Hostelworld.com

Olympos Orange Bungalows

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 106 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 106 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.7
Olympos Orange Bungalows Located at Olympos Kumluca Antalya, , Olympos.
Olympos Orange Bungalows
Turkey
Olympos Olympos 07350 Olympos Kumluca Antalya
88% 106
36.3950071 30.4718201
Olympos Orange Bungalows
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Lis 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego pobytu w Olympos Orange. Mimo że był poza sezonem, personel był bardzo przyjazny i dał nam wiele przydatnych informacji na temat rzeczy do zrobienia. Obiady i śniadania były wielkim wydarzeniem i były najlepszy hostel posiłków jakie kiedykolwiek mieliśmy. Dzięki za wspaniały pobyt chłopaki !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
26 Paź 2015
9.1

Great value (free dinner!) and easy walking to the wonderful beach. Fun, outdoorsy atmosphere. Only downsides were that the water wasn't hot and the rooms were cold at night. Wouldn't be a problem in the summer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Paź 2015
8.6

We enjoyed our stay here. The staff were very friendly and it was very affordable with breakfast and dinner included!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Wrz 2015
9.7

Probably one of the best value for money places in Turkey. Both breakfast and dinner are splendid. You won't regret to stay in this place that's what I am sure of. In the middle of the nature Olympos had an opportunity to spend four days in a quiet and enjoyable hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Wrz 2015
6.6

you should have a "no smoking area" and smoking specific areas. I was sickened when I was eating dinner and people next to me would spark up a cigarette

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Wrz 2015
8.9

Friendly, helpful staff. Great, large outdoor area for hanging out in. Bang in the "middle of town". 5 minute walk to the beach. Next door to the mini-market. Good and large breakfast and lunch provided. Fast WiFi. No lockers in the rooms but the rooms have double locks and bars on the window so it’s pretty secure. The rooms and bathrooms are good but not brilliant – it’s not a brick, hostel building – you’re in wooden huts – from that perspective they’re great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
27 Sie 2015
10.0

Great hostel, great location and legendary staff. Highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Estonia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sie 2015
8.9

The staff was super nice and helpful, especially Jülide. She organized everything for us. Best hostel experience in Turkey!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2015
9.7

Great hostel, would recommend it to anyone who is lucky enough to go to olympos. Close to the beach, clean rooms, air conditioning, delicious breakfast and dinner included. Thanks for having us. From the Tasmanians!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Sie 2015
10.0

Soooo nice and relaxing here. 10 minute walk to the beach (not sand, pebble) which is beautiful. AC which is a PLUS ! ! ! Free breakfast & free dinner ! The staff was super friendly and so helpful. I wanted to stay longer than 2 days ! I would definitely come back here to stay ! ! ! Highly recommend !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.