Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

One World Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1,322 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1,322 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.6
One World Hostel Located at ul. Westerplatte 8, Kraków, Krakow.
One World Hostel
Poland
Krakow +49 602 626 100 31-033 ul. Westerplatte 8, Kraków
88% 1322
50.0629795 19.9452280
One World Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Gru 2016
9.7

Muy biendo ambiente y muy limpio además de estar muy bien ubicado, se va andando a todo lo que hay que ver. El desayuno es gratuito y es abundante, la gente del hotel habla inglés muy claro, por lo que si no eres muy gañan o gañana los entiendes bien. Por poner algún "pero", si salís y volvéis un poco perjudicados, tened en cuenta que la puerta de la calle del edificio de al lado es exactamente igual, nosotros tardamos 5 minutos en darnos cuenta, ya que no eramos capaces de abrir

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Gru 2016
8.9

A lovely hostel in a great location. Very convenient for sites and train/bus station. Had a semi-kitchen - would have been difficult to cook a proper meal, but a good social area. Our locker was outside room, but felt perfectly safe leaving stuff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lis 2016
9.7

Excellent hostel! Situated very well and very convenient. The staff are very very helpful as well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Lis 2016
10.0

The hostel was really nice and cosy! Staff were helpful and it was all very clean! Would definitely stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
29 Lis 2016
9.4

really nice stuff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lis 2016
8.9

Lovely, friendly, very helpful people. A great place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Lis 2016
7.1

There was a big group of spanish kiddos doing a lot of noise (until hight hours of the morning) even though the hostel ask for silence after 22pm. Good thing I took my ear plugs (and they'll give you some for free at the hostel. Really enjoyed having power outlets in reach of the top bunks

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Lis 2016
8.3

Ostello di livello medio/buono nel globale, pulito, ottima la posizione a 10 minuti dalla piazza principale e 5 minuti dalla stazione ferroviaria maggiore (dove arrivano i treni da e per l'aeroporto), colazione semplice ma di buona qualità. Il personale è simpatico e disponibile. Prezzo più che buono. Purtroppo passiamo a qualche nota negativa : non presente ascensore (quindi non adeguato a disabili e persone con bagagli pesanti), e clienti troppo chiassosi durante le ore notturne.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Lis 2016
9.4

Beds weren't really comfortable but not uncomfortable, breakfast is decent with above average deli meat selections, shower so are real showers which is great. Can get REALLY loud on the weekends with the party crowds. Had a great time anyway!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
16 Lis 2016
9.4

Perfect location and a very good value for money. The staff was helpful and the hostel has everything that you need. Breakfast is also very good. BUT, and that it is a big but, the wifi was one of the poorest that I've ever saw. Seriously, is unacceptable to offer this kind of connection, it didn't work well in anywhere of the hostel. Need some improvement right for yesterday!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.