Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

One World Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1,372 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1,372 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.5
One World Hostel Located at ul. Westerplatte 8, Kraków, Krakow.
One World Hostel
Poland
Krakow +49 602 626 100 31-033 ul. Westerplatte 8, Kraków
88% 1372
50.0629795 19.9452280
One World Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Sty 2017
10.0

Excelente lugar, no hay nada malo que decir, lo tiene todo ubicación, personal, ambiente . Recomendado

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Lukal95
  • Czarnogóra, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2017
3.1

Heating is not working, sequrity locker is too small to put stuff inside. Number of toilets is not enough in comparison with number of people.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sty 2017
9.7

The room was too cold but besides that everything was excellent!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
9 Sty 2017
8.6

Value for money is excellent. However, room was super cold at night and everyone was freezing. Isolation of windows definitely needs to be improved. Apart from this, I had a pleasant stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 25 Recenzje
8 Sty 2017
8.9

Uno de los mejores hostels de mi vida. Muy nuevo y moderno. Cocina excelente, ubicación perfecta. Buena calefacción. La atención en recepción es regular. El ambiente era malo porque eran grupos grandes de hombres que parecían en un viaje de egresados. El bar es bueno y barato. No paguen el desayuno. Por esa plata comen algo mas abundante en cualquier otro lado

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sty 2017
8.9

the hostel location is 5min walk from main train station. the staffs there are helpful. Definitely recommend!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2017
9.1

Super great location, in a very nice building with a cozy atmosphare. Nice staff, ready to help and to answer questions regarding free walking tours, breakfast, Cracow etc. Bathroom and cleanliness wasn't the best, but come on, it is a hostel ;) breakfast indeed included and very nice!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2017
7.7

Bien ubicado, muy cerca de la zona Centro y de la estación de autobuses y trenes. Habitación sencilla, con número amplio de baños y duchas a compartir. Desayuno incluido con café, cereales y embutidos..bastante bien. Problema: mucho ruido..la gente no respeta. Además estabamos al lado del baño y se oía todo el rato los secadores.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
3 Sty 2017
10.0

It's really near to the bus and train station as well as to the old town, which means just across the road! So it's really convenient. Also the staff there were very nice! And the dorm was quite clean! Though I hope the breakfast can include some fruits and vegetables, because for vegetarians, there are not many options.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
31 Gru 2016
8.9

Windows didn't have good isolation and the rooms got too cold at nights but other than that I'm satisfied with my stay here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.