Hostelworld.com

Onca da Praia - Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 47 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.3
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 47 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.3
Onca da Praia - Hostel Located at Avenida Saturnino Rangel Mauro, 525, , Vitoria.
Onca da Praia - Hostel
Brazil
Vitoria Espirito Santo 29062-030 Avenida Saturnino Rangel Mauro, 525
75% 47
-20.2909901 -40.2935707
Onca da Praia - Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
10 Kwi 2016
8.3

localização privilegiada, local agradável e

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2016
3.7

Fui inicialmente muito bem recebida pelo dono do hostel, que é uma pessoa muito bacana. Porém, quando chegava no hostel, via várias latas de cerveja e garrafas de bebidas vazias e ele já estava visivelmente alterado, chegando a gritar comigo em uma situação em que colocaram uma pessoa a mais no meu quarto e chamei atenção para o problema. A limpeza é péssima, tive que solicitar que o banheiro fosse lavado. A cortina estava manchada e rasgada e na última noite lá, apareceu uma barata no quarto.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Mar 2016
9.4

One of the best hostels i've ever visited, just like a hostel should be like!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Lut 2016
9.1

It's a great hostel, it has a good structure, and people treat you well. Besides that, location is perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • grego1252
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
5 Lut 2016
6.9

Great location and atmosphere but something should be done about the front gate.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2016
9.1

I loved my staying at this hostel. Excelent location, nearby restaurants, bus stop, beach, nightlife. Very clean and I met awesome people to hang out with! I would deffinitely stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Sty 2016
3.1

O gerente Wilson, dono do local, agrediu-me fisicamente e verbalmente na segunda estadia no hostel, mais precisamente no dia 3/2/16. Já na chegada ao hostel, o gerente encontrava-se visivelmente bêbado, vestido apenas de sunga com música tocando em volume máximo. No retorno do meu jantar ao hostel, segurou-me pelo pulso verbalizando frases desconexas, quando consegui me soltar, correu atrás de mim ameaçando agredir fisicamente com xingamentos depreciativos, forçou minha saída antecipada.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Sty 2016
8.3

Amazing place!!! Wonderful people and welcoming!!! Great place and staff! Your time will be definitely worth your while

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
5 Sty 2016
9.1

nice little hostel, the owner couldn´t be more friendly or welcoming, keep up the good work!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
4 Sty 2016
7.1

The best thing about this hostel is its location - if you arriving or leaving the city from the airport, a bus and a 20min walk will do. It is not a fancy hostel at all, but you kinda feel at home there. The owner is quite friendly and eager to help you with whatever your need is.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.