Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

On the Beach Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 293 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 293 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Lut 2017
8.0

This hostel is different: broken up into multiole sections, each with its own kitchen and lounge. Bathroom area is very very small; no privacy except in toilet stall or tiny damp shower stall. Peoole habe to brush their teeth in public in tiny tiny sink. Kitchen ok. Young people stayed up late drinking in lounge outside our door and kept us awake.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • johnnyhillgrove
  • Szwecja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Lut 2017
8.3

I had a really good stay at a 4 bed doorm. Friendly staff that really came through in an hour of need. A wee bit of a walk to the shops but it was all good. Quiet and comfortable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2017
7.4

Great place, great location. The cleaning staff would need some job training

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
9 Lut 2017
9.4

Super tolles Hostel, Personal einfach unglaublich freundlich und durch die vielen kleineren Wohnungen sehr familiär. Werde auf jeden Fall wiederkommen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
6 Lut 2017
7.7

The 4 bed dorms were really tiny, and didn't have lockers, it also got quite hot at night as the rooms were so small. It's a driveable distance to the hot water beach and cathedral cove, but couldn't walk there. However I did really like the apartment style with kitchen and TV areas. So felt quite homely, and was easy to make friends. Only 200mg of wifi for the night allowed though

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
3 Lut 2017
8.3

Really cute hostel, wish I could have stayed longer. My only real complaint is how thin the mattress was, it was difficult to get a good sleep.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
30 Sty 2017
7.7

쑥쏘가 뀌엽꾸 씨썰이낳 대뿌뿐 좋아옇 침때에서 와이빠이는 잘 안됳여 슈퍼마껬까지 쭨나쭨나 멀어여

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Sty 2017
7.4

Rooms were pretty small. Bathrooms and kitchens were only shared with a small number of other people. WIFI did not work properly

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
24 Sty 2017
7.1

the location is nice but unfortunately I got a very bad mattress so my back was really hurting the next day.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • thiagobortoli
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Sty 2017
9.7

Nossos dias no On The Beach Backpackers foi fantástico, a começar pelo atendimento da anfitriã que nos recebeu muito bem! O local é muito limpo e organizado e o ambiente muito seguro. Existem kayakes grátis disponiveis na recepção, assim como as pás para a Hot Water Beach. Também tem toalhas de banho e praia para locação. Tem uma cozinha muito equipada para cada 3 quartos, o que é ótimo! Apenas a internet que não era muito boa e limitada a 500mb. Depois tem que pagar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.