Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Open House Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1062 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1062 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Wrz 2017
9.7

Really really fun hostel! Everyone was really friendly, the staff were awesome (the manager made us Quiche Lorraine one night), great atmosphere! Perfect location, 1min walk to old town, 30second walk to supermarket shops etc. Kitchen was well equipped, free coffee and tea, bathrooms were clean! Overall highly recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • ali_amrani
  • Maroko, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
8 Wrz 2017
9.7

This hostel is just awesome! I really felt at home during the 3 days that I stayed there. The staff is very nice and the atmosphere is sick! Literally everyone got along with each other and we all went out together! I absolutely recommend this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • youleebelova6056
  • Rosja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2017
8.9

Хостел чистый, с удобным местоположением, великолепным персоналом, кухней, где можно бесплатно выпить чай или кофе. Из минусов: цена! хостел дорогой, но проблема стоимости жилья она в принципе актуальна по всему лазурному побережью. Плюс нет бесплатных полотенец. Но самое главное! В хостеле отсутсвует режим тишины! Не удалось нормально выспаться после бессонной ночной дороги, всю ночь орали и что-то отмечали англичане. Но для 2-3 ночей этот хостел подойдёт

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
30 Sie 2017
8.0

Kleines Hostel, in dem man schnell die anderen Leute kennenlernt. Die Atmosphäre war entspannt und Abends war in der Küche immer was los. Leider gab es sonst keinen Aufenthaltsraum oder Balkon. Sauberkeit war ok :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
29 Sie 2017
9.1

Great location near the Vieille Ville and wonderful staff made this a great stay. There isn't any airconditioning nor are there fans in the rooms so it can be a bit hot during summer but I'd recommend it nonetheless

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • loicgeo
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2017
7.1

Juste une critique : Pas de vrai casier juste un cube de bois non scellé, fermé par cadenas. J'ai vu en auberge des casiers métalliques c'est plus sécurisant qd on se balade du matos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • hi-im-tash
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
6 Sie 2017
6.6

The building is really old and run down. The cleaners did really well but the actual facilities were old and mouldy with cramped rooms/ bathrooms. There's no laundry. Location is really good, walking distance to good night life and 5 minutes to the beach. No air con and stuffy rooms made it so hard to sleep. Bunk beds ridiculously loud and breaking.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Sie 2017
7.7

위치 레알 굳ㅋㅋㅋ!!!!!! 해변에서가깝고 쇼핑센터도 가깝고 교통도 좋고 엘베도있어서 좋았습니다 근데 숙소에 스텝 한분이 휴가인지 짐싸서 나가면서 충전기 가져갔음 눈앞에서 도둑질당한 기분 ㅋㅋㅋ 무조건 잠궈놓고 잘챙기세요 위치가 굳굳

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
31 Lip 2017
7.7

I have stayed at this hostel 4 times now, so I do like it and cannot leave a negative review... BUT... Val, the manager is lovely, the other staff are so-so. They are not super friendly or maybe don't enjoy their job too much, or maybe don't know their job that well? The hostel was averagely clean. Nothing that bad, but not spotless either. The atmosphere was ok, it used to be better with the old staff, they made more effort with the guests. The location is PERFECT! Kitchen is nice. NO MIRRORS

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Jnnobil
  • USA, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
30 Lip 2017
8.6

needs ac then perfect

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×