichen Verkehrsmittel schwer zu durchschauen. Das Hostel beinhaltete alles, was man braucht und war sauber. Die Einrichtung etwas älter und teilweise renovierungsbedürftig. Das Preis-Leistungsverhältnis beim Frühstück war in Ordnung.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
17 Sie 2016
7.7

Хороший хостелс, НО есть недоработки:Неработает кофе машина,хорошо,что персонал сделал кофе в чайнике. Неудалось заказать ужин,непонятно почему ужин не готовят. В целом пристойное заведение.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 28 Recenzje
13 Sie 2016
4.6

This is not a place for international tourists to stay. It's far from everything and the area doesn't feel very safe. There is no atmosphere here, it feels extremely sterile, no colour or pictures or life. It feels more like a hospital than a hostel. No laundry service and no guest kitchen. No wi-fi in rooms. No lockers in rooms. There were only a few other guests from outside of Italy staying there when I was there and I can see why.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.