Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

On the Beach Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 273 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 273 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
On the Beach Backpackers Located at 46 Buffalo Beach Road, , Whitianga.
On the Beach Backpackers
New Zealand
Whitianga 3510 46 Buffalo Beach Road
88% 273
-36.8357670 175.7002990
On the Beach Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Sty 2017
10.0

La ubucación es soñada. El lugar es hermoso. Lo mejor es que solo compartis el baño, la cocina y el living con las cuatro personas restantes. La gente que atiende es muy calida.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
15 Sty 2017
8.0

Beautiful location, staff is very kind and willing to help. Bathrooms both inside and outside rooms are very small

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Sty 2017
9.4

I was only here briefly but I don't think there was a better hostile to stay at in whitianga. Absolutely wonderful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sty 2017
8.3

Nous étions dans une chambre de 4 dans une petite maison, très convivial ! Facile pour se garer avec le parking. Proche de l'océan et certaines chambres ont vu sur celui-ci. Seul inconvénient le WiFi limité (500 Mo)...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2017
8.9

Nice hostel! We could get some Kajaks which was awesome!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sty 2017
9.7

Loved this hostel! Really comfortable bed and the bonus of not having a bunk was amazing! Really clean and good facilities. Only two downsides- the shower has zero pressure and the internet doesn't really work... but overall really happy with this place 🤙🏻

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sty 2017
9.4

A home away from home. I loved my stay here and highly recommend! Very clean! The staff were slightly rude/snappy with me, but everything else was great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
8 Sty 2017
8.3

Dit hostel ligt op 20 min wandelen van 'het centrum', maar de rustige buurt en het prachtige wandelpad langs het strand zorgen dat je die wandeling er graag bijneemt. Door de indeling in lodges per 2 of 3 kamers van vier personen krijg je een heel huiselijk gevoel. Je deelt een living en open keuken met een beperkt aantal gasten. De televisie zorgde voor filmavonden in onze lodge. De uitbaters geven je graag tips, maar hebben weinig empatisch gevoel met wat jou bezighoud. Topverblijf!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jessicaarmitage981
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Obieżyświat
  • 45 Recenzje
27 Gru 2016
8.0

Was a nice place right on the beach. Met some really nice people here and really enjoyed it. There isn't really a common room so unless people are in your room/apartment it's quite hard to meet anyone. Supermarket about 10 minute walk. Would recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Gru 2016
7.4

Sehr gutes und sauberes Hostel mit guter Ausstattung. Betten waren super bequem. Personal etwas merkwürdig, aber ok (lag evtl. an Weihnachten)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.