Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

One World Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1406 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1406 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Lut 2017
5.7

Dirty room and toilets, had no courage to use the towel. Good breakfast though.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
9.4

I got in touch with a lot of wonderful people. I recommend this hostel if you want to meet new people from all around the world. The staff was very friendly and the facility was nice even if we paid only 5€ per night. I would come back here if I'll be in Krakow in the future.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • knizick
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
15 Lut 2017
9.1

I liked the setup, at least on the 2nd floor where I stayed, as the common room is nice and spacious, and they play good music. Rooms are decent, and every bed has outlets and a locker. The kitchen is a little too small. Me gustaba como se encuentra el plan del hostal, por lo menos por el segundo piso donde me quedaba, como la sala de estar es agradable y espaciosa, y ponen buena música. Los dormitorios son típicos, y cada cama tiene sus propios enchufes y casillero. La cocina es un poco pequeña

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Lut 2017
9.7

Muy recomendable. Limpieza, ubicación bastante buena. El unico pero es que no tiene cocina. Solo microondas y frigorifico. Se agradece el buen desayuno

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lut 2017
10.0

Rapport qualité prix imbattable. L'auberge est située pile a mi distance entre la gare et le centre de la vieille ville. Vue sur parc. Très mignon. Thé et café à volonté, frigo et cuisine à disposition, douches et toilettes propres et accueil chaleureux!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lut 2017
9.1

Only had a short stay here but was glad I booked! Hostel is in a great location, literally just outside Old Town and a short walk from the main train station. Staff were absolutely fantastic - they went above and beyond helping me organise tours before my arrival and, when I did arrive, gave me all the information I could possibly need about Krakow!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Lut 2017
10.0

Awesome place! Clean, super close to the city centre, great breakfast, great prices. Most of the staff was really friendly. Would definitely stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sty 2017
9.1

Agradable estancia, muy buena la relación calidad precio. Un personal muy amable y habitaciones y baños limpios. Recomendable para pasar allí 4-5 días.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Sty 2017
9.4

Un hostel más que recomendable. Esta a escaso cinco minutos andando de la estación de tren y de bus principal (Krakow Glowny) y del centro histórico. El edificio donde se encuentra es antiguo, pero está reformado y las habitaciones son cómodas y limpias. El personal es muy amable y el desayuno está muy bien. De las 3 veces que he venido a Cracovia este ha sido el mejor hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
20 Sty 2017
7.1

시설좋고 조식좋고 하지만 사람들과 어울리긴 힘들었다

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.