Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

One World Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1549 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1549 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Maroko, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2017
10.0

very friendly staff and great atmosphere, I'd recommend 100%

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sie 2017
7.7

Good location next to old town and the central train and bus stations. Rooms were cramped and security lockers were outside of the dorms which was inconvenient! Shower doors didn't lock although the bathrooms were cleaned daily which was positive. Overall, ok for a night or two.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
9 Sie 2017
9.4

Top hosteltje. Perfecte locatie, prima bed. Prima sanitair, alleen wel weinig wc's. Goede Wifi. Fantastisch ontbijt. Ik zat in 8pers dorm, die was wat aan de krappe kant. De overige kamers leken een stuk ruimer te zijn. Personeel heeft me super geholpen. Aanrader.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
8 Sie 2017
9.1

Muy buen hostel. Destacable el desayuno, seguridad y ambiente. Como critica las habitaciones eran bastante pequeñas..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • coerdelion8791
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2017
10.0

Great place stay ,good location and easy to find The place is very clean and tidy and the staff are very helpfull The breakfast and kitchen facilities are superb ,showers were good also washing machine if you need it This will not be the last time I use this hostel Thanks for a great stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sie 2017
8.9

Nos gustó el lugar, queda en el centro y está accesible a todo! Las camas me parecieron cómodas, sin insectos y olían a limpio. Volvería sin duda. Tiene un desayuno bueno con de todo un poco, nunca encontramos los baños sucios y las duchas nos parecieron buenas y tenían agua cliente. Compramos el tour a Auswitch con ellos y aunque no fue barato nos llevaron y trajeron. Eso sí la guía iba muy rápido! Es todo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
5 Sie 2017
9.7

This place was great!! Right next to the old town and lovely park out the front. Staff are lovely and will help with anything you need, will book tours for you etc. Very clean, showers are great and big bathrooms. The free breakfast has a wide variety. If I ever come back to Poland I'll stay here!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • rsousaribeiro
  • Portugalia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
1 Sie 2017
8.6

Good facilities in general and we had a good stay. Although it could have a better atmosphere it's very close to the historic center and Krakow's nightlife, you'll find it there!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2017
6.3

Nice location, close to the old city. Lovely building but can use some CLEANING. The windowsill in my room had dust and dirt all over it. No AC in the room so we had to sleep with the window open. In the morning, flies flew into the room through the window, not ideal for sleeping at all! Service was OK but I guess that's what comes with a room that costs $14/night.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
1 Sie 2017
9.4

A very nice hostel nearby both downtown Krakow and the central station. Plenty of common spaces and opportunities to socialize with decent breakfast offered. The bathrooms and kitchen spaces were nice, but could have been cleaner.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.