Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

On the Beach Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 320 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 320 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
18 Kwi 2017
9.1

Staff were incredibly friendly and helpful. The beds were comfortable and everything was very clean. Shower/bathrooms were a bit small, but definitely adequate. Locks on all the doors and the place is spread out across different buildings, so we basically had our own cabin, kitchen, and hang out room. It was great! No individual lockers, as far as we could tell.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2017
9.4

Really friendly staff, great location in really good condition, clean. I would totally recommend this place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
8 Kwi 2017
8.6

Auberge très bien situé et vraiment bien propre. Ambiance cool

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ajwatson_1016622
  • Irlandia Północna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
30 Mar 2017
8.6

Friendly staff and great location. Would definitely come back!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Mar 2017
9.4

Amazing location right by the beach and with all sorts of beach equipment.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Mar 2017
10.0

I can't actually think of a problem with this hostel, nice staff, spacious, comfy, free bikes.. nice place to stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2017
8.9

Great place for a casual stay, and staff very friendly!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2017
10.0

Wir hatten ein twin Zimmer. War gut. Wenn im 2. Zimmer Leute sind, die angenehm sind, kommt man in der kleinen küche gut zurecht. So hat man zu viert ein Badezimmer was toll ist. Es war auch sehr sauber, Küche wird geputzt, Tücher ersetzt toll. Sie und Sally sind sehr hilfsbereit, freundlich und unkompliziert!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
16 Mar 2017
9.1

Awesome hostel, everybody was really friendly and the atmosphere was pretty cool! We had a great stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Mar 2017
8.9

An sich ist das Hostel schön und familiär durch die einzelnen Appartments. Die Zimmer allerdings sind sehr klein genauso wie das Badezimmer, wenn man es so nennen darf. Das Waschbecken ist super klein man kann sich nicht vernünftig waschen und macht alles nass. Die Küche war gut ausgestattet. Es gab keine Schließfächer wobei ich keins brauchte. Mein Aufenthalt wurde durch die Leute in meinem 'Appartment' super und angenehm, es waren alle Altersklassen und vorhanden was es sehr abwechslungsreich

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.