Hostelworld.com

Om Ganesh Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 241 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 241 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2017
10.0

Me and my two friends stayed for 4 nights at the hostel and were really impressed and happy when th our choice. The hostel is clean the rooms are well air conditioned and secure and it's in an excellent location close to the pier and all amenities. The showers were clean and there is free drinking water and tea and coffee. The free Indian buffet was excellent. The workers at the hostel were friendly and helpful. Would definitely recommended staying here if your visiting koh phangan.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
10 Lut 2017
8.0

Nel pieno centro di Haad Rin, vicinissimo a bar e ristoranti. Uno dei pochi ostelli a non richiedere un numero minimo di notti per il full moon e a prezzi non spropositati (ma comunque alti considerata la scarsa pulizia e la mancanza di privacy, praticamente si dorme insieme a sconosciuti). Offrono un buffet (cucina Indiana) la sera prima del full moon e la possibilità di usare le pitture fluo gratuitamente. La notte è impossibile dormire tranquillamente per rumori e urla, ma ce lo aspettavamo.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Lut 2017
8.6

I was at the Om Ganesh over the Full Moon Party weekend and couldn't be happier with my choice. The facilities are a bit basic but adequate and the staff are helpful. There is AC in the rooms and a few hot showers. The major draw here though is the atmosphere. Located beside the full moon beach we had tons of people outside every night drinking, laughing and socializing. Every night there is something to go to and you'll no doubt find people to come with you - very important as a solo traveler.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Lut 2017
3.1

不值得

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Lut 2017
8.6

Everything okay! The internet connection is iffy if the hostel is full.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Lut 2017
9.7

Great Place!!! close to all the action for the full moon party!!! Atmosphere 10/10

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • shannonM123
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
12 Sty 2017
6.6

For fullmoon party it's okay but it's pretty pricey for what you get. The atmosphere is okay, the common area is outside. Great location though

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sty 2017
9.1

personal muy amable y cercano. lamprimera noche nos incluyó cena india gratis, además de un cubata. Al lado de la playa donde se hace la full moon.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
9 Sty 2017
9.4

Great staff. We stayed for four nights over the full moon party. Started off very slow but it's right in the middle of the party district. If you don't mind meeting people outside of the walls of your hostile highly recommends.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
31 Gru 2016
7.1

Over priced but cheapest place to stay one night with good loction

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.