Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

OldHouse Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 612 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 612 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
1 Maj 2017
9.7

Nice stay in good location in the old town

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Kwi 2017
9.7

An amazing place to stay, while being in Tallinn! Good atmosphere, nice & helpful staff, location in the heart of the old town- all of this makes your stay pleasant & unforgettable! Strongly recommended 😃

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • antoniony2021
  • Ukraina, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 31 Recenzje
31 Mar 2017
6.3

Old city location is perfect. Old rooms desperatly need renovation.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
16 Mar 2017
10.0

Very Good :) and beautiful place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Mar 2017
8.6

The private room I booked was nice, but i could hear clear conversation from the other room. The room is in a separate building and very nice we have a window with a lot of cool antique stuff. The location is good but not in the center of the old town, which gives us quiet environment at night. The surroundoing seems pretty safe but I don't suggest walking alone back to the hostel since nobody is on the street past 8. The bathroom was clean but after a few other used it it became so so so dirty

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
4.9

It is very well located, but that's the only good thing. Toilets where very dirty and there was not hot water. People in the reception did not care about anything.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
16 Lut 2017
7.7

Ideal para todos ellos que viajen con poco presupuesto. Pero a mi me ha resultado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
12 Lut 2017
7.7

En pleno centro de Tallinn y a 15 minutos de la terminal D, por si venís en ferry de Helsinki. El personal, encantador. El desayuno por 5€ es bastante penoso y cutre (¡pero hay pancakes gratis!), y los baños no están muy bien cuidados. La habitación era un poco pequeña y las camas tienen que renovarlas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
30 Gru 2016
9.1

Nice little hostel, great location, the only downside was a very loud British chap who continued his speeches all through the night. Recommend bringing ear plugs as walls are pretty thin.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2016
10.0

Hostel is situated in the old town. Not far are (3-4 min) Hell Hunt - famous bar and Rimi - supermarket. So no problems with food. Hostel has 2 buildings. In the main building usually live big companies. I lived in another building (just in 20 steps). The room was nice with 3 lamps, heater, a toilet little table, clothes rack and clean bed. In hostel there were free wi fi, 2 toilets, kitchen, 1 shower room with 2 showers and TV. Uus street is quite street.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.