Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

One World Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1,264 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1,264 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.5
One World Hostel Located at ul. Westerplatte 8, Kraków, Krakow.
One World Hostel
Poland
Krakow +49 602 626 100 31-033 ul. Westerplatte 8, Kraków
88% 1264
50.0629795 19.9452280
One World Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Wrz 2016
8.6

Good location next to the old town. Short walk from bus and railway station. Also shopping center near. You can walk everywhere. Nice friendly staff. Shower and toilets were okay and clean. Common area nice and spaceous. Breakfast was okay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
19 Wrz 2016
9.7

Everything you need cheap clean great breakfast and nice staff...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Wrz 2016
8.3

Good location, pretty typical backpacker hostel with a decent breakfast. Not terribly cozy or charming but right next to Krakow Old Town and the train station. If you are 25 and want to do a bar crawl through Krakow or something, this would be an ideal choice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Wrz 2016
8.3

문을 다 열어놓고 다니므로, 보안에는 좀 신경써야 할 수도, 방에서 구린내가 많이 나서 환기를 자주 시켜야 했다. 이불이나 시설 자체가 냄새나는건 아닌데 12인 실이라... 그 외에 조식도 좋고 위치도 좋고 룸메이트만 잘 만나면 최고다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
14 Wrz 2016
9.7

Amazing location in Kraków. Breakfast was a nice touch as well. Only complaint is that the rooms can get a bit noisy because the hostel is right on Tram line. Would definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
13 Wrz 2016
8.0

un hostel situado en un viejo edificio. Las habitaciones son amplias, con buenas camas. La cocina es muy pequeña, diría para una sola persona. El resto del hostel es muy bonito. Lo único que mejoraría, sería la iluminación del comedor. Volvería, por la su bajo precio y ubicación.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Wrz 2016
9.7

Great location, walking distance to everything. Fully equipped kitchen. Bathrooms with a lot of showers, clean. Sociable atmosphere. Basic continental breakfast but was free and served the purpose. Helpful staff. One night a guest in our 12 bed dorm attacked us- kicking my boyfriend while he was in bed. Staff dealt with this really calling security and kicking him out. This wasn't their fault but they dealt with it really well for us.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2016
10.0

Simply Great. P.S. : In the breakfast, you must keep eggs. That's my only suggestion.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
5 Wrz 2016
8.3

Great location, out of the old town so it's quiet but literally a one minute walk to the old town. Staff were friendly and helpful and although I didn't use the kitchen it looked fairly well equipped. Plenty of showers and toilets as well. Brekfeast was basic but good. I only stayed one night and didn't really stay in the hostel that night however from what I saw everyone was on their phone and the atmosphere seemed to be lacking.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
3 Wrz 2016
9.4

Muy buen hostel. Personal super amable, una cocina donde podes cocinarte perfectamente y las instalaciones muy bien mantenidas. Volvería definitivamente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.