Hostelworld.com

On the Beach Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 215 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 215 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.2
On the Beach Backpackers Located at 46 Buffalo Beach Road, , Whitianga.
On the Beach Backpackers
New Zealand
Whitianga 3510 46 Buffalo Beach Road
85% 215
-36.8357670 175.7002990
On the Beach Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Maj 2016
8.3

Only stayed 1 night, but enjoyed my stay. Stayed in a 12 bed dorm, which was quite spacious with bits partings off with curtains. I even got a single bed! Good homely atmosphere. Staff really friendly and helpful. Great location right out onto the beach front.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Maj 2016
10.0

only stayed one night. arrived late and they left the key for me at reception which was very nice. location was nice right across from the beach and close to the ferry stop. The showers were good and the kitchen was clean. The beds are pretty uncomfortable with little support but overall fine. would come here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Kwi 2016
9.1

Lovely cosy homely hostel. Really friendly staff, recommended a pub in town that served good food and we weren't disappointed. Would definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
7.7

Super nice lady at the reception! The property grounds were nice, good location by the beach, not too long walk to town + near the Lost Springs hot pools (super relaxing and cool especially when it's dark and no kids around!). The hostel has units; ours was 2 bedrooms, kitchen+common area, bathroom and balcony. Sheets were clean, bed manageable, toilet and kitchen well cleaned but a bit old though. Unfortunately our kitchen area had just awful rotten meat/old fish smell, felt sick of the smell.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Kwi 2016
6.9

Nice place

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
1 Kwi 2016
9.1

Lovely location. Not as central as others but nice to have views of the beach from your room!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
12 Mar 2016
8.6

Los baños mas o menos. Un ambiente muy lindo, con vista al mar, salon comun con peliculas , todo los servicios son gratuitos con un pago de deposito q desp te lo devuelven por eje: palas para la hot bech water, kayaks

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
7 Mar 2016
6.9

A tad dirty and a little too small, staff could have been more informative about location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Lut 2016
10.0

Great spot in Whitianga and a perfect base to explore Coromandel. No need to look elsewhere, this is clearly the spot.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lut 2016
8.6

Alles bestens nur die Matratze war durch

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.