Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

OldHouse Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 615 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 615 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2017
8.0

Very nice. Unfortunately the bathroom with showers were in the hall way. Receptionist was very friendly. We booked a family room for my daughters and me but ended up with 2 rooms. A quiet, small Hostel. I would stay again. Breakfast room was nice with access to fridge and tea. Kitchen Sink is in an old wooden furniture. It is quaint but as expected cannot tolerate water along the edges. Walking distance into quaint and beautiful Old Town. I would stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Cze 2017
6.0

Mi idea inicial era reservar en otro hostel, pero como venía de noche en Ferry desde Helsinki y vi que era el más cercano al puerto reservé para 2 noches y me cobraron 55 euros, siendo que otros hostels mejor valorados. más modernos y con más prestaciones que cobran diez euros menos por noche. Durante mi estancia me molestó que el suelo de los baños estuviese siempre mojado y que el recepcionista de noche apenas me informase de que ver en la ciudad. No volvería y no lo recomendaría a nadie.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Maj 2017
8.3

Buona posizione, pulizia e personale di servizio buono anche il rapporto qualità prezzo

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Maj 2017
9.7

Nice stay in good location in the old town

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Kwi 2017
9.7

An amazing place to stay, while being in Tallinn! Good atmosphere, nice & helpful staff, location in the heart of the old town- all of this makes your stay pleasant & unforgettable! Strongly recommended 😃

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • antoniony2021
  • Ukraina, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 31 Recenzje
31 Mar 2017
6.3

Old city location is perfect. Old rooms desperatly need renovation.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
16 Mar 2017
10.0

Very Good :) and beautiful place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Mar 2017
8.6

The private room I booked was nice, but i could hear clear conversation from the other room. The room is in a separate building and very nice we have a window with a lot of cool antique stuff. The location is good but not in the center of the old town, which gives us quiet environment at night. The surroundoing seems pretty safe but I don't suggest walking alone back to the hostel since nobody is on the street past 8. The bathroom was clean but after a few other used it it became so so so dirty

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
4.9

It is very well located, but that's the only good thing. Toilets where very dirty and there was not hot water. People in the reception did not care about anything.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
16 Lut 2017
7.7

Ideal para todos ellos que viajen con poco presupuesto. Pero a mi me ha resultado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.